Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelijengi erotti Kaasun, Aluvanteen ja Pasjan joukkueesta!

Kiekkoliigassa pelaava Pelijengi erotti Aluvanteen, Pasjan ja Kaasun joukkueesta. Kolmikko hankittiin joukkueeseen off-seasonilla, Pelijengin johtoporras on kuitenkin päättänyt, että heidän palveluksiaan ei enää tarvita. Pelijengi on aloittanut liigakautensa huonosti, sillä pelattuja otteluita on kolme, ja jokaisessa niissä tappio. Pelijengi tulee luultavasti viemään kauden läpi kahdella hyökkääjällä, kaksikolla Joska-Arto.

Redden: Pelijengin johtoporras erotti sinut, mikä syy sinulle tähän kerrottiin?

Aluvanne: Pelijengi koittaa saada harkkapeleissä ja liigassa kadotetun vireen takaisin vanhoilla pelaajilla ja ymmärrän tämän syyn täysin.

Kaasu: Mä luulen et suurimpia syitä oli ku en varmistanu tarpeeks sharin nousuja ja se reportoi artolle ja tulos oli tässä.

Redden: Millaista joukkuetta olet itse etsimässä tilalle, kriteerit?

Aluvanne: No rentoa kiekkoliigan alaista joukuetta, joka harrastaa aktiivista syöttelypeliä ja pelaa mieluiten iltaisin, mutta ei tässä itselläni mikään kiire joukkuetta ole saada. Tarjoukset kelpaa aina.

Kaasu: En tiiä kyllä jaksaako enää tiimiä hakee ja jos haen ni kriteerit ois et pari juakkoa 3 jörriä ja 0 sharia ni voisin harkita.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 10.02.2007 14:37
Luettu: 990 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.