Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

FHRn pelaajamuutokset!

Haastateltavana on Eyemou, Vidual ja vastuuhenkilö SDDLT. Eyemou pelasi viime kauden Kangasalan Voiton riveissä tehoin 12gp 6+11=17. Vidual puolestaan oli viime kauden Unforgivenissä tehoin 12gp 2+2=4. Vidual on pelannut aikasemminkin FHRssä monta kautta, joten porukka on varmasti melko tuttu.

Klee: Eyemou, kausi on ohi Kangasalan voitossa. Mitä kaudesta jäi itelle käteen ja mitkä on fiilikset?

Eyemou: Tjoo, kausi Kangasalan Voitossa oli tosi epäaktiivinen, koska odottelin nettiliittymän avautumista. Kumminkin pelit, jotka pelasin meni vaihtelevasti, enkä oikein saanut kiinni KaVon pelityylistä. Tuntui että Kangasalan Voitto ei ole se oikea paikka minulle tällä hetkellä.

Klee: Siirryit FHRään, miksi juuri FHR? Entä tuliko muualta kiekkoliigan sarjoista kyselyjä?

Eyemou: Juzu ja Sape houkutteli mut FHR:ään ja suostuin tulemaan avuksi ainakin karsintojen ajaksi. Saa nyt nähdä mihin sitä päätyy, kun karsinnat on ohi.

Klee: Mitkä tekijät vaikuttivat erottamiseesii Unforgivenistä ja mitkä on fiilikset kauden jälkeen?

Vidual: Joukkueen tukipilari Ghosty läheni minua asian merkeissä, ettei pelityylini sattunut kohdilleen muiden kumppaneiden kanssa. Enkä lähde tätä itse kiistämäänkään, sillä kauteni oli tyystin epäonnistunut, koska en missään vaiheessa löytänyt sitä kaunista yhteistä säveltä muiden rivimiehien kanssa.
Kuten mainittua fiilikset kauden jälkeen eivät olleet täysin onnistuneet, koska en päässyt pelaamaan parasta peliäni koskaan. Muilta osin kausi oli onnistunut, sillä vieressä oli mukavia pelitovereita ja joukkuehenkikin oli hyvä.

Klee: Entä miksi päädyit takaisin juuri FHRään?

Vidual: FHR:ään tieni löysin Hautausmaantarkastajien kautta, kun päätin jättää HT:n kuultuani FHR:n uudelleen organisoimisesta ja itselleni luvattiin hyökkääjän paikkaa. Joten voiko tällaiseen tarjoukseen edes kieltäytyä? Old school kotini sekä hyökkääjän pesti 2v ja 10kk pakituksen jälkeen on pakille kuin pakille näytön paikka.
Tavoitteeni ensi kaudelle ovat siis perin vaatimattomat, p/o tahdiksi kuvittelin 2,5 ja 2.div pistepörssin voitto tavoitteena. Selväähän siis on, että FHR tulee pysymään liigassa, jos sitä nyt ei joku sattunut vielä tietämään.

Klee: Sanoit tuossa, että tarjouksesta ei voisi edes kieltäytyä. Tuliko muualta kiekkoliigan sarjoista kyselyjä?

Vidual: Kyllä niitä muutama oli, mutta vanhat kunnon ajat ovat takanapäin, kun vielä oli eliittiä, niin tarjouksiakin riitti. Noviksi nykyään haukutaan.

Klee: Kokoonpano on muuttunut jonkun verran. Kerro vähän pelaajamuutoksien taustoja.

SDDLT: Päätimme FHR:ssä jälleen kerran surkeasti sujuneen kauden jälkeen tehdä seuran historian suurin muutos, jotta peli saataisiin kuosiin ennen tulevia divarikarsintoja. Tämä muutos tarkoitti monen vanhan pelaajan potkimista ja muutaman uuden värväämistä.
Itse asiassa hankimme kaiken kaikkiaan viisi pelaajaa, joista kolme on pelannut ennenkun FHR:ssä (Rebsy, Saarine ja Vidual). Puolustus ei vanhassa joukkueessa toiminut. Kun huomasimme että vanhat pakkikonkarit ovat halukkaita palaamaan, käytimme tilaisuuden hyväksemme ja värväsimme nämä kolme herraa. Vidual on tosin vaihtanut pelipaikkaa, nykyään hän on enemmänkin pleimeikkeri kuin puolustaja. Rebsy ja Saarine ovat puolestaan parhaimpia puolustajia mitä FHR:ssä on pelanut, joten olemme erittäin tyytyväisiä että saimme heidät takaisin. Sitten täysin uusiin pelaajiin, Eyemouhun ja Edwardiin. Eyemou omaa todennäköisesti joukkueen hienoimmat meriitit. Joukkuelistalta löytyy niin Ylikunnot kuin Kangasalan Voitotkin. Sen lisäksi Eyemou on erittäin hyödyllinen puolustaja, joka osaa myös tukea hyökkäystä ennennäkemättömällä tavalla. Kun yhteistä pelikokemusta Sapen ja Juzun kanssa löytyy, meille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin värvätä Eyemou. Sen myötä väittäisin, että FHR:llä ei koskaan ole ollut täömän veroista puolustusta. Edward taas ei ehkä ole ihan yhtä suuri nimi kiekkopiireissä kuin Eyemou, mutta se ei tarkoita etteikö kyseessä olisi pelimies vailla vertaa. Mies oli itselleni uusi tuttavuus, mutta hän ei tarvinnut montaa peliä hurmatakseen minut ja muut joukkueessamme aivan käsittämättömällä pelisilmällään.

Klee: Joudutte karsimaan paikasta 2.divarissa, millä mielin lähdette karsintoihin? Entä miten peluutus pelaajien suhteen?

SDDLT: Divapaikkaa puolustavana joukkueena ei karsintoihin varmaan voi lähteä kovin hyvin mielin. Lähdemme kuitenkin säilyttämään paikkaamme hinnalla millä hyvänsä. Tiedämme että meidän kapasiteetti riittää, mutta meidän kuuluisat sortumiset luovat pienen lisäjännityksen karsintoihin. Karsinnoissa on muutama todell hyvä joukkue, mutta meillä on kuitenkin täysin realistiset mahdollisuudet pysyä sarjassa.
Uutta FHR:ää kasattaessa otimme huomioon peluutuksen sillä tavalla, ettei joukkueeseen jää ketään joka ei saisi pelata tosipelejä. Näin ei käytännössä kuitenkaan tapahtunut, sillä Alfredin lomailu rokotti hänen aktiivisuuttaan niin paljon, ettei häntä voitu ottaa karsintajoukkueeseen. He jotka ovat hereillä pelaavat. Kaikki pelaajamme ovat sen verran kovaa tasoa, että he tosiaan ansaitsevat peliaikaa. Jotkut pelaavat sitten paremmin joidenkin kanssa ja heikommin toisten kanssa, mikä vaikuttaa tietenkin osaltaan myös peluutukseen.

Kirjoittanut: Klee-
Julkaistu 22.04.2007 13:14
Luettu: 1134 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.