Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Habsin alkukausi ja pelaajamuutokset

Habsin alkukausi ja pelaajamuutokset

-------------------------------------------------------------------

Runkosarjan loistavasti aloittanut, mutta sittemmin hiukan hiipunut Habs on kokenut kauden aikana monia pelaajamuutoksia. Habsin sijoitus runkosarjassa on tällä hetkellä kuudes, 24. ottelua on takana ja niistä takataskussa 23 pistettä. Habs lähti kauteen kokoonpanolla Kashmir-Kuhta-MutiM-Preda-Saarinen-Clymer. Ennen siirtoajan umpeutumista rinkiin tuli vielä Jortzu, ja tämän jälkeen vielä joukkueessa ennenkin pelannut Ridge. Joukkueesta ensin lähti Clymer, heti sen perään Kuhta, Clymerin mukana uuteen joukkueeseen, paaneihin.Sitten Ridge lähti etsimään kukkaisempia niittyjä, ja lisäksi joukkueesta lähti vielä
pontti. Tätä nykyä Habs jauhaa siis viiden miehen kokoonpanolla johon kuuluu puolustajat Jortzu, Kashmir ja Saarinen sekä hyökkäyspään kaksikko Preda-MutiM. MutiM ja Preda ovat jauhaneet kauden aikana saman verran pisteitä, 39 pistettä 24 ottelussa ja se tekee vähän yli 1.5 pistettä per peli(1.63). Hyökkäystä ja alinta pakkia, Kashmiria on tukenut hyvin Saarinen, saalistamalla tehot 4+12 ja alin lukko puolustuksessa siis Kashmir jolla tehot 1+8. Haastattelin Habsin pelaajistoa ja vastuuhenkilöstöä pelaajamuutoksista ja siitä miten kausi on heidän mielestään tähän asti sujunut.

Kyselinkin aluksi vähän Saariselta, koska hän ensimmäisenä oli hereillä:

Noniin, teidän kausi on ollut ihan hyvä, onko sujunut odotusten mukaisesti kausi?
Saarinen: Kysymyksessä on hyvin kerrottukin että kausi on ollut IHAN hyvä. Etenki alkukausi sujui niin loistavasti, että paljon parempaakin on ollut tarjolla kuin tämänhetkinen tilanne. Kausi on sujunut jokseenkin odotusten mukaan, kyllä me pleijaripaikoista taistelemaan lähdettiinkin.

Teidän joukkueessa on ollut aika kova pelaajamuutosten kausi, mitenkäs, onko tämä viiden miehen kokoonpano liian tiukka vai juuri sopiva?
Saarinen: Pelaajia tuli muutama ja sitten kaikki herrat ajan mittaan poistuivat tai saivat potkut. Homma toimii viidellä miehellä vallan mainiosti, mutta harkkapeliaktiivisuus on ollut surkeaa, Predan mentyä töihin (uskoo ken tahtoo, mutta töissä se käy!).

Mitä odotat loppukaudelta ja kenties pleijareilta jos ja kun sinne menette?
Saarinen:  Loppukauden tavoite on vääntää jengi väkisin mukaan pleijareihin. Pleijareissa mukana olevilla joukkueilla onkin sitten vain yksi tavoite ja se on mestaruus.

Kiitti kun jakselit vastata mun kyssäreihin. :)
Saarinen: kts

Sitten puolusksen lukon, Kashmirin mielipiteet:

Noniin, teidän kausi on ollut ihan hyvä, varsinkin alkukausi, miten kausi on sujunut, menikö kaavan mukaan?
Kashmir: Alkukausi meni juuri niin kuin oli sovittu, toisella puoliskolla peli on alkanut takellella. Pyritään tsemppaamaan itsemme vaikka väkisin sinne pleijareihin muutamalla pakkovoitolla.

Teidän joukkueessa on ollut aika kova rumba pelaajien suhteen, onko tämä kokoonpano nyt sopiva?
Kashmir: Jos kokoonpano pysyy aktiivisena, tietysti pieni kokoonpano on aina hyväksi. Jokainen tuntee toisensa pelityylit kuin omat taskunsa, kuten meillä tällä hetkellä on. Jos aktiivisuus ei ole kunnossa, pieni kokoonpano on aina tuhoon tuomittu. Parhaamme yritetään tehdä tuon suhteen ja luotto tulevaisuuteen on olemassa.

Mitä odotat loppukaudelta ja kenties pleijareilta jos ja kun sinne menette?
Kashmir: Jos ei lähde voittamaan jokaista ottelua, minkä aloittaa, niin on aivan väärissä ympyröissä. Aiomme tosissamme voittaa Kiekkoliigan mestaruuden 1/07.

Kiitoksia vastauksista!
Kashmir: Ei mitään.

Ja sitten vielä itse maestro Preda!

Noniin, mites kausi on mennyt nyt, alkukausi oli aikamoista tarunhohtoista voittoputkea mutta miltäs nyt näyttää?
Preda: kausi o menny iha okalkukausi oli iha hyvä mut nyt pitää skarpata loppukaudesta.

Mitenkäs noita pelaajia noin paljon virtasi sisään ja ulos?
Preda: toi pelaajavirta on ihan jokakautinen juttu, alussa iso rosteri ja sit vaan se ydinporukka.

Ja tavoitteena teillä on varmasti mestaruus?
Preda: joo tietenki

Kiitti vastauksista Preda!
Preda: np :D

Kirjoittanut: Spotlight
Julkaistu 25.03.2007 16:50
Luettu: 1039 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.