Kiekkoliiga
Paitsio

Elite Razor, matkalla kohti kärkeä!

Elite Razorin alkukausi kiekkoliigan 1.divarissa näytti synkältä, joukkuetta kohtasi häviö häviön perään, ja joukkueen sijoitus killui melkein 1.Kierroksen loppuun asti "pudotus-viivan" alapuolella. Toisella kierroksella vanha kunnon Elite Razor on nähty tappavan tehokkaana 1.divaripeleissä, ja tulostakin on tullut. Toisen kierroksen pelit näyttävät Elite Razorin kannalta hyviltä, 7 voittoa, 1 tasapeli sekä 3 tappiota. Hyökkäyspään tehokaksikkona ovat toimineet Klee & Kati. 24 pelissä Klee on naputellut yhteensä 59 tehopistettä, eikä Katikaan kauaksi jää 48 pisteellään. Elite Razorin laadukkaat puolustajat ovat hoidelleet alapäänkin huolella. Tässä joukkueen luottopuolustaja Mazzion mietteitä.

Herra: Elite Razorin alkukausi oli aikalailla murhenäytelmää, minkälaisella taikatempulla saitte pelin taas kulkemaan?

Mazzio: Kysymykseen on suht. vaikea vastata, sillä mitään suurempia muutoksia ei tehty. Palaset vain loksahtelivat kohdalleen ja alettiin saamaan tulosta aikaiseksi. Kati & Klee hunttailivat (tähän mennessä) toisella puoliskolla uskomattomia tuloksia, Piru & Amigo pitivät omaa päätään puhtaana kiitettävästi ja minä olin vain yksinkertaisesti paras. niin Outsin tulo on myös auttanut joukkuetta. mitään pelitaktiikanmuutoksia ei olla tehty.

Herra:  Kovaa vauhtia kohti kärkeä siis, jos saisit päättää ketä vastaan saisitte pelata kauden jälkeen alkavissa pudotuspeleissä, kenet valitsisit, ja miksi ?

Mazzio: valitsisin Innon. Intoa vastaan ollaan pelattu tällä kaudella 2 kertaa, molemmissa 5-1 voitot. Into ei ole saanut meitä vastaan aikaiseksi paljoakaan, hyökkäykset ovat olleet heikkoja ja puollustuksesta on löytynyt aukkoja..helposti

Herra Kiitoksia haastattelusta, ja onnea loppukaudelle.
Mazzio j, kts

Kirjoittanut: Herra
Julkaistu 24.03.2007 22:39
Luettu: 936 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.