Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Elite Razor

Elite Razor joutui kasaamaan joukkuetta uudelleen, sillä viime kauden kokoonpanosta mukana ovat ainoastaan Mazzio, Amigo ja Klee. Alun perin oli tarkoitus, että Tase ja Perkele tulevat kasaamaan joukkuetta, sillä Mazzio oli vielä lähdössä pelailemaan muualle, Perkele kuitenkin päätti lähteä liigajoukkue Pelijengiin, ja Mazzion mieli muuttui ja hän jatkoi Elite Razorin luotsaamista, tietysti yhdessä Tasen kanssa. Reddenin tulon myötä joukkueen hyökkäyskolmikko oli kasassa. Pelinrakentajina toimivat Mazzio ja Alem, alussa oli tarkoitus saada kolmaskin, mutta sopivaa ei löytynyt, ja joukkue pärjää tälläkin hetkellä kahdella. Puolustajan pelipaikalle kaivattiin kaksi uutta kaveria, sillä Amigo oli yksi kolmesta, haaviin tarttui Narrilaumasta CodeFX, sekä Paaneista Rufe, hänen sopimus kuitenkin purettiin kauden alussa, joten kauden alussa ER haki vielä yhtä puolustajaa. Try-outille saapui Shaggy, joka loppujen lopuksi selvitti try-outin, ja on tällä hetkellä ER:n divarikokoonpanossa. Shaggy ehti pelata HC Mosessa vuoden ennen tuloaan Elite Razoriin. Shaggy on pelannut Datsun-liigassa yhteensä 29 ottelua, 29 otteluun on laskettu playoffit, karsinnat ja runkosarja. Shaggy on myös pelannut Hoki-liigassa kolme ottelua Nightmaren riveissä.

Redden: Ensimmäiseksi voisit selventää siirron taustat, miksi joukkueen vaihtaminen kiinnosti, ja miksi hait juuri Elite Razoriin?

Shaggy: No tuo divaripaikka kiinnosti todella paljon. ER tunnetusti on hyvähenkinen porukka ja niillä peli luistaa. Muitakin ehdokkaita oli..

Redden: Selvitit try-out jakson, ja olet nyt ER:n divarikokoonpanossa, oletko asettanut itsellesi tavoitteita, entä mitä odotat joukkueelta?

Shaggy: Joukkueelta odotan lämpimää vastaanottoa ja menestystä 1.divisioonassa! Omat tavoitteet on vaan saada pelejä alle ja tutustua ER:jätkiin.

Redden: Minkälaisen roolin toivot saavasi ER:ssä, entä mitä pidät ER:n pelityylistä ja joukkuehengestä?

Shaggy: Toivon saavani erittäin luotettavan alimman pakin maineen, eli muut luottavat tekemisiini ja päätöksiini. Pelityyli on minulle kuin tehty! Alhaalla syötellään autopasseilla eikä lähetä turhaan koittaan yksin nousta laidasta läpi. Henki joukkueessa on mainio, ehkä tuon vielä lisäksi osan Hc Mose -läppää!

Shaggyn Terveiset: Moselaisille terveisiä ja onnea ensi kauden Datsun-liigaan!

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 25.05.2007 13:16
Luettu: 1149 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.