Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HIFK:n pelaajamuutokset!

Kakkosdivarissa ensi kaudella jatkavassa HIFKissä on taas tapahtunut pieniä pelaajamuutoksia. HIFK menetti viime kauden tehokkaimman pelaajansa Herran, joka kiekkoilee nykyään Kauhavan riveissä. Myös toinen tehokas pelimies, eli Bailey poistui joukkueesta lyhyen visiittinsä jälkeen.
Toki muutama uusi nimikin HIFKissä kiekkoilee, tosin suurin osa vanhoja paluumuuttajia. Kysyimme joukkueen pääjehun Turhapuron mietteitä.

Viime kauden tehokkain pelaajanne Herra lähti Kauhavan riveihin. Siirron taustat?

Tiedossa oli jo värvätessä, että Herra ei kovin pitkään joukkueissaan viihdy. Kuitenkin silloin oli suuri tarve saada pelimies. Pelilliset tehtävänsä hän hoiti varsin kelvollisesti.

Tapaus Bailey. Poistuiko joukkueesta, koska Herrakin lähti, vai oliko kenties muita syitä?

Juurikin näin. Tosin kikkakaksikon toiminta alkoi jo herättämään soraääniä joukkueen sisällä.

Kerrotko hieman uusista pelaajistanne ja mitä odotat heiltä?

Insomnium on hyvällä kudilla varustettu perushyökkääjä. Omalla tavallaan varsin suoraselkäinen ja ok tyyppi.
Craps, Hilfiger, soma ja Stonde ovat kaikki joukkueen entisiä pelaajia. Craps on oletettavasti näistä neljästä huomattavasti aktiivisin ja saa eniten odotuksia kontolleen. Hilfiger tuo oman lisänsä harkkamatseihin ja on luvannut palata tosipeleihinkin, jos hätä iskee. Soma on arvaamaton. Stonde kotiutuu intistä vasta kolmannelle jaksolle.

Teillä kävi testillä Sorokin ja Sirkiekko, jotka eivät kuitenkaan sopimusta saaneet. Kommentit heidän otteistaan?

Ensivaikutelma oli molemmista mielenkiintoinen, mutta kuitenkaan kummastakaan ei tarpeeksi kovaa kiekollista osaamista ja sijoittumiskykyä löytynyt.

Pelaajavaihtuvuus HIFKissä on ollut melkoista viime aikoina. Uskotko, että saatte tarpeeksi aikaisin kokoonpanostanne iskukykyisen ensi kautta ajatellen?

Avainpalikat ovat varsin tukevasti kohdillaan, ja "muutoksina" tulleet pelaajat ovat ennestään tuttuja, joten edellytykset ovat kunnossa. Oikeastaan vain Herran mukana lähti merkittävä määrä 2.divariminuutteja. Luultavasti tällainen pieni eläminen silti vielä jatkuu, ja kolmas joukkueemme pelaajamuutoksia puiva juttu kerkeää Paitsioon ennen kauden alkua.

Kirjoittanut: Höntsy
Julkaistu 27.04.2007 23:45
Luettu: 1127 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.