Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelijengissä tapahtuu!

Liigajoukkue Pelijengi vahvisti kokoonpanoaan neljällä uudella pelaajalla, Team Viru Valgesta tulivat hyökkääjä PWNAGEr ja puolustaja Justi, Elite Razorista puolustaja Perkele ja New Delhi Bullsissa lainalla ollut hyökkääjä Tonzales teki paluun. PWNAGEr on pelannut yhteensä kiekkoliigan alaisia pelejä 105 tehden niissä 234 tehopistettä. Justi on pelannut kiekkoliigan alaisia pelejä 57 ja tehnyt niissä 67 tehopistettä. Tonzales on pelannut Pelijengissä kausina 2/06, 3/06 ja yhden ottelun kaudella 1/07. Kiekkoliigan alaisia pelejä Tonzales on pelannut 76 ja tehnyt niissä 177 tehopistettä. Perkele on pelannut 29 kiekkoliigan alaista ottelua.

Redden: Ukki treidattiin teille FC MalPosta kesken kaudella, miksi hän kuitenkin lähti?

Arto: Ukki oli loistava meillä, ja kauden jälkeen toivoin hänen jatkavan, mutta ilmoitti menevänsä Amigoseihin silti. Hyvät fiilikset jäi kyseisestä pelaajasta kuitenkin ja toivotan hänelle onnea valitsemallaan tiellä. Häneltä voi kysyä tarkempia syitä, minulle riitti se ettei halua jatkaa meillä. Pelijengi tarvitsee vain sellaisia pelaajia jotka haluavat pelata nimenomaan meillä.

Redden: Joukkuetta vahvistettiin neljällä uudella pelaajalla: PWNAGer, Justi, Tonzales & Perkele. Siirtojen taustat, heidän roolit ja odotukset heiltä?

Arto: Lähtökohtana oli, että tarvitsemme kunnon ringin kesäkaudelle, sillä aktiivisuus ei riittäisi millään tällä tämän kauden neljällä pelaajalla. Ukin lähdettyä me etsimme 2-3 uutta hyökkääjää ja 2-3 uutta puolustajaa. Kerrottakoon tässä nyt sekin, että Cassidy liittyy ensi kaudeksi liigarosteriin ollessaan nyt pelikelpoinen Ajax-hässäkän jälkeen.

Pelijengin rosteri ensi kaudelle tulee olemaan puolustajien osalta seuraava: Turo-Cassidy-koksu-Justi-Perkele

Hyökkääjät: Tonzales-Arto-Pwnager-x(joku maalitykki)

Tonza oli vain lainassa, oli alunperin selvää että palaa meille tälle kaudelle. Viru Valgen kaksikkoon otin yhteyttä hyvissä ajoin, siinä on pelaajat joiden tyylistä pidän paljon ja erittäin hyvällä asenteella ovat tiimiissä nyt pelanneetkin. Justi on hyvä vahvistus puolustukseen ja Pwnager on yksi parhaista allroundereista.

Perkele on myös loistava puolustaja joka ansaitsee isomman kuin pelkän varmistavan pakin roolin mihin on aiemmissa tiimeissään pakotettu, ja meillä sellainen oli tarjolla. Odotan häneltä läpimurtoa koko kiekon parhaiden allround-puolustajien joukkoon

Redden: Tullaanko Pelijengissä näkemään lisää pelaajamuutoksia ennen kautta 2/07, jos niin millaisia?

Arto: Etsimme yhtä snaipperia vielä, mutta vain jos tarpeeksi hyvä löytyy. Vaatimustaso on luokkaa "kiekon paras".

Redden: Miten Pelijengi valmistautuu kautta 2/07 varten? tavoitteet kaudelle 2/07?

Arto: Pelaillaan rauhassa harkkoja ja sitä kautta pelityyliä kuntoon. Pleijaripaikkaa tulemme tavoittelemaan.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 23.04.2007 21:31
Luettu: 1216 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.