Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC Roikkulämyn kasvatti Zonza lopettaa aktiiviuransa.

Selatessani irkin eri kannuja, löysin vihdoin Roikkulämyn kiireisen johtohahmon, Napoleonin ja pyysin häneltä haastattelua. Ilokseni sain myönteisen vastauksen. 1.divarin 11. sijaa hallussaan pitävä HC Roikkulämy erotti joukkueen kokeneen konkarin Zonzan. Tämä Kyseinen konkari on naputellut Roikkulämyn paidassa 2.divaria 26 ottelua tehden tehot 25+17=42. Myös yhdessä ottelussa Kiekkodivarissa hänet on nähty kentällä tällä kaudella.

Herra:
• Joukkueenne pitkäaikainen vastuuhenkilö Zonza on ilmeisesti siirretty pois joukkueen kokoonpanosta, onko syynä aktiiviuran loppuminen, vai kenties joku muu syy?

Napoleon:
• Vähän sekä että, Zonza ei ole vuodenvaihteen jälkeen pelannut käytännössä lainkaan ja päätimme, että poistamme tiimistä kaikki epäaktiiviset pelaajat. Ja potkiminen tapahtui sen jälkeen, kun pikkulinnut liversivät, että Zonza ei omien sanojensa mukaan ole paluuta enää tekemässä.

Herra:
• Ikävämpi juttu joukkeen kannalta, olisiko tässä ehkä mahdollisuuden poikasta nuorille tähdille nousta paikkaamaan konkarin jättämää aukkoa?

Napoleon:
• Me ollaan nähty hyväksi asiaksi pitää pientä rinkiä, näillä näkymin ei olla enää ketään hankkimassa enää tämän kauden aikana. Ensi kausi voi sitten olla eri juttu.

Herra:
- Kiekkodivarissa kyntävä Roikkulämy on pystyttäny n majansa sijalle 11, yhden pisteen turvin takana puuskuttavaan Team JälkiHiki-Hockey:hyn. Mitkä olivat Roikkulämyn tavoitteet tälle kaudelle, entä miten tavoitteet ovat onnistuneet mielestäsi?

Napoleon:
- Alkukausi nyt ei mennyt oikein putkeen, siinä oli vähän sähellystä puoleen jos toiseen. Nyt ollaan viety kolme peliä putkeen ja uskon, että sama tahti jatkuu myös tulevaisuudessa. Tavoite oli päästä 8. parhaan joukkoon, ja siitä tavoitteesta pidetään edelleen kiinni, vaikka kurottavaa riittääkin.

Herra: Kiitos Haastattelusta
Napoleon: np[/b]

Kirjoittanut: Herra
Julkaistu 17.03.2007 14:48
Luettu: 1046 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.