Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Excelsior ja uudet kuviot

Excelsior on aloittanut ensimmäisen kautensa 2. divarissa, joka ei ole joukkueen osalta lähtenyt käyntiin kuin varmaan joukkue olisi toivonut: saldona 4 voittoa, 1 tasapeliä ja 9 tappiota. Siirtolistoilla tapahtunut liikettä suuntaan jos toiseen. Nyt olisi aika perehtyä siirtojen taustoihin.

Joukkueessa on tapahtunut suuria muutoksia, mutta miksi?

Sodexho: No tässä ei ole mennyt alkukausi niin kuin olisi pitänyt ja erimielisyyksiä tuli paljon; Ajattara ei jaksanut katsoa sitä menoa pitkään ja lähti menemään sekä poisti jopa nickkinsä. Joukkuehenki laski huomattavasti ja teamilla ei puhuttu, varsinkin KRS aiheutti monelle henkistä ahistusta mm. allekirjoittaneelle. Pohjolan Leijonia vastaan pelatun pelin jälkeen Rocko päätti jättää uppoavan laivan erinäisistä syystä, mutta suurin syy oli Ajattara. Seuraavaksi, kun Rocko lähti menemään alkoi näyttää huonolta, koska Dimex ja Sellisti lähtivät myös, koska eivät halunneet olla samassa jengissä KRS:n kanssa. Siinä vaiheessa pyysin SuperMriolta, että saanko ottaa ohjat käsiin vai oliko tämän jengin tarina tässä, koska olin itsekkin lähdössä KRS:n takia pois silloin SuperMrio potki KRS:n veke sekä teki minusta masterin.

Miten uudet vahvistukset päätyivät teille ja ovatko he sopeutuneet hyvin joukkueeseen?

Sodexho: Meidänhän oli pakko saada nopeasti hyviä pelaajia, koska deadline häämöttää ja pelejä pelaamatta, joten turvauduin jo ennestään tuttujen puoleen joilla ei ollut Kiekkoliigan alasista sarjoista kokemusta paljoa taskussa tai ei ollenkaan.

Betahockyn, cuban ja Sellistin kutsuin ilman mitään hakemuksia tai muita muodollisuuksia. Smollen bongasin meidän fani-katsomosta, kun kävi joka peliä kurkistelemassa. öwner ja Taito lähettivät hakemuksen ja pienen tryout-vaiheen jälkeen olivatkin jo joukkueessa.

Tällä hetkellä päivän sana on Teamspeak! sillä olemme nostaneet joukkuehengen sekä pelillisen puolen uusiin ulottuvuuksiin ja jengi on sopeutunut hyvin näihin nopeisiin uudistuksiin.

Mitkä on tavoitteet loppukautea ajatellen?

Sodexho: No, realistisena pysyn, että kuhan pysytään 2. divarissa ilman karsintoja ja voitetaan ensi kerralla FHR.

Taidon mietteet Excelsiorista ensimmäisten päivien jälkeen, miten olet viihtynyt Excelsiorissa ja kuinka päädyit joukkueeseen?

Taito: Erittäin hyvin olen viihtynyt joukkueessa, mukavaa poppoota ja loistavia pelureita joukkue täynnä. Päädyin joukkueeseen, kun vähän aikaa olin jutellut Sodexhon kanssa irkissä ja hän kyseli tarvittavat tiedot ja sitten niin kutsu kilahti.

Yhteenveto: Ajattara, Dimex, KRS ja Rocko out <--> Smolle, Betahocky, cuba, Taito ja öwner in.

Kirjoittanut: Zippo
Julkaistu 21.02.2007 19:40
Luettu: 1119 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.