Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuulumisia HIFKistä

HIFK sijoittui 2.Divarin runkosarjassa sijalle 6. 28 ottelusta voittoja kertyi 15, tasapelejä 4, tappioita 9. Tehdyt maalit 78 ja päästettyjä 70. Joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen oli Herra, tehoilla 30+13=43. HIFK hankki Baileyn Rykälätystä, joka oli Rykälätyn paras pistemies tehoilla 32+20=52.

Redden: Oletko tyytyväinen joukkueen runkosarjaan, entä täyttyivätkö ennen kautta asettamat tavoitteet?

Turhapuro: Olen ihan tyytyväinen joukkueen esityksiin ja sijoitukseenkin runkosarjassa. Varsinaista sijoitustavoitetta (minulla) ei ollut, mutta kuudes (tai ilman MaMa:n hajoamista parempikin) sija näyttää joukkueessa tapahtuneiden muutosten valossa tosiaankin hyvältä.

Redden: Kuinka tyytyväinen olet muiden pelaajien näyttämiin otteisiin?

Turhapuro: Ne pelaajat joilta ennen kautta odotin eniten, syystä tai toisesta pelasivat vähiten. Kuitenkin vastuusuhteiden muuttuessa "kakkosmiehet" onnistuivat varsinkin taktisesti täyttämään oman tehtävänsä ja jopa hieman venymään taidoissakin.

Redden: Hankkisitte Baileyn Rykälätystä, värväyksen taustat? rooli ja odotukset Baileylta?

Turhapuro: Bailey tiettävästi oli halukas löytämään itselleen uuden joukkueen, ja kaverilla esityksetkin Rykiksen paidassa olivat viime kaudella varsin mukavat. Herra puuhamiehenä neuvotteli sopimuksen.
Baileylle näillä näkymin löytyy ihan mukavasti vastuuta, joten odotukset ovat sen mukaiset.

Redden: Miten joukkue valmistautuu seuraavaa kautta varten?

Turhapuro: Junnuosasto haluaa vääntää harkkiksia niin pirusti, että varmaan otteet varmistuvat yhä tasaisemmaksi. Toisaalta tauolla on myös mahis välillä löysäillä ja huolehtia tankkauksesta, sekä pohtia pikkutunneilla asioita entistä syvemmin.

Redden: Tuleeko joukkueen kokoonpano muuttumaan ensi kaudeksi, jos niin miten?

Turhapuro: Johan tässä viisi pelaajaa saivat joukkueesta poistua. Tämä tapahtui yhteisymmärryksessä ja oli muutenkin pitkään pohdittu ja suunniteltu prosessi. Bailey löydettiin hyökkäykseen, ja puolustukseen etsimme vielä yhden konkarin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 09.04.2007 21:30
Luettu: 1329 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.