Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuulumisia Elite Razorista

Elite Razor sijoittui kiekkodivarin runkosarjassa sijalle kahdeksan. 28 ottelusta voittoja kertyi 12, tasapelejä 4 ja tappioita 12. Tehtyjä maaleja 78 ja päästettyjä maaleja 72. Joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen oli Klee, tehoilla 39+24=63. Liigakarsinnan toisella kierroksella Elite Razorin pudotti runkosarjavoittaja Kouvola Sabres otteluvoitoin 3-1. Elite Razor tulee muuttumaan seuraavalle kaudelle paljon, josta Perkele kertoo enemmän.

Redden: Oletko tyytyväinen joukkueen runkosarjaan, entä täyttyivätkö ennen kautta asettamat tavoitteet?

Perkele: En mä oikeen millään mittarilla voi olla tyytyväinen, kahdeksanneksi jääminen ja tippuminen liigakarsinnoissa Kouvolaa vastaan ei todellakaan ollut se, mitä haettiin. Monien asioiden summa oli, että näin kävi. Kuitenkin tavoitteena ennen kautta oli vain ja ainoastaan nousu.

Redden: Kuinka tyytyväinen olet muiden pelaajien näyttämiin otteisiin?

Perkele: Kokoonpano koki muutoksia koko alkupuoliskon ajan, ja se oli yksi syy, miksi joukkueesta ei saatu kaikkea irti. Elintärkeät pelintekijät, Wakke ja Kenkä, miettivät omia suunnitelmiaan, ja lopulta kumpikin lähtivät alkukauden jälkeen. Tilalle hankittiin Outsi, joka pelasi hyvin, mutta wakkemaiset tehot jäivät uupumaan... Puolustajista kaikki kolme, meikä, Mazzio ja Amigo pelasivat kohtuullisen tasaiset kaudet, mutta tuntuu, että ainakin itselläni olisi ollut saumoja parempaankin suorittamiseen. Hyökkäyksessä kaksikko Kati-Klee pelasi koko kauden ja käytännössä jokaisen pelin alusta loppuun, ja alkukauden viimeistelyongelmien jälkeen alkoi tahti parantumaan. Erinomainen kaksikko, ja on erittäin harmi meidän kannalta, että Kati on näillä näkymin lähdössä muualle.

Redden: Elite Razorissa päätösvalta on siirtynyt sinulle ja Taselle, miksi näin? Mitä asioita aijotte tehdä erilailla kuin edelliset pääjehut?

Perkele: Tähän ratkaisuun päädyttiin, kun joukkueen alkuperäinen, lähes kaksi vuotta ER:ssä pelannut, runko hajosi lopullisesti kauden 1/07 päätteeksi. Wakke, Mazzio ja Kati lähtevät kaikki kohti uusia haasteita (tosin Mazzio saattanee jäädä jäähdyttelemään kanssamme, jos päättää aktiivipelaamisensa lopettaa) ja nyt ollaankin tilanteessa, jossa minä olen pisimpään ER:ssä pelannut pelaaja, vaikka takana onkin vasta kaksi kautta oranssipaidassa. Olen aiemminkin ollut GM:n roolissa Lasereissa ja HC Perkeleessä, joten homma on sikäli tuttua. Tase (ent. Gaborik10) tekee paluun ensi kaudeksi, pidettyään tauon aktiivipelaamisesta, ja vanhana ER-jyränä ja loistavana heppuna looginen valinta meikäläisen pariksi. Jaetaan tätä GM:n vastuuta tasaisesti, eikä tässä (reilun vuorokauden aikana) olla vielä mistään kiisteltykkään. (vrt Mazzio ja Wakke jotka angstaavat aina toisilleen) Mielestäni meidän ei tarvitse tehdä mitään eri tavalla kuin aiemminkaan on tehty, mutta meillä on kova työ rakentaa joukkueelle pitkäaikainen ja kovatasoinen runko, sillä entinen runko on nyt joukkueesta poistunut.

Redden: Miten joukkue valmistautuu seuraavaa kautta varten?

Perkele: Tässä on nyt puolitoista kuukautta aikaa ajaa uusia pelaajia sisään, ja kehittää yhteispeliä. Tällä hetkellä peli on harkkapeleissä täyttä puuroa, tarkoitus olisi ensi kaudeksi saada siihen jotain tolkkua, ja parantaa syöttöpeliä. Paljon riippuu minkätasoisia vahvistuksia tässä nyt hankitaan, mitään päätöksiä ei olla vielä tehty, mutta vaihtoehtoja meillä on. Katsellaan rauhassa vielä.

Redden: Tuleeko joukkueen kokoonpano muuttumaan ensi kaudeksi, jos niin miten?

Perkele: Tästä olenkin ehtinyt noissa aikaisemmissa vastauksissa jauhaa, mutta tiivistelmä ehkä selventää tätä vielä tarkemmin: Meiltä poistuu ensi kaudeksi Outsi ja Kati, ja lisäksi Mazzion tulevaisuus on auki. Selvältä kuitenkin vaikuttaa, että mikäli hän jää meille, ei hänellä ole enää samanlaista motivaatiota pelaamiseen kuin aiemmin. Tasen ja Alemin tulon lisäksi hankintalistalta löytyy tällä hetkellä pakki, pelintekijä, ja hyökkääjä. Etenkin tulevan hyökkääjän odotamme olevan todellinen ratkaisija, Katia on vaikea korvata, mutta ei hän kuitenkaan ole ainoa loistohyökkääjä kiekossa. Tarkoituksena on pitää hieman isompaa rinkiä kuin edelliskaudella, tulevista lomistakin johtuen.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 09.04.2007 19:29
Luettu: 1151 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.