Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Joska FC MalPoon, Ukki Pelijengiin!

Pelijengi etsi Joskalle treidiä reilun viikon ajan, kunnes tärppäsi. Lehdistötiedoitteessa 20.2, Pelijengi ilmoitti, että Joskaa ollaan treidaamassa. Arto kirjoitti silloin lehdistötiedoitteessa, "Syyt siirtoon ovat hyvät. Joska ei elämän omistavana pelaa meidän perinteisiin aikoihin (eli klo23 eteenpäin), ei taiteilijaluonteena nauti Pelijengin tiukasta pelitavasta, eikä motivaatio meillä pelaamiseen siksi ole korkealla.".

Vaihdossa Pelijengi sai itselleen FC MalPossa viime kaudet kiekkoilleen Ukin (ent. Starcraft), joten Joskan uusi osoite oli liigajoukkue FC MalPo. FC MalPon sijoitus oli 1. kierroksen jälkeen 11., Pelijengin sijoituksen ollessa yhden pykälän parempi. Haastattelussa on tällä kertaa treidattu Joska sekä Pelijengin manatseri Arto!

Arto, Miten treidiprosessi sujui MalPon kanssa ja kumpi osapuoli teki aloitteen?
Arto: "No me tehtiin ekaksi tiedote mitä halutaan ja muutama tarjous sen jälkeen tulikin, mutta vasta Malpon ehdotettua Ukkia tuntui siltä että molemmat osapuolet saisivat tarpeeksi hyvän diilin tehtyä.

Sen jälkeen treidi sujuikin muitta mutkitta."


Millaista roolia Ukille ollaan antamassa loppukautea ajatellen?
Arto: "No me tarvitaan pelastajaa hyökäyspäähän, ellei peräti uutta messiasta. :) (terveisiä Letille)

Joten Ukilla on hemmetin isot paineet niskassaan ja minä odotan eritoten paljon maaleja ja hyvää puolustuspeliä. Harjoituspelit ovat sujuneet hyvin,mutta totuus nähdään vasta liigapeleissä.Ei olekaan kyse siitä onko Ukki hyvä pelaaja, mitä hän jo todistetusti on, vaan pystymmekö roolittamaan jäbän oikealla tavalla.

Olen kuitenkin innoissani ja odotan kauden toista puolikasta positiivisin mielin."


Joska, Oletko tyytyväinen uuteen joukkueeseesi?
Joska: "Olen erittäin tyytyväinen. Mukavaa sakkia koko joukkue täynnä ja pelikentälläkin peli on sellaista josta pidän. Ensimmäiset pelit uudessa joukkueessa saattaa joskus olla hivenen varovaisia, totuttelua uuteen joukkueeseen ja sellaista "haistelua", sillä pelityyli kuitenkin muuttui aika paljon. Hyvät pelit tulemme kuitenkin saamaan aikaan."


Oliko treidin aikaan saaminen vaikeaa ja tarjottiinko ensi kaudelle pestejä ilman treidiä?
Joska: "Yllättävän helppoa, itse asiassa yllätyin tarjousten määrään. "etit kuulemma ens kaudelle rank nyt vaan 800 mut kaveritiimi tehää hyvä tiimi ens kaudelle" -tarjouksien jälkeenkin jäi iso kasa hyviä joukkueita, jotka kyselivät.

Tarjoukset koskivat lähinnä treidejä, vaikka jotkut koskivat ensi kautta. Varmaankin siksi, koska Artohan antoi aika selkeästi ymmärtää lehdistötiedotteessa, että "pääasia on löytää Joskalle vielä tiimi jossa pelata kausi loppuun." Kiitokset Pelijengille!"


Loppukaudesta saamme nähdä kumman joukkueen eduksi treidi oli vai meneekö kuviot sekaisin?

Kirjoittanut: Zippo
Julkaistu 05.03.2007 21:33
Luettu: 1111 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.