Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

slutin näkemys pelaajamuutoksista

Saimme Epäilyksen, Borgirin ja Jeccun lähdöstä Borgirilta kommentit, mutta slut on ollut innokas kertomaan omat näkemyksensä, joten ei muuta ku hyvii lukuhetkii!

Redden: Kolmikko Jeccu, Epäilys ja Borgir häipyivät kaikki yhdessä joukkueesta. Syyksi Borgir kertoi sinun valittamisen. Mitä olet itse mieltä heidän lähdöstään ja syystä lähteä?

slut: Jokainen noista kolmesta tiesi mitä vaadin pelureilta: Hyvää asennetta peleissä. Surffata voi practisessa tai kakkosnickillä, mutta siinä vaiheessa kun kentällä on 3 tyyppiä jotka yrittävät täysiä ja yksi, joka ei jaksa pelata kunnolla niin ei se kovin reilua ole muita pelureita kohtaan. Tässä oli siis siitä valituksesta kyse. Meidän taktiikka vaati sen, että mikäli haluttiin pärjätä niin ei siellä kentällä oikein voi surffailla miten sattuu. Hyvin tuossa ennen tätä episodia alkoi näkymään se, että asenne alkoi tietyillä pelaajilla loppumaan kesken ja samalla tipahti meidän pelitaso. Kyllä varmasti jokainen kiekkoa hieman enemmän pelannut tietää sen mikä ero on siinä, että koittaa riistää kiekkoa tarkasti ja pelata tilanteet järkevästi verrattuna siihen, että vetää laivakaarrosta toisen perään ja sählää jotain jalkakikkaa oman maalin edessä. Tätä siis kärjistetysti meinaan tuolla surffauksella. Peli ei ollut enää sitä mitä ennen. Sen toki myönnän että välillä valittaminen ampui yli, mutta näissä tilanteissa Hercu tiimin ykkösmasterin ominaisuudessa kyllä tiputti todella nopeasti jalat takaisin maahan. Ei tässä kenenkään peli-iloa ole tarkoitus pilata, mutta jos tiimissä tilanne niin että pääosa ns. ykköskokoonpanosta halusi pelata tarkkaa peliä ja sitten pari muuta ei halunnut niin kaikkea ei ilmeisesti voi miellyttää.

Redden: Kerro yksitellen jokaisesta pelaajasta ja oma näkemyksesi, että mikä meni pieleen?

slut: Epäilys:Todella todella tärkeä pelaaja joukkueelle. Niin pelillisesti mutta myös etenkin henkisesti. Huumorintajuinen ja hauska tyyppi jonka lähtö harmitti kyllä todella paljon. Tämän hepun lähdöstä ei kyllä voi syyttä kuin itseäni, vaadin häneltä yksinkertaisesti liikaa. Onneksi Epäilys oli jo palannut kakkosnickillä takaisin tiimiin ennenkuin ehdin edes lähtöä huomata. Tietenkin sääli ja osittain huolestuttava tilanne aiheutui siitä, että menettiin loppukaudeksi avainpelaaja kokoonpanosta, mutta tärkeintä oli että saatiin kaveri pidettyä mukana. Ei olisi Restartti sama ilman häntä.

Borgir: Hienoja otteita pääsääntöisesti esittäneeltä pelurilta taisi motivaatio loppua kesken. Yhtäkkiä pelitaso alkoi hiljalleen laskemaan ja puhti katosi niin pelillisesti kuin henkisestikin. Pikkusen puhui siihen suuntaan että rakkaus iski. Mutta mutta, kuten yllä mainitsin niin vaadin pelaajilta asennetta. Jos ei jaksa kentällä edes suurinpiirtein yrittää kunnolla niin turha sitä on muiden pelejä tulla pilaamaan. Siinä vaiheessa kun läpiajoja alkoi tulla per peli enemmän kuin yhdessä kädessä on sormia niin kyllä olisi voinut Borgir katsoa peiliin. Sai kuulla asiasta, vähitellen enemmän ja enemmän kun ei tuntunut motivaatiota löytyvän enää yrittämiseen. Lopulta pakkasi kimpsunsa ja suuntasi "kotiin".

Jeccu: Oli ennen yksi joukkueen kantavia voimia kunnes ryhtyi epäaktiivisesti. Syyttää varmasti minua epäaktiivisuudestaan, mutta lopetti kyllä aktiivisen pelaamisen ennenkuin aloin kiinnittämään huomiota hänen pelitasoonsa. Aktiivisuus loppui --> Pelitaso tipahti ja ne harvat kerrat kun pelasi meni välillä touhu aikamoisen höntsäämisen puolelle --> Sanoin asiasta mielipiteeni. Harmittaa kyllä että kävi näin, ennemmin olisin katsellut osaavaa ja aktiivista Jeccua hauskoine juttuineen kuin tuota Jeccua jollaisena hän viimeisen kuukauden ajan Restartissa esiintyi. Viimeinen niitti naulaan taisi tulla pari viikkoa sitten kun en sulattanut sitä, että hän laittoi kaverinsa tuuraamaan häntä joukkueeseemme pelin ajaksi. Kakkosnick-tiimit on tälläisiä pelleilyitä varten.

Redden: Tällä hetkellä joukkueessa on vain neljä pelikelpoista pelaajaa. Mille pelipaikalle etsitte vahvistusta ja millaisia vaatimuksia on?

slut: Joukkuetta lähdetään nyt rakentamaan kahden asian kautta. A) Tarvitsemme 1-2 kriittistä värväystä tässä lähiaikoina, jotta selvitämme kauden kunnialla ja hyvällä tasolla läpi. Emme aio hevillä luopua piikkipaikastamme. B) Kauden edetessä kokoamme pikkuhiljaa ensi kauden kokoonpanoa samalla. Tarkoitus olisi, että ensi kauteen lähdettäisiin 7-8 aktiivisen pelaajan voimin. 2 alinta pakkia, 2 ylempää pakkia ja 3-4 hyökkääjää olisi ideaalitilanne. Oma toiveeni on, että ensi kaudeksi saadaan Raappakin oleennaisesti mukaan aktiivisiin kuvioihin. Se ei kuitenkaan ole yksin itseni päätettävissä, täytyy papalle jutella. Eli pelaajahaku olisi lyhykäisyydessään sellainen että nyt hetimmiten tarvitsemme joko hyvän ylemmän pakin tai sitten kärsivällinen hyökkääjän täyttämään ylemmän pakin tontin. Tuolle paikalle ei ole tällä hetkellä laittaa yhtään pelikelpoista tyyppiä. Vaatimuksina on pelinrakennuskyky, puolustus että hyökkäystaito. Moniosaaja olisi siis hakusessa, kaveri joka osaisi hyökätä mutta luonteeltaan sen verta kärsivällinen että malttaa myös puolustaa.

Loppupuhe: Lopuksi halua vielä kiittää Jeccua ja Borgiria yhteisistä peleistä ja toivottaa hyvää jatkoa nykyisissä seuroissaan. Ovi tänne ei kuitenkaan ole heidän osaltaan suljettu, pelitasoa löytyy halutessaan molemmilta ja mukavia kavereita olivat. Sääli että tällä kertaa kävi näin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 26.02.2007 21:24
Luettu: 1181 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.