Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC Kauhava selvitti tiensä liigakarsintaan!

HC Kauhava päätti runkosarjansa voitokkaasti kahteen voittoon, ensin HC PU  6-2, ja heti perään Into 4-2. Nämä kaksi voittoa nostivat HC Kauhavan 1.divarin sarjatasolla sijalle 3, joten HC Kauhava eteni suoraan liigakarsinnan toiselle kierrokselle. HC Kauhavan runkosarja tällä kaudella on onnistunut mainiosti, joukkueen saldona on 28 pelistä 11 voittoa, 11 tasapeliä sekä toiseksi vähiten tappioita, 6. Kauhavan pistenikkarina kuluneella kaudella toimi Hocke, saalistaen 20 pelissään 42 tehopistettä. Myös Tunski & Xirean on aktiivisesti nähty jakelemassa syöttöjä ja kolistelemassa verkkoja. HC Kauhavan puolustuskalusto on pelannut mallikaasti, mikä kuvastuu 11 tasapelistä, vain 6 hävitystä ottelusta, ja toiseksi vähiten päästettyjä maaleja 1.divarissa(57). Pääasiassa HC Kauhavan puolustuksessa on nähty kolmikko Barco-Niksu-JÖLLI, mutta muitakin nimiä on kauden aikaan vilahdellut hamtaropaidassa. Seuraavaksi haastateltavana itse hamtaropäällikkö Hocke!

Herra:
Nyt kun runkosarja on takana ja nousitte sijalle 3, oletko tyytyväinen runkosarjaan, entä täyttyivätkö ennen kautta asettamanne tavoitteet runkosarjan aikana?

Hocke:
Tappioita oli sopivan vähän, mutta tasureita tuli ihan liikaa eikä pystytty kääntämään pelejä voitoksi. Sijoitus on sinänsä hyvä, että pääsi toiselle kiekalle suoraan, mutta itse ryssittii tasureilla ja vikalla päivällä runkosarjan toinen sija niin niistä pieni miinus. Ihan hyvin siis täyttyi, mutta taas oli liian suuri rinki joka loppua kohti alkoi taas löytymään.

Herra::
Pelasitte kauden läpi 8 pelaajan kokoonpanolla, tuottiko tämä "pienehkö" kokoonpano aktiivisuusongelmia?, entä minkälaisia pelaajamuutoksia on nähtävissä ensi kaudella?

Hocke:
Itseasiassa joukkueessa oli kauden aikana peräti 13 pelaajaa ja se oli ihan liikaa, mutta pääasiassa oli kahdeksan pelaajaa ringissä. Peliajat meni kyllä välillä pahasti ristiin ja näin ollen aktiivisuus oli välillä heikkoa. Pieniä muutoksia kauden jälkeen varmaan mut katsellaan nyt eka karsinnat.

Herra:
Kauden aikana moni pelaaja kävi kentällä niin harkoissakin kuin divarimatseissa, oletko tyytyväinen pelaajien tasoon, entä tuottivatko jotkin pelaajat pienoisia pettymyksiä kauden aikana?

Hocke:
Pelaajien taso heittelee ihan liikaa ja näin ollen pelitasokin vaihtelee. No ei varsinaisia pettymyksiä ollut, mutta moni ei pystynyt niin koviin suorituksiin kun odotin ja toivoin.

Herra:
Seuraavaksi ovelle kolkuttaa liigakarsinta, miten joukkue valmistautuu karsintaa varten, entä minkälaisella pelillä lähdetään liigaan nousua kokeilemaan?

Hocke:
Koitetaan tässä pelata harkkaa ja viettää rankka pääsiäinen, ettei jaksa liikkua koneelta mihkää ja pelit tulee pelattua. Kurinalaista peliä ja kuumat pelaajat pelaavat. Itselläni viimeinen mahis pelata Kauhavalla liigaa.

Herra:
Entä jos käy niinkin ikävästi että Kauhavaa ei nähdä liigassa ensi kaudella, jatkaako joukkue toimintaansa normaaliin tapaan?

Hocke:
Saapas nähdä miten käy.

Herra: Kiitos haastattelusta, ja roppakaupalle onnea liigakarsintaan.
Hocke: Toksia, ei mittaan

Kirjoittanut: Herra
Julkaistu 02.04.2007 19:49
Luettu: 1030 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.