Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Fallen vaihtoi Kuoleman Ajaxiin

Kiekkoliigan ykkösdivarin pistepörssin, ja syöttöpörssin kaudella 3/05 voittanut Fallen päätti siirtyä Kiekkoliigan sarjataulukon toista sijaa pitävästä Kuolemasta Kiekkoliigan pohjasakkaan juuttuneeseen Ajax Amsterdamiin. Fallen on pelannut Kiekkoliigan alaisia sarjoja NDB.ssä, Malpossa ja Kuolemassa. Onpa kyseinen mies pelannut Suomen maajoukkueessakin.

Miksi päädyit vaihtamaan seuraa kesken kauden? Oliko Kuolemassa erimielisyyksiä?

Fallen: Olipas vaikea. Ei mitäään suuria erimielisyyksiä Kuolemassa ollut,ehkä peli vähän tökki osan ajasta. Joidenkin pelaajien kanssa pieniä erimielisyyksiä, mutta niiden takia en ajaksiin päätynyt. Liigavastuuta ei Kuolemassa tullut ja näinollen kaikkien osapuolten kannalta paras ratkaisu oli siirtyminen uusien haasteiden pariin.

Miksi päädyit juuri Ajax Amsterdamiin?

Fallen: Hmm. Ajax oli melkeimpä ainoa vaihtoehto. Tunsin ennestään jo suuren osan pelaajista ja tuli juteltua etukäteen yhteisesti togon ja Ajaxin johdon kanssa siirrosta. Ajaxissa oli tarvetta hyökkäyspään pelaajalle ja näin ollen palaset loksahtivat kohdalleen. Ainahan se farmi pitää pleioffeihin saada =)

Mitkä ovat tavoitteesi henkilökohtaisesti ja tavoitteenne joukkueena?

Fallen: Henkilökohtaisia tavoitteita ei ole muita kuin pitää yrittää kovasti parhaansa tehdä ja katsotaan kauden jälkeen mihin se riittää. Joukkueen kanssa en ole kerennyt vielä juurikaan juttelemaan, mutta eiköhän sitä lähdetä sitä sijoutusta parantamaan ja pleioffeihin tähdätään.

Toivotaan parasta, Kiitos haastattelusta Fallen! :)

Fallen: Kiitos sinulle! terkkuja Äitille ja Kultille!

Kirjoittanut: Spotlight
Julkaistu 07.02.2007 21:05
Luettu: 1197 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.