Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Firenzessä tapahtuu, taas.

Firenze, joka tällä hetkellä pitää 2.divarin yhdennettätoista sijaa, on taas muokannut kokoonpanoaan. Tällä kertaa joukkueen kokoonpanosta poistettiin Firenzen tämän kauden ehdoton ykkösmaalintekijä.
Hän on voittanut kaudella 2/2004 liigan runkosarjan pistepörssin sekä -maalipörssin. Hän on voittanut kaudella 2/2005 Hc Humban riveissä liigan mestaruuden.
Hän on tehnyt liigassa 101:ssä ottelussa tehot: 200+95=295. Tällä kaudella hän on tehnyt Firenzen riveissä 14 ottelussa tehot 30+7=37.
Tämä henkilö on kokenut maalitykki, Heatley.

Päätin haastatella Firenzen vastuuhenkilöä, Tomkuet:a.

Miten Heatleyn ja Firenzen tiet erosivat?
Monet pelaajamuutokset tietenkin vaikutti tohon Heatleyn lähtöön aika suuresti, sitten peli ei oikein kulkenut kenenkään muiden kanssa kun itsensä.


Minkä uskot olevan syynä Firenzen vilkkaaseen pelaajaliikenteeseen?
Jaa,a.. Joukkueen aktiivisuus tietenkin vaikuttanut varmaan jokaisen lähtöön, mutta en kyllä tiedä itsekkään pahemmin. Ollaan ehkä valittu vääriä pelaajia joukkueeseen.


Millaisen aukon Heatley jätti erotessaan joukkueesta?
Joukkueelle pelatessaan Heatley on todella hyvä ja jätti suht ison aukon, mutta one man show- pelityylillä taas hän on erittäin helposti korvattavissa.. ehkä.

Ette saa enää värvätä pelaajia, olisiko tarpeen saada maalintekijä paikkaamaan tuota Heatleyn jättämää aukkoa?
Heatleyn tasoinen maalintekijä kelpaa aina, mutta eiköhän me saada tämä kausi hyvin pakettiin nykyiselläkin kokoonpanolla.


Kiitos haastattelusta Tomkuet, vielä tahdon kysäistä mille runkosarjan sijoituksille joukkuettanne veikkaat?
Paha mennä sanomaan, mutta hyvällä pelillä pleijareiden viimenen paikka voisi irrota, tai sija 8. en tiedä onko mitään pleijareita tjsp, suht kujalla noista ja kiitos haastattelusta. :)


Nyt aion haastatella maalitykki Heatleytä.

Miksi alunperin valitsit juuri Firenzen?
Pelaaminen oli mukavaa ja tiimikin oli täynnä mukavia tyyppejä. Viihdyin tiimissä try-outin aikana todella hyvin ja vielä pitkään sen jälkeenkin.

Mikä erotti Firenzen ja sinun tiet?
En osaa nimetä mitään yksittäistä syytä, mutta sanotaan nyt vaikka niin, että Firenzen touhu alkoi olla aika pelleilyä tossa loppuvaiheessa, kun vielä tiimissä olin. Aina oli jotain uusia naamoja tiimissä. Lisäksi väittäisin, että kahden (2) runkopelaajan lähtö (Jared ja Masta), vaikutti asiaan myöskin.

Miten kausi mielestäsi Firenzellä ja itselläsi on mennyt?
Henkilökohtaisia tehoja on kyllä tullut ihan ok vauhdilla, mutta harvoin se meidän peli mitään herkkua oli. Mutta kyllä kaikki vaikutti ihan lupaavalta toiselle jaksolle lähdettäessä, mutta tein ratkaisuni erota ja sen kanssa on elettävä.

Millaisia jatkosuunnitelmia sinulla on kiekon suhteen?
Eipä nyt toistaseksi mitään erikoisia suunnitelmia ole. Ihan senkin takia, että allekirjoittanut lähtee inttiin heinäkuussa, joten pelit jäävät omalta osaltani kesästä lähtien viikonloppuihin. Mutta katselen nyt mahdolliset tarjoukset, jos johonkin joukkueeseen pääsisin.

Kirjoittanut: Alcohol
Julkaistu 28.03.2007 15:05
Luettu: 1122 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.