Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Elite Razor, matkalla kohti kärkeä!

Elite Razorin alkukausi kiekkoliigan 1.divarissa näytti synkältä, joukkuetta kohtasi häviö häviön perään, ja joukkueen sijoitus killui melkein 1.Kierroksen loppuun asti "pudotus-viivan" alapuolella. Toisella kierroksella vanha kunnon Elite Razor on nähty tappavan tehokkaana 1.divaripeleissä, ja tulostakin on tullut. Toisen kierroksen pelit näyttävät Elite Razorin kannalta hyviltä, 7 voittoa, 1 tasapeli sekä 3 tappiota. Hyökkäyspään tehokaksikkona ovat toimineet Klee & Kati. 24 pelissä Klee on naputellut yhteensä 59 tehopistettä, eikä Katikaan kauaksi jää 48 pisteellään. Elite Razorin laadukkaat puolustajat ovat hoidelleet alapäänkin huolella. Tässä joukkueen luottopuolustaja Mazzion mietteitä.

Herra: Elite Razorin alkukausi oli aikalailla murhenäytelmää, minkälaisella taikatempulla saitte pelin taas kulkemaan?

Mazzio: Kysymykseen on suht. vaikea vastata, sillä mitään suurempia muutoksia ei tehty. Palaset vain loksahtelivat kohdalleen ja alettiin saamaan tulosta aikaiseksi. Kati & Klee hunttailivat (tähän mennessä) toisella puoliskolla uskomattomia tuloksia, Piru & Amigo pitivät omaa päätään puhtaana kiitettävästi ja minä olin vain yksinkertaisesti paras. niin Outsin tulo on myös auttanut joukkuetta. mitään pelitaktiikanmuutoksia ei olla tehty.

Herra:  Kovaa vauhtia kohti kärkeä siis, jos saisit päättää ketä vastaan saisitte pelata kauden jälkeen alkavissa pudotuspeleissä, kenet valitsisit, ja miksi ?

Mazzio: valitsisin Innon. Intoa vastaan ollaan pelattu tällä kaudella 2 kertaa, molemmissa 5-1 voitot. Into ei ole saanut meitä vastaan aikaiseksi paljoakaan, hyökkäykset ovat olleet heikkoja ja puollustuksesta on löytynyt aukkoja..helposti

Herra Kiitoksia haastattelusta, ja onnea loppukaudelle.
Mazzio j, kts

Kirjoittanut: Herra
Julkaistu 24.03.2007 22:39
Luettu: 1080 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.