Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Koala VZEM:stä Penetraattoreiden haaviin!

Völlig Zugefroren EM:ssä kausia Kiekkoliigaa pelannut veteraanihyökkääjä Koala on siirtynyt toisen liigajoukkueen, HC Penetratorsien riveihin. Viime kaudella Koala pelasi VZEM:ssä yhteensä (runkosarja + playoffit) 12 ottelua, tehden niissä tehot 11+6=17. Völligin lisäksi Koala on edustanut Kiekkoliigassa Team Jupiteria. Tilastollisesti Koalan paras kausi on tähän mennessä ollut 3/2005, jolloin hän merkkautti 21. ottelussa tehopisteet 28+22=50.

Kävin kysymässä Penejen joukkueenjohtajalta, kommodori Jopelta siirron taustoja.
Ensimmäiseksi utelin syitä Koalan siirtymiseen. ”Ruvettiin kuulemaan huhuja että olis lähdössä ja sitten tarkasteltiin kaverin kiekkohistoriaa - plus osalla meistä oli muistissa kun se perseraiskas meiät liigassa 7+3 tehoillaan yhes ottelus”, Joppe veisteli. Saman tien puheet vaihtuivat Koalan tulevaisuuteen liigassa ja odotuksiin häntä kohtaan. ”Alustavasti vielä katellaan kaverin kykyjä, mutta kärkimiestä tai varmistelevaa höökkiä, ratkasu tapahtuu vielä harkkapelien plus koalan omien toiveiden mukaisesti. Aika perinteisiä odotuksia täs vaiheessa eli lähettiin hakee rosteriin leveyttä kun runkkis on nyt 30 ottelua ja vähän ollu vaikeuksia saada välillä laadukkaita hyökkejä kun kliigaa pitäs pelata. Tehopisteillä ei niin väliä kuhan ottelun lopussa saldona on voitto, eli tiukkaa joukkueen eteen pelaamista ja sitoutumista taktiseen pelaamiseen”, hän toteaa. Bonuskysymyksenä esitin, kenelle Joppe haluaa lähettää terveisiä. ”Unjinazille, kiekon toiseks parhaalle papalle :D”

Hain kommentit myös siirtyjältä itseltään, eli Koalalta. Ensimmäisenä utelin ensitunnelmia Penetraattoreista. ”Joo, ihan mukavalta tuntuu. Mukavaa porukkaa tuntuu olevan. Pelityyli on kylläkin täysin erilainen ja sitä joutuu vähä opetteleen.” Kysyin myös odotuksista nyt käynnissä olevaa liigakautta kohtaan. ”No tottakai penet voittaa mestaruuden, mut pitääs saada oma peli kans skulaamaan entiseen malliin”, mies kertoi. Koala on tehnyt mittavan uran Völligin riveissä, joten oli pakko kysyä myös siirron syistä. ”No eipä siihen erikoisempia syitä ollu. Vaihtelu virkistää.”

Völligin puolelta siirtoa kommentoi Jackal, lyhykäisyydessään näin: ”Koalan oma päätös oli lähtee tiimistä. Ennen kautta tiedettiin ettei Koala tulis pelaan paljoo kun kiinnostus oli vähentyny. Tilalle me tuskin aiotaan hankkia ketään pelaajaa.”

Koalan siirto Penetraattoreihin oli kaikesta huolimatta suuri yllätys, ja hänestä on onnistuessaan paljon hyötyä Peneille hyökkäyksessä. Tehoja odotellessa.

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 04.02.2007 22:51
Luettu: 1182 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.