Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tumppi jätti Firenzen

2.Divarissa viidentenä majaileva Firenze koki pelaajamenetyksen, kun Tumppi lähti joukkueesta. Joukkue on aloittanut kauden ihan hyvin, mutta Restart ja Lugu ovat kuitenkin pahasti edellä, ja runkosarjan voitosta saattaa tullakkin kahden kauppa. Heatley on odotetusti ollut erittäin tehokkaana, seitsemässä ottelussa tehot 18+4=22.

Redden: Lähdit Firenzestä, mitkä tähän olivat syyt?

Tumppi: Syy miks lähin oli se, että en saanu sitä henkistä mielihyvää pelaamalla siellä. Peliaika ois voinut olla sopivampi kuin se kello 23.

Redden: Firenze on pelannut kakkosdivaria seitsemän ottelua, olet itse ollut neljässä mukana, millainen taso 2.Divarissa mielestäsi oli? Ja mitä olet itse mieltä Firenzen pelillisestä tasosta, ja siitä kuinka hyvin joukkue tulee pärjäämään 2.Divarissa?

Tumppi: Taso olisi yhtä kova kuin viimekaudella kakosdivassa, jos runkosarjassa olisi 12 "parasta" joukkuetta. Nythän viimekauden kakosdiva on tän kauden ykösdiva. Firenze on parhaimmillaan todella kovatasoinen jengi ja tulee varmasti pleijareihin pääsemään. Heatley on tärkeessä roolissa ja mun lähdön jälkeen myös Jared, joka tulee pelaamaan aikalailla samaa paikkaa. Pelityyli ei miellyttänyt mua.

Redden: Olet päättänyt olla menemättä kiekkoliigan alaisuuteen tällä kaudella, vaan olet aloittanut rakentamaan omaa joukkuetta, kerro tavoitteista uuden joukkueen suhteen?

Tumppi: Ensimmäisenä tavoitteena on saada rakennettua runko (sitähän rakennettaan aina, joka jengissä mut anyway). Toiseksi tavoitteeksi on saada joukkueesta asiallinen, mukava ja laadukas pelillisesti. Sit vaan pelejä alle ja joskus kun alkaa joukkue oleen kypsä niin pyritään johonkin kiekkoliigaa pienempään liigaan. Sitten viimeisimpänä tavoitteena on se kiekkoliiga, mutta sinne pääseminen vie aikaa pirusti.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 09.02.2007 16:12
Luettu: 1214 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.