Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Unforgiven aktiivisena pakkimarkkinoilla

Kiekkoliigaan noussut, omistussotkuista kärsinyt Unforgiven (ent. Lucky Losers, Failed Ones, Ghostbusters) antoi Tibetille lähtöpassit ja vahvisti takalinjojaan Kolikolla, Vidualilla ja Erryllä. Kyselin siirtojen taustoja Ghostyltä ja siirtyneiltä pelaajilta.


Ghosty, Tibetin tie joukkueessanne jäi lyhyeksi. Mitkä olivat syyt teitten eroamiselle?

Ghosty
: "Tibetin motivaatio ja aktiivisuus jäi kaveriporukka Hc Moseen, joka kuulemma aikoo yrittää kakkosdivariin ensi kaudeksi. Mitään pelillisiä taikka henkilöiden välisiä kemiallisia syitä eroon ei ollut. Hän lähti itse."

Sittemmin vahvistitte takalinjojanne Kolikolla, Vidualilla ja Erryllä. Minkälaista roolia on tarjolla kullekin heistä?

Ghosty
: "Kaikki uusista värväyksistä ovat osoittautuneet pelillisesti ja myös henkisesti joukkueeseen sopiviksi. Kaikki tukevat mielellään hyökkäyksiä, mikä sopii joukkueen pelityyliin."

Kuinka uskot kolmen uuden kaverin sopeutuvan kuvioihinne ja onnistuvan liigassa?

Ghosty
: "Vaikka näin lyhyellä varoitusajalla värväsimmekin nämä kolme kovaa kundia, olemme täysin vakuuttuneita heidän pärjäämisestään liigassa. Harjoitusotteluita kyllä täytyy pelata vielä paljon, jotta he tottuvat toistensa ja meidän muiden liikkumisratoihin täysin."


Kolikko, pidit taukoa kiekosta ja sinua ei näkynyt kiekkoliigajäillä kahteen kauteen. Mikä sai sinut jatkamaan kiekkoliigauraasi juuri Unforgivenissä?

Kolikko
: "No itseasiassa minulle tuli itsellekkin yllätyksenä tämä, höntsäilin tuolla stercus_accideissa muutaman kuukauden kunnes minulle lähetettiin note jossa Ghosty halus minut try-outille, mietin ensiks jaksanko mutta parin päivän miettimisen jälkeen päätin kokeilla."

Mitkä ovat tavoitteesi henkilökohtaisesti ja joukkueen kannalta menevälle kaudelle?

Kolikko
: "No omat tavotteet on tietenkin pelata varmaa puolustuspeliä ja voisi siinä välissä muutaman maalinkin värkätä, mutta joukkeelle tietenkin pelaan eli jännittäviä ja tiukkoja pelejä odottelen."


Vidual, pelasit todella pitkään FHR:ssä, mutta nyt tienne Poro24:n kanssa erkanivat. Oliko ero rankka ja miksi siirryit juuri Unforgiveniin?

Vidual
: "Saanen korjata sen verran, että tieni erosivat Poron kanssa jo viime kaudella, kun halusin pitää kauden tauon kiekkoliigan sarjoista ja kokeilla hoki-liigaa. Tieni päätyi Hautausmaantarkastajiin, jonka jälkeen tulin jälleen katsomaan FHR:n tilannetta, koska se on tunnetusti kotini. Kuitenkin heebot oli vaihtunut suht railakkaasti, enkä ollut enää piiritettynä vanhojen pelikamujen kanssa. Päätin, että ehkä olisi aika kokeilla vuoden tauon jälkeen onko minusta enää liigakaukaloihin ja Unforgivenin vaatimukset vastasivat omia arvojani: letkeys ja peli-ilo, joten päätin hakea sinne."

Mitkä ovat tavoitteesi henkilökohtaisesti ja joukkueen kannalta menevälle kaudelle?

Vidual
: "Ainakin 7 pelattua peliä kaudella sekä 9 pistettä niissä, jotta saavuttaisin maagiset 100 pelatun pelin ja 100 pisteen rajan. Joukkue on kyllä sen verran tasokas, että uskoisin meidän löytyvän playoffeista, joka on myös tavoitteeni joukkueen kannalta. Joka tapauksessa tärkeintä on saada tuo 100 pistettä rikki tällä kaudella!"


Erry, olet ainakin allekirjoittaneelle täysin tuntematon nimi kiekkopiireissä. Kerro hieman itsestäsi.

Erry
: -

Minkälaisen tapahtumaketjun seurauksena siirryit Unforgiveniin?

Erry
: -

Mitkä ovat tavoitteesi henkilökohtaisesti ja joukkueen kannalta menevälle kaudelle?

Erry
: "No sanotaan näin, että kun mulle tämmönen mahdollisuus on suotu niin kovasti yritän paikkani joukkueessa täyttää. Toivotaan, että joukkueen johto pysyy tyytyväisenä pelitaitojeni takia, eikä sen takia, että on joku jolle puhua vaihtopenkillä. :)"

Kirjoittanut: Kashmir
Julkaistu 13.02.2007 19:01
Luettu: 1126 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.