Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

BSV:n alkukausi ja pelaajamuutokset

Beetlehemin Seimiveikot pelaavat ensimmäistä kauttaan 2.Divarissa, joukkue on runkosarjassa sijalla 6, otteluja 21, voittoja 12, tasapelejä 1, tappioita 8. Tehtyjä maaleja 59 ja päästettyjä 46. Joukkueen ykköspyssynä on toiminut Stapleton, 16 ottelussa tehopisteet 15+24=39.

Redden: Pelaatte 2.Divarissa, nykyinen sijoituksenne runkosarjassa on 6, millaiset tavoitteet teillä oli ennen kautta ja miten ne ovat täyttyneet?

Stapleton: Mitään varsinaista tavoitetta me ei asetettu, mutta itse ajattelin että kahdeksan sakkiin tässä pitäisi päästä ja ihan hyvältähän tuo näyttää tähän mennessä.

Redden: Pelaatte 2.Divarissa ensimmäistä kautta, millainen taso kakkosessa mielestäsi on? ketkä joukkueet nostaisit pahimmiksi vastustajiksi, entä helpoimmat?

Stapleton: Taso on ollut todella kova, tosin muutama hiukan heikompikin joukkue löytyy, jotka sitten laskevat sitä tasoa hiukan. Pohjolan leijonat ja Nature Club ovat olleet meille vaikeimmat vastustajat. Sitten taas Rykälätystä irtosi pari melko helppoa voittoa.

Redden: Poliisi ilmoitettiin eronneen joukkueesta tänään, kuinka isona pidät menetystä? Poliisin rooli joukkueessa? millainen Poliisi oli pelaajana ja joukkuekaverina?

Stapleton: Onhan tuo iso lohkaisu ainakin joukkueen aktiivisuuteen, sillä nyt loppukausi mennään kolmella hyökkääjällä ja yksi heistä ei pääse koneelle kuin pari kertaa viikossa. Poliisi oli pääasiassa maalintekijän roolissa meillä. Pelaajana hän laukoo erittäin paljon ja osaa myös maskiin mennä tarvittaessa. Joukkuetoverina hän oli rento ja rauhallinen. Itselleni jäi vain hyviä muistoja Poliisista

Redden: Toinen lähtijä on Clymeri, joka pelasi neljä 2.Divariottelua joukkueessa tehoilla 7+4=11, värväyksen taustat ja miksi hän lähti joukkueesta?

Stapleton: Meillä oli ensimmäisen kierroksen lopussa todella huono aktiivisuus, jota lähdettiin paikkaamaan parilla värväyksellä. Clymeri otettiin hyökkäykseen ja nrt puolustukseen. Tassu tunsi Clymerin ennestään, joten hän oli innokas tulemaan joukkuetta auttamaan. Hän joutui lähtemään, kun Kuhta ja Khioya kuulemma suuttuivat hänelle, kun hän pelasi aina meillä, eikä ykkösnickille jäänyt peliaikaa.

Redden: Olen jonkun verran kuullut huhua siitä, että enemmistö joukkueesta haluisi uusia pelaajia joukkueeseen, mutta joukkueen 1.vastuuhenkilö Höntsy ei ole tätä mieltä, joten olen kuullut, että tämä saattaisi hajottaa joukkueen. Kerro lisää tästä ja mikä mielestäsi auttaisi selvittämään asian?

Stapleton: Haluaisimme vahvistaa joukkuetta ainakin yhdellä hyökkääjällä, mutta Höntsy sanoi, että hän ei halua värvätä enempää pelaajia joukkueeseen. Hänen tyylinsä johtaa joukkuetta on ollut heikkoa viime kuukausina, joten se on suututtanut muita pelaajia. Iso osa pelaajista on lähdössä joukkueesta kauden jälkeen, mikäli muutosta johtamisessa ei tapahdu. Tähän ratkaisu olisi, se että Höntsy antaisi joukkueen jonkun toisen pelaajan käsiin, tai alkaisi kiinnostua taas joukkueen vetämisestä kunnolla.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 20.03.2007 14:38
Luettu: 1103 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.