Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC Kauhavassa tapahtuu!

Kiekkodivarissa pelaava HC Kauhava iritsanoi sopimuksen hyökkääjän paikalla viihtyvän Toddin kanssa. Tilalle joukkue sai nopeasti TepaJ:n. Tepalla on kokemusta viidentoista ottelun verran kiekkoliigan alaisuudesta, joten aika uusi kasvo on kyseessä. Todd itse on pelannut kaudella 2/06 2.divaria HC Roikkulämyssä kuuden ottelun verran, ja tällä kaudella Todd pelasi kuusi ottelua tehoilla 5+4=9.

HC Kauhava on kiekkodivarin viidenellä sijalla, otteluja kertynyt 9, voittoja 4, tasapelejä 4 ja tappioita yksi. Maaleja tehty: 29 ja päästetty: 19. Pisteitä kasassa kaksitoista. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä on odotetusti joukkueen manageri ja pelinrakentaja Hocke, kahdeksassa ottelussa tehot 10+11=21 oikeuttavat myöskin kiekkodivarin pistepörssin kuudennelle sijalle tässä vaiheessa.

Redden: Liityit kiekkodivarissa pelaavan HC Kauhavan joukkueeseen. Miltä tuntuu pelata kauhavassa? Miten try-out mielestäsi meni?

TepaJ: No ihan mukavalta on tuntunut nämä vaivaiset pari päivää, ja pelaaminen tuntuu toimivan hyvin. Try-outtini meni mielestäni kyllä aika nappiin, sillä ei tarvinnut kuin kaksi peliä pelata, ja minut otettiin tiimiin.

Redden: Oletko tietoinen roolistasi ja kuinka paljon peliaikaa uskot saavasi?

TepaJ: No roolini on ollut puhtaasti maalintekijä, mutta vaikea mennä sanomaan jatkosta. Divarista sen verran, että jos pelaan hyvin ja aktiivisesti uskon näillä eväillä pääseväni aloitukseen.

Redden: Henkilökohtaiset tavoitteesi?

TepaJ: Tavoitteenaani on tehdä maaleja ja sitä myötä yrittää nostaa joukkueemme ylemmille sijoille.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 22.02.2007 21:06
Luettu: 1053 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.