Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Team Viru Valge liigakarsintoihin!

Team Viru Valge sijoittui liigan runkosarjassa sijalle 14. Se merkitsee tietysti sitä, että joukkue joutuu liigakarsintoihin. 30 ottelusta joukkueelle kertyi 9 voittoa, 5 tasapeliä ja 16 tappiota. Joukkueen paras pistemies oli PWNAGEr tehoilla 23+15=38.

Redden: Sijoituitte runkosarjassa sijalle 14, oletko tyytyväinen joukkueen runkosarjaan, entä täyttyivätkö ennen kautta asettamat tavoitteet?

PWNAGEr: Ennen kautta pistettii tavotteeks kaiken voittamine, ei menny ihan nappiin sit.

Justi: Eipä tohon tyytyväinen voi olla vaikka kova taso liigassa onkin. Haaveet oli itellä ainakin playoff-paikassa joten vähän jäi tuo sijotus ns. vituttamaan.

Redden: Miksi uskot, että joukkueen sijoitus oli näin huono, mikä meni pieleen?

PWNAGEr: Kun ei jaksettu yhtään harkkailla tai katella ketä siellä pelaamassa on niin tuli sitten tommosta että 4 miestä kylmilleen kentälle ja heistä 3 hyökkääjiä ja 1 hyökkäävä pakki.

Justi: Omasta mielestä joukkueessa oli vaan ydinporukka liigapelien tasoo ja kun niistä ei löytyny tarpeeks aktiivisuutta niin tulos on luettavissa sarjataulukosta. Sijotus ois voinu tosta vähän parantua jos pelimäärät ois ollu pienemmät mutta tällä kertaa näin.

Redden: Entä mitä mieltä olet tämän kauden pelaajistosta, keihin petyit ja ketkä pelasivat omalla tasollaan?

PWNAGEr: Justi ja Manzan oli omalla tasollaan, muihin petyin, itseeni myös siis.

Justi: No eipä kukaan mitenkään hirveesti alisuorittanut pelillisesti, mutta aktiivisuudessa nyt oli tosi monella parantamisen varaa. Joukkueen "Sunnuntaikiekkoilijat" yllätti välillä ihan positiivisesti.

Redden: Miten joukkue valmistautuu liigakarsintoja varten, miten peliaika jaetaan karsinnoissa  ja millaisella pelillä lähdette pelaamaan?

PWNAGEr: Jos vaikka noissa karsinnoissa yritetään saada se yks harkka ainakin alle ennen peliä. peliajan jakamiseen tuskin kummempia muutoksia.  Epäilen et nuo karsintapelit tulee olemaan vitunmoista nysväystä

Redden: Tuleeko joukkueen kokoonpano muuttumaan ensi kaudeksi, jos niin miten?

PWNAGEr: Ymmärtääkseni darra lupas viedä Darkin pois meitä ahdistelemasta, Justi varmaankin lähtee myös, sillä kun vielä jonkinlainen kiinnostus kiekkoon on, tää johtaa väistämättä siihen et puolustukseen tarvitaan uutta verta. Ton enempää osaa sanoa tällä hetkellä.

Justi: Itellä ei oo tietoo muutoksista kun en johtoportaaseen kuulu ( Lähinnä Pawnan aisankannattaja ) mut kyllähän tohon tarvis ainakin yhen aktiivisen helvetin kovan sniperin ja sit varmaa vaikka yhen puolustajan.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 02.04.2007 21:41
Luettu: 1129 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.