Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Jortzu palaa tauon jälkeen Habsiin!

Monessa joukkuessa Kiekkoliigaa pelannut Jortzu, nickillä JORT1KKAkin pelannut puolustaja on siirtynyt liigaa pelaavan Habsin riveihin. Aikaisemminkin Habsissa pelannut Jortzu on edustanut myös mm. Team Jupiteria, HC Playboysia ja Ajax Amsterdamia. Tilastollisesti Jortikan paras kausi on tähän mennessä ollut 2/2006, jolloin hän paukutti pisteet 4+17=21 18. ottelussa.

Sain haastattelun Habsin Predalta aiheeseen liittyen. Ensimmäisenä utelin syitä siirtoon. ”No Jortsu on vanha tuttu ni aateltii antaa mahis tulla näyttää taitonsa. Meil o edelleen selkee ykköspakki Kashmir, mut ajatuksena oli et saadaan kilpailua kakkospakin paikalle – pontin ja jorden välille, niin ne suorittais paremmin :)”, Preda kertoilee. ”Jortsulta me ootetaan sitä, että se hoitaa tonttinsa jos ja kun pääsee kentälle, että on tarpeeks hyvä korvike mirrille tarvittaes.”

Habsin alkukausi on ollut varsinaista ruusuilla tanssimista, joukkue on kärjessä pisteen turvin toisena majailevaan HC Penetratorsiin ja kolmantena olevaan Kuolemaan. Onko tämä ollut odotettua, vai täysi yllätys? ”No siis tottakai tätä on odotettu ;).. no ei kai. Tavotteena on vieläki se pleijaripaikka. Valmistauduttiin kauteen hyvin ja ollaa samal porukal pelattu paljo ja tullu hyvää tulosta”, Preda jatkaa. Bonuskysymyksenä tuttuun tapaan, kenelle haluat lähettää terveisiä. ”Joo terkkuja Tenkratille, ehkä me pelataan viel joskus kova peli.”

Myös siirtyjältä itseltään, Jortzulta kävin keräämässä kommentit. ”Hopia kauden jälkeen tuli potkut Jupiteristä, itelle ihan puuntakaa. Flashey tuli sinne uudeksi kukoksi tunkiolle, supistivat kokoonpanoa eikä mul kuulemma riittäny aktiivisuus eikä kädet ylemmän pakin paikalle (Flashey siis ainut tiimis alemmaksi pakiksi). Sit kyselin pakin paikkaa monesta tiimistä. Malpo ja Kiviniemi otti testiin, mut kumpaakaan en onnistunu vakuuttamaan. Tuttuun ja turvalliseen Habsiin kyselin ja Preda otti tiimiin. Ja tämä tapahtui yhtenä talvisena perjantai iltana, eikä kukaan ollu hilpeällä tuulella alkomaholin takia :D”, Jortzu murahtaa. Entäpä mitä odotuksia Jortzulla on Habsia kohtaan? ”Yritän murtautua liigakokoonpanoon. Tällä hetkellä Kashmir ansaitusti miehittää alemman pakin tontin.”

Habs vain vahvistuu vahvistumistaan, Jortzu on todella kova vahvistus Habsille. Jos ja kun peliaikaa liikenee, joukkue saattaa hyvinkin runkosarjan loputtua olla kolmen joukossa. Habs will rise.. or will it?

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 10.02.2007 17:05
Luettu: 1113 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.