Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Firenzen alkukausi ja pelaajamuutokset!

2.Divaria ensimmäistä kauttaan pelaava Firenze koki lisää pelaajamuutoksia, kun Khioya purki sopimuksensa joukkueen kanssa. Khioya omaa 12 ottelun kokemuksen kiekkoliigan alaisista peleistä. Yksi lähti, mutta kaksi tuli, kun Rodriguez ja Mauska saivat sopimukset tehtyä Firenzen johtoportaan kanssa, sopimuksen pituutta ei joukkueen tiedottaja kertonut. Mauska on pelannut kiekkoliigan alaisuudessa 90 ottelua. Kirkkaimpina saavutuksina kulta ja pronssi HC Humbassa. Eli kyseessä siis kokenut, ja paljon nähnyt kaveri, joka valitsi joukkueeksi Firenzen.

Firenze majailee 2.Divarin sarjataulukossa sijalla seitsemän, otteluja pelattu 10, voittoja viisi, tasapelejä yksi, ja häviöitä neljä. Tehtyjä maaleja 38, ja päästettyjä 28. Joukkueen sisäisen pistepörssin ykkösenä majailee Heatley, joka myös on 2.Divarin pistepörssin neljäs. Kymmenessä ottelussa 25+5=30. Uskon Firenzen olevan divarikarsinnoissa ensi kaudella (taistelemassa noususta 1.Divariin).

Redden: Khioya jätti joukkueenne 19.02.07, mitkä syyt hänellä tähän olivat?

Tomkuet: Suurimmat syyt Khioyan lähtöön olivat Firenzen silloinen epäaktiivisuus ja peliajat eivät olleet suotuisat hänelle.

Redden: Millaisen pelaajan menetitte Khioyan lähdön myöta, mikä rooli Khioyalla oli?

Tomkuet: Khioya oli suht lepposa ja mukava kaveri, jonka rooli oli pääasiassa pelata liberona.

Redden: Uusina pelaajina joukkueeseenne liittyivät Mauska ja Rodriguez, miksi heidät otettiin joukkueeseen? heidän roolit ja odotukset heiltä?

Tomkuet: Tarvittiin pelaajia nostamaan aktiivisuutta ja Rodriguez oli Firenzelle jo ennestään tuttu ja Mauska sitten saatiin suhteilla pelaamaan meille. Rodriguezilta odotetaan samanlaisia otteita mitä ennenkin eli paljon passeja ja pitää omapää puhtaana. Mauskan kohdalla kaikki on aika auki. Johtuu paljon hänen aktiivisuudesta, mutta varma ja kokenut puolustaja tulee olemaan jos jaksaa pelata aktiivisesti.

Redden: Miten ensimmäinen kautenne 2.divarissa on alkanut? ja millainen taso siellä mielestäsi on?

Tomkuet: 2.divari ei ole alkanut aivan odotuksien mukaisesti. Pelaajaruletti on sotkenut joukkueen peliä mahdollisesti eniten. Todella helppoja pisteitä on tullut annettua vastustajille, eikä peli ole kulkenut niin kuin ollaan toivottu. Parantamisen varaa on, ensinäkin pitäisi saada pelit kulkemaan nykyisellä rosterilla ja sitä kautta lähtee voittamaan otteluita ja olla sitten kauden päätteeksi korkeella sarjataulukossa. 2.divarin taso on ollut ainakin Firenzelle sopiva. Löytyy joukkueita joita vastaan saa puolustaa kunnolla ja joukkueita joita vastaan saa tehdä töitä maalin eteen.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 23.02.2007 23:03
Luettu: 1399 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.