Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Redden ERn vahvuuteen!

Haastateltavana on Redden ja ERn vastuuhenkilö Mazzio. Redden on juuri siirtynyt ERään ja on viettänyt viime kauden kiekkoliigan ulkopuolella. Otankin vähän tarkemmin selvää värväyksen taustoista.

Klee: Vietit viime kauden kiekkoliigan ulkopuolella. Olet tekemässä paluuta, miksi juuri Elite Razor?

Redden: Oikeastaan Elite Razor oli ainoa vaihtoehto kiekkoliigan alaisuudesta. Sain useamman tarjouksen kiekkoliigan ulkopuolelta, mutta suurinosa ei oikein kiinnostanut. Elite Razorin syöttelevä pelityyli sopi mulle todella hyvin ja myös pelikaverit on mukavia ja ottivat minut hyvin vastaan. Mazzio eilen tarjos sopimusta, joka kuullosti todella hyvältä, nyt sitten ollaan Elite Razorissa, ja odottelen kautta innoissani.

Klee: Katin lähdettyä ERstä hankitte tilalle uuden hyökkääjän, Reddenin. Kerro vähän värväyksen taustoja ja minkälainen rooli Reddenillä tulee olemaan?

Mazzio: Noh, tässä oli se perinteinen tuhkimokuvio : Reddeni haki meille -> otettiin testiin -> läpäisi testin -> on nyt meillä. Reddeniltä odotetaan massiivisia ratkaisuja yläkerrassa, syöttöjä ja maaleja pitää tulla järkyttävään tahtiin. Reddeniltä on myös odotettavissa aggressiivista aktiivisuutta

Kirjoittanut: Klee-
Julkaistu 20.04.2007 15:20
Luettu: 946 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.