Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC PU hankki stlouisin.

Pitkän tavoittelun jälkeen sain stlouisin HC PU:hun siirrosta vastanneen henkilön Maplen kiinni.
HC PU, joka tällä hetkellä pitää 1.divarin neljättä sijaa hankki tämän kokeneen maaliruiskun takaisin vahvistamaan rivejänsä.
stlouis on pelannut jo aiemmin HC PU:ssa Kiekkoliigaa kausilla 3/05 (jolloin voitti playoffsien pistepörssin ja -maalipörssin, samaisella kaudella HC PU voitti Kiekkoliigan mestaruuden) ja 1/06.
HC PU:n riveissä Kiekkoliigan alaisuudessa hän on kerännyt 32:ssa ottelussa tehot: 38+19=57.
Hän on aiemmin tällä kaudella pelannut Kiekkoliigan 1.divaria Aaltoliike REDUX:n riveissä yhden ottelun hankkien yhden syöttöpisteen.

Oliko teillä ennen stlouisin hankkimista hyökkääjä aktiivisesti haussa?

Maple: Ei varsinaisesti.

Miten siis päädyitte ottamaan stlouisin joukkueeseenne?

Maple: No, mie tuossa testailin -tammi- :a menneellä viikolla ja sitten salsa kertoi mitä jos stlouis tulisi vahvistamaan kokoonpanoamme. Kun nähtävästi hyökkääjien osalta on ollut epäaktiivisuutta ja nihkeyttä maalinteossa.

Onko stlouis paikannut nämä muiden hyökkääjien jättämät aukot?

Maple: No hän on pelannut vasta yhden matsin tehoilla 10+2, joten nähtäväksi jää, minkälaisen kunnon hän kehkeyttää itselleen. Lupaavalta näyttää.

Miten muut joukkueen pelaajat ovat stlouisin tulon ottaneet vastaan?

Maple: Eipä sitä vielä tiedä, ei ole viikonloppuna näkynyt miestä, joten tulevalla viikolla se nähdään. Muutama joiden kanssa hän on pelaillut jo ovat ottaneet hyvillä mielin vastaan.

Onko HC PU:n pelaajien etsintä nyt ohi vai etsittekö vielä henkilöitä paikkaamaan maalinteon nihkeyttä ja epäaktiivisuutta?

Maple: Luulenpa että nykyisellään mennään kauden loppuun, mutta kukaties mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

Kiitokset haastattelusta Maple.

Maple: joo kts :) terkkui tonille ku se niin vinku niitä.. voitko laittaa?


stlouista on ollut todella vaikeaa tavoittaa ainakin ircin puolelta, joten tyydyn haastattelemaan stlouisin tällä hetkellä ainoassa ottelussa kanssa pelannutta Lapaluuta.


Millainen tunnelma stlouisin joukkueen tulosta?

Lapaluu: No Marttihan on kovan luokan pelimies. Kaikki oli hyvin mielissään kaverin tulosta joukkueeseen. Ihan hyvä fiilis.

Uskotko hänen tuovan avun hyökkäyspään aktiivisuus- ja maalinteko ongelmiin?

Lapaluu: Aivan takuulla. stlouishan on puhdas maalintekijä ja myös erittäin aktiivinen kiekon pelaaja. Eniten tässä jännittää että mahtuuko Darts ja stlouis samaan kaukaloon. :)

No, siinähän tuli jo vastaus seuraavaan kysymykseeni, mutta uskotko hänen syrjäyttävän Dartsin ykkösmaalintekjän paikan?

Lapaluu: Vaikea kysymys todellakin. Meillä on loppukaudeksi positiivinen ongelma sillä molemmat kykenevät ratkaisemaan tiukkoja otteluita. En uskalla veikata onko stlouis vai Darts se ykköspyssy. Toivotaan vaan että molemmat tekee paljon maaleja :D

Uskotko stlouisin vaikuttavan koko HC PU:n runkosarja sijoitukseen suuresti?

Lapaluu: Tuohon on vielä vaikea mennä sanomaan juuta eikä jaata. Yhden harkan Martti on vasta kerinnyt pelaamaan joukkueen kanssa. Mutta toivotaan että vaikuttaa ja sillä positiivisellä tavalla. :)

Kiitos haastattelusta Lapaluu ja onnea loppukaudelle koko HC PU:n joukkueelle.

Lapaluu: Kiitokset ja terkkui barcolle sinne kauhavaan että pleijareissa nähdään!

Kirjoittanut: Alcohol
Julkaistu 19.03.2007 17:36
Luettu: 1098 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.