Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tonzales etsii itselleen joukkuetta yhden kauden ajaksi!

Kivenkovana maalintekijänä tunnettu Tonzales etsii joukkuetta yhdeksi kaudeksi!

25-vuotias, mahtavan kokemuksen omaava Tonzales on vapaalla jalalla! Keskiviikkoiltana noin kello 23 Kiekkoliigan kanavalle tuli kerrankin mielenkiintoinen huomautus, Tonzales totesi etsivänsä itselleen syöttelevää joukkuetta kauden ajaksi, jossa saisi pelivireensä taas viritettyä totutun huikeisiin taajuuksiin. Tonzales on ahnehtinut pisteitä Kiekkoliigan sarjoissa pelattujen otteluiden määrään nähden valtavasti. Liigassa Tonzales on pelannut 22 ottelua, tehoilla 36+29=65! Divarissakaan ei jälki ole ollut hullumpaa, 38 ottelua ja tehot 46+42=88! Tonzales on kiekkoillut Kiekkoliigan sarjoissa Ajax Amsterdamin, New Delhi Bullsin ja Pelijengin väreissä.

Huhujen mukaan etsit joukkuetta tämän kauden ajaksi? Miksi vain yhdeksi kaudeksi?

Tonzales:
Olen kotiutunut Pelijengiin niin hyvin etten halua sieltä varmaankaan koskaan lähteä pois :) mutta tällä hetkellä näyttää siltä että pelityyli ei sovi oman tyylini kanssa yksiin joten etsiskelisin tässä semmosta passailevaa porukkaa kaudeksi, jonka jälkeen siirtyisin takaisin Pelijengiin. Mieli kuitenki tekee pelata jotain sarjaa :)

Mitkä ovat tärkeimmät kriteerisi, kun valitset joukkueesi?

Tonzales:
Tällä hetkellä haluaisin löytää passailevan/rentohenkisen tiimin jolla olisi käyttöä tälläiselle kokeneemmalle hyökkääjän retaleelle. Tiimiltä tulisi löytyä myös kunnianhimoa ja tervettä taisteluhenkeä :)

Millaista roolia toivot itsellesi?

Tonzales:
No oikeestaan maalintekijähän minä olen. Tarvitsisin kuitenkin hyvän ja passailevan hyökkääjän rinnalleni :) ja peliaikakaan ei olisi pahasta ;)

Ja lopuksi sana on vapaa, ollos hyvä!

Tonzales:
Eli kaikki joukkueet joilla on tarvetta yhdelle kokeneelle karvaiselle hyökkääjälle yhdeksi kaudeksi ottakaa rohkeasti vaan yhteyttä niin jutskaillaan lisää :) ja kiitoksia haastattelun tekijälle ja terkut äidille :)

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 24.01.2007 23:44
Luettu: 1069 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.