Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

VZEM:n runkosarja

Völlig Zugefroren EM on tällä hetkellä liigan sarjataulukossa sijalla 3. Joukkueen lopullinen sijoitus tulee olemaan 3. - 5. 30 ottelussa voittoja tuli 16, tasapelejä 5 ja tappioita 9. Maaleja tehtiin 99 ja päästettiin 58. Joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen oli Hossa, tehoin 47+24=71.

Redden: Oletko tyytyväinen joukkueen runkosarjaan, entä täyttyivätkö ennen kautta asettamat tavoitteet?

Jackal: Runkosarjaan oon ihan tyytyväinen, Ajaxin hylkäys pudotti meidät Kuoleman taakse, mutta muutoin ihan ok. Lopullisesti tietää sitten kun viimeiset pelit on pelattu että tyydyttääkö sijoitus, 3. ois ihan hyvä. Hyökkäyspään tehot ihan hyvällä tasolla viime kauteen verrattuna, päästettyjä maaleja aavistus liikaa. Mutta yhdessäkään pelissä ei päästetty yli kolmea maalia, joten ihan hyvin sekin osa-alue toimi vaikkei UKRR-pystiä tällä kaudella saatukaan. Minimitavoite täyttyi, kun pudotuspelipaikka varmistui. Mestaruudesta toki pelataan, joten muut tulokset ovat jonkin asteisia pettymyksiä.

Redden: Joukkue pelasi kauden lähinnä kahdella hyökkääjällä, oliko aktiivisuus missään vaiheessa ongelma?

Jackal: Aktiivisuuden kanssa ei suurempia ongelmia ollut, harkkapelejäkin on saatu pelattua riittävästi.

Redden: Kuinka tyytyväinen olet muiden pelaajien näyttämiin otteisiin? Entä miksi Rafan ja Veivarin ottelumäärä jäi vain 6 otteluun?

Jackal: Kaikkien esitykset ovat olleet odotettuja, toki aina on varaa parantaa. Rafan ottelumäärään vaikutti Rafan kiinnostuksen väheneminen kiekkoa kohtaan, tällä hetkelle useampi viikko kiekkoon kirjautumisesta. Veivarin osalta ihan tarkkaa syytä en osaa sanoa. Tosin pakkeja on joukkueessa aika paljon, joten se varmasti osasyy. Kenties myös muut projektit vieneet aikaa kiekolta.

Redden: Vaikein ja helpoin vastustaja runkosarjassa? kuka oli mielestäsi paras hyökkääjä, entä puolustaja?

Jackal: Vaikein vastustaja varmaan Ylikunto, tosin suht ikäviä oli muitakin. Helppojakin löytyy useampia, mutta Darraa vastaan ei suurempia vaikeuksia ollut missään vaiheessa. Parhaita pelaajia vaikea sanoa, mutta sanotaan nyt hyökkääjäksi vaikkapa Letti. Hyviä puolustajiakin on monia, mutta eiköhän FuckUp ole ollut paras, osoituksena vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa.

Redden: Miten joukkue valmistautuu playoffeja varten, miten peliaika jaetaan pleijareissa ja millaisella pelillä lähdette pelaamaan?

Jackal: Eipähän tässä mitään ihmeempiä, katsellaan nyt eka, että kuka sieltä tulee vastaan. Sitten vaan normaalisti harkkoja ja silleen. Peliaika jakautuu samalla tavalla kuin runkosarjassa, mikäli yhteydet ja koneet toimivat. Pelityyliä ei lähdetä muuttamaan eli syöttelevällä pelityylillä jatketaan. Myöskään sulkemisia/lagien hyödyntämisiä ei tulla näkemään, ei tää niin vakavaa saa olla.

Redden: Tuleeko joukkueen kokoonpano muuttumaan ensi kaudeksi, jos niin miten?

Jackal:  Ensi kauden kokoonpanoa ei oo vielä tarkemmin mietitty, luultavasti suuria muutoksia ei ole tulossa. Kokoonpanon suuruus tullee olemaan 4+3.

Lopuksi Jackalilta terveiset:

Jackal: Noh ekana vois lähettää Ookkelle terveisiä, että ensi kaudella parempi onni pistepörssissä. Toiseksi voisi viskata huomion, että runkosarjan voittaja on harvemmin mestaruutta juhlinut. Lopuksi toivotaan reiluja pudotuspelejä ja paras voittakoon.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 01.04.2007 18:03
Luettu: 1021 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.