Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tony Kangasalan Voiton riveihin

Haastateltavana on Tony, joka pelasi kaudella 1/07 liigajoukkue Darra OY:ssa. Tony sijoittui liigan pistepörssin sijalle viisi tehoilla 25+45=70. Liigan syöttöpörssin voitto meni Tonylle. Tällä hetkellä Tony pelaa Kangasalan Voitossa, jossa hän pelasi myös kaudella 3/05.

Redden: Kausi ohi Darra OY:n kanssa, sijoituitte runkosarjassa sijalle seitsemän, ja puolivälierissä Kuolema kaatoi teidät otteluvoitoin 3-0.  Millaiset fiilikset jäi koko kaudesta? Täyttyivätkö omat tavoitteesi?

Tony: No olisihan se runkosarja voinut paremminkin mennä, mutta kyllä tuohon 7. sijaan oltiin tyytyväisiä, kun play-offseihin päästiin. Kuolema on kova poppoo, eikä toi häviö nyt niin paljoo mieltä paina. Toki meillä oli paikat ekassa pelissä, kun vaan 1-0 pataan tuli, kuin myös toisessa pelissä missä johettiin viel pitkään 2-0, mutta sitten homma läsähti kasaan. Vika peli nyt oli Kuoleman täyttä hallintaa. Omia tavoitteita ei ollut mitää ihmeellisiä, kunhan pystyis viemään joukkuetta mahdollisimman pitkälle. Olisin mää kuitenkin halunnu mitalipeleihin päästä :(

Redden: Kauden jälkeen jätit Darra OY:n, ja siirryit takaisin Kangasalan Voittoon, miksi lähdit darrasta? Entä miksi juuri Kangasalan Voittoon?

Tony: Darrasta lähtö oli vaikee päätös, mutta kai mää tunsin, että se peli oli vähän hyökkäyksen varassa. KaVoon meno taas ei ollut mikään ongelma ratkaisu. KaVo on vaan niin ykkösjengi, jossa on helmet pelaajat ja kiva pelityyli. Heti kun tiesin, että Darrasta kaikkoan niin otin kyl yhteyttä ja sopimus olikin hetkessä valmiina. Eikä siinä jaksanut odottaa mahdollisilta muilta jengeiltä(? XD) kyselyjä...

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 07.04.2007 10:41
Luettu: 1151 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.