Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kati Les Boysin riveihin!

Kati (ent. Kadlec) pelasi Elite Razorien riveissä 5 kiekkoliigakautta eri divaritasoilla, joissa kertyi runsaasti yli toistasataa kiekkoliiganalaista ottelua, mutta ensi kaudella Katia ei nähdä ER:n riveissä. Keltanokkainen reportterimme selvitti vastaukset polttaviin kysymyksiin miksi, ja mitä seuraavaksi. Yksi kiekon kärkkäimmistä hyökkääjistä saa nyt itse kertoa meille siirtonsa taustoista ja tunnelmista:


Pelasit Elite Razoreissa noin kaksi vuotta, mikä sai sinut haluamaan siirtoa?

Kati: Er:stä lähtö oli vaikea päätös. Lähtöä mietin aina siitä asti kun Wakke päätti lähteä joukkueesta ja pelitkään eivät nyt kovin hyvin sujuneet. Huonon kauden jälkeen päätin sitten alkaa hakea uutta joukkuetta kl alaisuudesta, ja kyselyjäkin sitten tuli. Siirryin Lb:seen sitten uusien haasteidenkin perässä.

Miksi juuri Les Boys?

Kati: Kyselyitä tuli kymmeniin joukkeisiin eri sarjaportailta ja muutamassa näistä sitten kävin testillä. Lb:ssä pelit tuntuivat kulkevan heti alusta asti ja Jallis sitten kysyi haluisinko siirtyä pelaamaan liigan puolelle heidän riveihinsä. Lb on muutenkin täynnä todella mukavia heppuja, joiden vuoksi päätös siirtymisestä heihin oli loppupeleissä aika helppo.

Mitkä ovat tulevan kauden tavoitteesi?

Kati: Henkilökohtaisesti auttaa joukkeutta mahdollisimman hyvin ja pelata hyvä ensimmäinen liigakausi. Joukkueen ensimmäisenä tavoitteena on päästä pleijareihin. Pleijareissa sit onkin enään vain yksi tavoite, eli voittaa mestaruus.

Kirjoittanut: Perkele
Julkaistu 26.04.2007 15:34
Luettu: 934 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.