Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Lapaluu ja Magito Habsiin!

Haastateltavana on Lapaluu ja Magito. Magito pelasi viime kauden FC Kiviniemessä tehoilla 27gp 15+27=42 ja kyseisillä tehopisteillä oli joukkueen sisäisen pistepörssin toinen. Magito on pelannut aikaisemminkin Habsissa. Lapaluu puolestaan vietti viime kauden HC PUssa tehoin 20gp 17+18=35.

Klee: Vietit viime kauden HC PUssa. Mitkä olivat ratkaisevat tekiät joukkueen vaihtoon?

Lapaluu: No tuossa tuli monta asiaa mitkä siihen vaikutti. Mutta suurin syy oli ehkä se, että pelilliset näkemykset mun ja muun joukkueen välillä oli liian erilaiset. Stlouisin tulon myötä alkoi jengin vaihto näyttää jo selvältä.

Klee: Mitä kaudesta jäi itsellesi käteen? Entä täyttyivätkö asettamasi tavoitteet?

Lapaluu: Tää on aina ikävä kysymys. Pelillisesti olin puolittain tyytyväinen kauteen. Omat esitykset jäi kyllä kauaksi tavoitteesta. Tuo plejaripaikan menetys pisteellä oli kyllä tosi turhauttavaa. Mutta ihan ok kausi noin yleisesti. Käteen jäi roppakaupalla pettymystä ja pieniä onnistumisen hetkiä.

Klee: Miksi päädyit juuri Habsiin? Tuliko muualta kiekkoliigan sarjoista kyselyjä?

Lapaluu: Tulihan noita aika laajalti kaikista sarjaportaista. Parissa muussa kävin jo vähän testailemassa. Preda otti sitten yhteyttä ja kysyi olisiko kiinnostusta kokeilla. Muutama peli kokeilua ja vissiinki ne sitte tykkäs mun pelitavasta kun tuli kutsu jengiin. Oikestaan kiekkoliiga-uran alusta asti oon tuota Habsin pelitapaa ihaillu. Kiekko liikkuu uskomattoman sulavasti aika ajoin. Loppupeleissä helppo päätös hypätä Predan & habsin kelkkaan

Klee: Ja näin viimeiseksi. Asetatko ensi kaudelle jotain henkilökohtaisia tavotteita, jos niin mitä?

Lapaluu: No tavotteista tietysti pelata mahdollisimman ehjä/hyvä kausi. Ja tietysti aina liigamestaruus on silmissä kun kaukaloon lähdetään. Tärkein tavote on pelata tasokkaita pelejä ja onnistua niissä. Aika näyttää.

Klee: Pelasit viime kauden FC Kiviniemessä. Miten päädyit joukkueen vaihtoon?

Magito: pidin kiekosta paussia aika pitkään tossa -06 ja kun tulin takasin niin luontainen valinta oli vanha kunnon habs. senhetkinen kunto ei kuitenkaan ihan habsin tahtiin riittäny ja hommasin itelleni pitkän miinustilin niin siirryin sitten "alemman tason" FC Kiviniemeen. Tarkotus oli vähän hakea vauhtia ja katella vähän meininkiä. Kiviniemen henkilökohtaset ongelmat ja heikko aktiivisuus johti kuitenkin joukkueen huonoon kauteen ja sitä kautta koko homman hajoomiseen. eka visiittihän habsissa mulla on jo kaudelta 5/2004 ja sen jälkee vähä kierrelly jokapaikassa. nyt oon taas kokeilemassa habsissa mutta se että pelaanko siellä ens kaudella on vielä auki.

Klee: Tuliko muualta kiekkoliigan sarjoista kyselyjä kun Habsista?

Magito: ei tullu kyselyjä kun en missään vaiheessa julkisesti joukkuetta ettiny vaan kysyin suoraan habsiin testille.

Kirjoittanut: Klee-
Julkaistu 22.04.2007 17:15
Luettu: 1108 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.