Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Restartissa tapahtuu!

2.Divarin ykkösenä majaileva Restart koki kolme pelaajamenetystä. Puolustajat Borgir ja Epäilys ja hyökkääjä Jeccu erosivat joukkueesta. Epäilys onnistui alkukaudella todella hyvin 14gp 4+18=22. Borgir hoiti alemman puolustajan roolia kymmenessä ottelussa. Jeccu jäi Crusherin ja slutin varjoon, ja oli mukana vain viidessä ottelussa.

Redden: Lähditte 2.Divarijoukkue Restartista Jeccun ja Epäilyksen kanssa, miksi?

Borgir: Suurin syy lähtöihin oli slut. Jokainen ilmeisesti halusi vähän "rennompaa" peliä mitä Restartissa oli. Miulle Epäilyksen lähtö oli viimenen naula arkkuun.

Redden: Mitä slut teki, kun sai teidät kaikki kolme lähtemään?

Borgir: Kyllästyttiin jatkuvaan valitukseen, vaikka hyväähän slut vaan tarkotti neuvoillaan. Eli sitä rentoa ja mukavaa peliä lähdettiin hakemaan sitten muualta.

Redden: Millaiset fiilikset itsellesi jäi ensimmäisestä jaksosta, 2.Divarin tasosta ja Restartin pelillisestä tasosta?

Borgir: Hyvät fiilikset jäi ensimmäisestä jaksosta, tavotteessa pysyttiin. 2.Divarin yllättävän kova taso hieman yllätti, vaikka onhan siellä mukana muutama "heittopussikin". Uskaltaisin väittää 2. divarin tason olevan jopa parempi kuin 1. divarin tällä hetkellä. Mitä Restartin pelilliseen tasoon tulee, on se mielestäni aina ollut kiekon eliittiä.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 25.02.2007 12:22
Luettu: 1028 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.