Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC Kauhavassa tapahtuu!

HC Kauhava sijoittui kiekkodivarin runkosarjan kolmannelle sijalle. 28 ottelusta voittoja kertyi 11, tasapelejä 11 ja tappioita 6. Joukkueen paras pistemies oli Hocke tahoilla 21+21=42. Kauhavan kausi oli siitäkin ihmeellinen, että 13 pelaajaa puki kauhavan paidan päällensä divaripeleissä. Alkukaudesta mukana olleet Väinämö, Todd, Randelin saivat lähteä nopeasti, myöskin Adinho ja TepaJ tekivät pikavisiitin joukkueessa. Xirean ja Barco värvättiin vahvistamaan joukkuetta myös kesken kauden, he osoittivat olevansa pelimiehiä ja ovat edelleen kauhavassa. HC Kauhava pitkäaikaispelaajat Henray ja Hocke lähtevät kauden 2/07 jälkeen armeijaan, joten heidän toiveenaan oli pelata kauhavassa liigaa kaudella 2/07, se ei kuitenkaan toteutunut kun RB kaatoi heidät liigakarsintojen 2.kierroksella. HC Kauhavan 1.vastuuhenkilönä toimii jatkossa Niksu, jonka kuulumisia kuulemme myöskin.

Redden: Viime päivinä kiekkodivarijoukkue HC Kauhavassa on tapahtunut monen monta muutosta, ensin joukkue ilmoitti luovuttavansa divaripaikan, vähän sitä myöhemmin joukkue olikin uudelleen pystyssä ja joukkueessa oli monen monta uutta kasvoa, selvennä minulle ja lukijoille vähän, että mistä tässä kaikessa oli kysymys?

Niksu: Noniin tuota! Aloitetaan siitä että ensi kausi on vissiin viimeinen Hockelle ja Henraylle ja heidän toivomuksensa oli pelata liigaa viimeisenä kautenaan, mutta näin nyt ei käynyt ja siitä syystä parivaljakon innostus laski, kuten myös minun ja muiden. Sen seurauksena pelaaja, jos toinenkin, rupesi etsimään uutta joukkuetta. Sitten TÖÖT! Kauhava oli hajonnut. Itse lähdin Mazterin ja setärnän kanssa perustamaan uutta höntsyjoukkuetta!
Hocke ilmoitti jälkeenpäin että voit tuoda kaverisi Kauhavaan höntsypelaamaan ja silleen. Sitten tultiin takas Kauhavaan. Rupesin sen jälkeen puhumaan Porolle tilanteesta ja saimme luvan jatkaa divarissa! Herran ja Totin saimme sen seurauksena rosteriin mukaan, kuten myös kaikki muut jotka olivat jo joukkueesta lähteneet! Ja siinä se päivä menikin. Nyt ollaan tässä isona joukkueena! Ens kautta odotellen.

Redden: Joukkueen ylläpitäminen jää sinun vastuullesi, selvennykseksi voisit kertoa miksi juuri sinä jatkat sillä paikalla? millainen johtamisesi tulee olemaan ja millainen johtaja aijot olla?

Niksu: No. Olen Hocken sukulainen ja tärkeä osa HC Kauhavan historiaa niin oli itsestäänselvyys että tulen ottamaan vastuun jossain vaiheessa. Johtajana tulen olemaan erittäin tiukka. Pieninmistäkin virheistä rankaistaan. Vastuuta tulen antamaan peliajan silmissä pelaajille, jotka ovat käyneet ahkerasti jääharkoissa ja jotka ovat ns. Kuuminta hottia!

Redden: Millaisia suunnitelmia sinulla on pelityylin ja kokoonpanon suhteen? ketkä ovat jo varmuudella HC Kauhavan divarikokoonpanossa mallia 2/07? mahdollisesta pelaajahausta voit myös kertoa.

Niksu: Pelityyli tulee mahdollisesti olemaan 2-2 tai 1-1-2. Kovaa kiistaa käymme asiasta vielä! kokoonpanosta sen verran, että näillä näkyvin joukkue on jo "valmiina" tosin, voi olla että pudotamme jonkun vielä ja otamme uuden. Sen näkeepi sit.

Pelaaja-esittelyt by Niksu!

Vastuuhenkilö:
Niksu: Moi! olen Niksu, varattu ja kohta 18v! Kaippa minä alempipakki olen! Kannan pientä vastuuta alakerrassa!

Puolustajat:
JÖLLI aka Jöka, Barco aka small-b, Setärnä aka Uncle-S ja Totti aka tutti ovat puolustuksen läpäisemättömiä muureja, jotka ovat armottomia raatajia kentällä, sekä sen ulkopuolella! Totti ja Barco tulee olemaan ylempipakkeja, jotka tekevät maalin paikasta kuin paikasta. JÖLLI ja Setärnä ovat kaltaisiani susia oman maalivahdin edessä. Kikkailu ei ole vahvin lajimme, mutta tehoja silti saamme!

Hyökkääjät:

Hocke ja Henray! Keitä he ovat? Meidän pelin sydän! Herra aka Mr H, Tunski aka maitoviiksi, Xirean aka Xirpa ja Mazter aka pelle stadist!. Nämä hemmot taas kuuluvat höökrinkiin, jotka koittavat kynätä pulustajat sekä itse "HASKEN", joka on, joskus niin ylitsepääsemätön este näille xD Vastuu jakautuu mahdollisesti tasaisesti, ellei jotkut sitten ole ylitse muiden divaripeliä edeltäneenä harkkamatsissa.

Esitin myöskin Hockelle kysymyksen jatkoa koskien.

Redden: Kausi 2/07 on sinulle viimeinen kausi ennen armeijaa, aijotko pelata kauden 2/07 HC Kauhavassa vai kenties jossain muualla?

Hocke: Riippuu tuleeko mistään LIIGAjengistä hyviä tarjouksia ja nouseeko kiinnostus sitä myöten, jos jään Kauhavaan tuskin kovin montaa peliä tulen pelaamaan, mutta saas nähdä.

Näihin tunnelmiin juttu loppuu. Ensi kaudella siis näemme HC Kauhavan 1.Divarissa Niksun johdolla.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 16.04.2007 15:50
Luettu: 1086 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.