Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Sephirot vahvistamaan Viru Valgea!

Täksi kaudeksi liigaan noussut Team Viru Valge vahvistaa rivejään pitkän linjan VMTL miehellä Sephirotilla, tosin pelit Datsjun liigassa Sephirot nickillä näillä näkymin jatkuvat.
Kyseessähän on kaveri joka oli mm. yhtenä tukipilarina aikanaan nostamassa Völlig Zugefrorenia liigaan, myös VMTL:ssä kaveri on pitkään viihtynyt, sen verran monen monituista harkkapeliä kaverin kanssa olen sama paita yllä pelannut, että voin todeta että kyseessä on ihan kelpo pelimies!
Squall nickillä Sepi valgeissa tämä kausi nähdään ja mielenkiinnolla kyllä itse tulen seuraamaan mikä tulee olemaan Sephirotin panos kiven kovassa liigassa, jossa ainuttakaan pistettä ei helpolla tulla saamaan.
Kysästäänpä vielä Sephirotin sekä joukkueen managerin PWNAGErin mietteet tästä tuoreesta siirrosta:

Chelios: Miltäs se nyt tuntuu jälleen näin pitkän tauon jälkeen palata liiga ympyröihin? Entä miltä joukkue on muuten vaikuttanut, varmastikkaan yhtä lupsakalle tasolle ei ylletä mitä VMTL:n poojjaT? ;) Entä kuinka aktiivisuus riittää sekä Datsjunin sekä Kiekkoliigan vetämiseen? Mites henk.koht tavoitteet?

Squall: No mitä tähänkin nyt sanois. Joukkue on muuten verenhimoinen mutta Darkk3 on hyvinkin lupsakka. Riittäähän se, kun ei suotuisat tuulet puhaltele naisrintamalla. Etkä usko miten voi tommoset tsernobiilin onnettomuudet muuttaa miestä kiekkoon sopivammaks. Mestaruus on minimitavoite. Ois myös kiva auttaa Darkin valitsemista kauden parhaaks pelaajaks.

Chelios: Dooh mitäs sepi on tuonu teidän hyökkäysrintamalle? Mitenkäs tämä teidän liiga peluutus, kaikille tasapuolisesti peliaikaa? Huolestuttavalle näyttänyt toi teidän aktiivisuus :s Onko siitä keskusteltu joukkueen sisällä?

PWNAGEr: Sepi ei oo hirveesti pelannu taikka ollut ircissä nyt lähiaikoina. Kaikki pelaa tasapuolisesti ja aina kun on pelaajia pelataa, harkka alla tai ei.

Kirjoittanut: Chelios
Julkaistu 11.02.2007 17:02
Luettu: 1108 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.