Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Barco vaihtoi seuraa Adinhon kanssa

1. Divarin kuudentena majaileva HC Kauhava suoritti treidin runkosarjan tässävaiheessa toisena olevan HC Pu:n kanssa. Treidissä Penkkiurheilijoihin meni Kauhavasta Adinho ja Kauhavalle matkasi Barco.

Barco

Miksi halusit treidiä pois PU:sta?
Barco: No tuohon ekaanhan lukee jo syyt lehdistötiedotteessa eli: PU:ssa oli 6 pelaavaa pakkia, minkä vuoksi peliaika jäi vähiin. Myöskään pelityyli ei ollut paras mahdollinen minulle.

Miten olet sopeutunut uuteen seuraasi?
Barco: Kauhavaan on sopeuduttu hyvin, todella mukavaa porukkaa ja pelityyli sopii erittäin hyvin. Nyt jo tuntuu siltä kun ois ollu jengissä jo kuukausia. loistavasti mut on otettu kauhavassa vastaan. pelikin sujunut todella hyvin, ehtiny divassaki maalin tekee :)

Kiitos haastattelusta
Barco: j

Adinho

Miksi juuri sinut vaihdettiin Barcoon kanssa, halusitko itse treidiä?
Adinho: mulla ei pelit oikee sujunu kauhavassa kun uusia pelaajia tuli niin katosi into pelata siellä, kun hocke näki että barco etsii treidiä niin se kysy josko kävisi treidi. täällä sitä nyt ollaan

Miten olet sopeutunut Penkkiurheilijoihiin?
Adinho: PU:hun oon sopeutunu todella hyvin, aluksi näytti että ei tuu mitään mutta kun opin tuntemaan niin ihan mukavaa täällä on pelata.

Kiitos haastattelusta.
Adinho: np

Vastuuhenkilöt

Mitä mieltä olet Barcon esityksistä, minkälainen rooli hänellä on joukkueessa?
Hocke: Ihan lupaavalta on ainaki alku näyttänyt ja jatkossa varmasti tulee sopeutumaan pelillisesti vielä paremmin joukkueeseen. Sama kuin muillakin pakeilla, eli tukea mahdollisimman paljon hyökkäystä mutta järjellä ettei omissa kolise.

Kiitoksia jälleen.
Hocke: np

Miten Adinho on sopeutunut joukkueeseen ja minkälaista roolia hänelle on tarjolla PU:ssa?
Lapaluu: No rissellä menee se oma aikasa löytää paikka joukkueessa niinkuin tapana on jos kesken kauden hypätään mukaan.Mutta toivon mukaan saadaan vähintään Barcon arvoinen uurastaja alakerrassa, Ja nuo pari divapeliä on antanut ihan hyvää näyttöä ainakin toistaseks.Roolituksesta ei ole vielä toistaiseksi ollut puhetta. Luultavammin alempaa puolustajaa tulee pelaamaan ainakin näin aluksi.

Kiitos haastattelusta.
Lapaluu: np

Kirjoittanut: Spotlight
Julkaistu 09.03.2007 23:26
Luettu: 1053 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.