Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Sissikiekossa kiehuu!

Sissikiekossa kiehuu!

--------------------------------------------------------------

Siperian sissikiekko alias S.S.K:n sisällä on tapahtunut pari isoa pelaajamuutosta. Ennen kauden alkua Darra OYstä hankittu Xirean, sekä joukkueen pitkäaikaisjäsenet, Fandul ja Modano ovat kaikki kolme saaneet lähtöpassit S.S.K:sta. Fandul pelasi Sissikiekossa kauden 2. divaria, kauden 1. divaria sekä osan kaudesta liigaa. Modano sen sijaan ehti pelata Sissikiekossa 2.divarikauden, 1. divarikauden sekä kaksi kautta liigaa, Xirean ehti pelata vain 3 peliä liigaa, saldolla 0+0. Asian tiimoilta päätin haastatella joukkueen perustajaa FuckUppia.

Noniin, mitkä olivat syyt miksi Modano sai lähtöpassit joukkueesta?
FuckUp: Kausi ei lähteny meillä käyntii yhtään niin kuin oltas toivottu, joten oli aika alkaa miettiä miten sitä lähdettäisiin korjaamaan. Vaikka modano oliki yks meiän vanhimmista pelaajista, oli hänen pelityyli ajautunut sen verran erilleen muista, ettei oikein muita vaihtoehtoja enää ollut kerran muutosta piti tehdä.

Entäpä miksi Xirean sai potkut?
FuckUp: Täysin samoista syistä. Sen vielä lisään, että päädyttiin siis pienentämään kokoonpanoa ja näin saamaan parempaa tulosta.

Ja vielä Fandulin syyt?
FuckUp: Fandulin pelitaidot ovat olleen melko ruosteessa, mitä ollaan niitä hänen lomiltaan nähty. Hän on myös ilmoittanut luultavasti vaihtavansa joukkuetta kunhan vapautuu armeijasta, niin emme oikein nähneet syytä pitkittää asiaa.

Oliko pelaajien kanssa erimielisyyksiä?

FuckUp: Ei ollu mitään erimielisyyksiä, kaikki pelaajat olivat aivan loistavia persoonia. Sehän tästä touhusta niin inhottavaa tekikin, mutta jotain oli vain tehtävä.

Joukkueeseen olisi varmasti paljon halukkaita pelaajia, aiotteko ottaa tiimiin lisää pelaajia vai oliko tämän tarkoitus vain tiivistää joukkuetta ja supistaa kokoonpanoa?
FuckUp: Nyt olisi tarkoitus mennä tällä pienemmällä kokoonpanolla. Aika näyttää, jos aktiivisuus riittää niin näillä mennään pitkäänkin.

Kiitti haastattelusta Fubbis ja kiitos kun jaksoit vastata!

FuckUp: ei kestä vaikka vähän rasittavaa oliki!

Vielä seuraavassa pelaajien mietteet ja tulevaisuuden suunnitelmat:

Xirean:

Olivatko potkut mielestäsi oikeudenmukaiset?
Xirean: Olihan ne sillä en oikee liigassa onnistunu ja pelityyli oli vähä erilaine ku muilla.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunitelmasi?
Xirean: Tulevaisuudesta ei vielä tiedä, kattoo nyt mihi sitä päätyy :)

Kiitti haastattelusta.
Xirean: Kiitos vaan.

Fandul:

Olivatko potkut mielestäsi oikeudenmukaiset?
Fandul: Oikeudenmukaisuus on aika suhteellinen käsitys, ainakin tässä tapauksessa. Kuten Fubbis sanoi, olin itse kertonut jo tyytymättömyyteni joukkueen kokoonpanoon tovin aikaa sitten. Rooli muuttui uusien tulokkaiden myötä sen verran, että pelaamisessa ei ollut enää vanhaa iloa. Eikä tuloksetkaan mitenkään unohtumattomia olleet. Ikävä tulee vanhoja kavereita kuitenkin... ;)

Mitkä ovat tulevaisuuden suunitelmasi?
Fandul: Jatkossa olisi suunnitelmassa uusi joukkue, yllätys yllätys. Joukkuetta valittaessa suurimpia kriteerejä ovat pieni ja tiivis roosteri, sopivan korkea keski-ikä, sekä aktiivinen pelailu. Lähinnä kiekollisen pakin roolia haeskelen. Ja kun saan viel reservin auringon takataskuun heinäkuussa, pystyn panostamaan jälleen hieman enemmän peliin. Mitään kiireitä ei kuitenkaan ole tällä hetkellä. :)

Kiitti haastattelusta.
Fandul: Kiitti

Modano:

Olivatko potkut mielestäsi oikeudenmukaiset?
Modano: Potkut olivat oikeutetut siltä osin, että peli oli tökkinyt jo jonkin aikaa melkoisen pahasti, eikä motivaatiokaan ollut riittävästi. En tosin ymmärrä sitä, että olin joukkueen jäsenenä silloin kun en pelannut aktiivisesti n. puoli vuotta, enkä saanut potkuja. Mutta ymmärrän täysin että jotain oli tehtävä, jotta joukkueen alamäki saadaan muutettua ylämäeksi, toivottavasti tämä oli oikea ratkaisu. Kiitoksia vain SSK:n väelle peleistä ja onnea jatkoon, en ole tippaakaan katkera.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunitelmasi?
Modano:Jatkossa jos oikea joukkue löytyy, niin jatkanen aktiivista pelailua. Jossei sopivaa ja tarpeeksi rentoa joukkuetta löydy, saattaa olla höntsäilyn aika, mene ja tiedä. Näillä näkymin aktiiviura jatkossa kiinnostanee vielä.

Kiitti haastattelusta.
Modano: Kiitti vaan.

Kirjoittanut: Spotlight
Julkaistu 22.02.2007 22:25
Luettu: 1172 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.