Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2.Divariennakko kaudelle 1/07

Esipuhe: Tervehdys lukijat! Paitsion virallisen verkkolehden uutiset-osio on päättänyt yhdessä tehdä laajan ennakon, ennakot on tehty liigasta, kiekkodivarista, sekä kakkosdivarista. Viime kausi päättyi HC Ylikunnon voitonjuhliin, YK nappasi ensimmäisen mestaruutensa, hopealle selviytyi Team Jupiter, ja Kangasalan voitto kaatoi hallitsevan mestarin pronssiottelussa. Valitettavasti ikäviäkin asioita tapahtui viime kaudella, kun H.C.A.P. suljettiin ulos sarjasta sääntöjen rikkomisesta. Pelikiellot olivat kovat sääntöjen rikkojille. HC Playboys & Kiekko-Hobiitit päättivät lopettaa pitkän taipaleensa. Hyviäkin uutisia on, kiekkoliiga teki uudistumispäätöksen kaudelle I/07, kiekkoliigassa ja kakkosdivarissa pelaa 16 joukkuetta, ykkösdivarissa pelaa 15 joukkuetta, joten tulemme näkemään ehkä kaikkien aikojen mielenkiintoisimman kauden. Onnittelut HC Ylikunnolle, Team Jupiterille, Kangasalan Voitolle, ja kaikille muille jotka nappasivat jonkun palkinnon itselleen.  Uutiset-osio toivottaa mukavia lukuhetkiä. Onnea kaikille tasapuolisesti tulevaan kauteen!

H.C.P

Merkittävimmät tulijat: ilzei (punakaartit), Juus0 (punakaartit),  Fice (Roots) ja K.Draper (Seitsemän Veljestä)

Merkittävimmät lähtijät: Rotta (HC Tylykone)

Vastuuhenkilön mietteet: Tavoitteena luonnollisesti nousu ykköseen.
Karsintalohkon voitto ilman tappion tappiota, sekä Hoki-liigan hopea
viime kaudelta antaa hyvän kuvan joukkueen iskukyvystä. Viime kaudesta
joukkue on vahvistunut muutamalla kokeneella pelimiehellä. Yhteispeli
on hiottu huippuunsa ja jokaista ottelua lähdetään voittamaan. Kolme
pelaajaa kokoonpanosta suorittaa varusmiespalvelusta vielä ainakin
seuraavat 6kk, mutta uskoakseni tämä ei heikennä meitä liikaa. - chou

Analyysi: H.C.P koki muutaman, mutta sitäkin kovemmin kirpaisseen
takaiskun, kun joukkueen rosterissa Hoki-Liigassa vaikuttaneet Alucart, Emre ja Shar jatkavat omissa tiimeissään Kiekkoliigassa. Joukkueen
riveistä myös kolme pelaajaa suorittaa palvelusta armeijan harmaissa,
K.Kolanos, Juho sekä Volga. Joukkueen hyökkäyskalusto näyttää
lupaavalta ja pakkikalustosta löytyy lukkoja, esimerkiksi Fice joka on
pelannut muunmoassa Ylikunnossa.

Seuraa häntä: Fice: Ylikunnossakin vaikuttanut varmaotteinen puolustaja joka osaa myös tehdä maaleja.

Marshallsaarten Mainiot

Merkittävimmät tulijat: joulumies (-), kumijalka (-),

Merkittävimmät lähtijät: jetse(-), mikko. (-), Örkki (Les Boys), roby (-), Juhi (HautausmaaTarkastajat)

Vastuuhenkilön mietteet: Pyllen aikakausi on koittanut MaMa:ssa ja asiat ovat paremmin kuin koskaan!
Kapteeniksi alistui lopulta verisen valtataistelun jälkeen uhkee, joka ei mahtanut mitään seksikkään johtajamme käsittelyssä.
Samalla vaihtui nimi uhkeeC:ksi. Kokoonpano vaikuttaa melko valmiilta uuteen kauteen ja Pyllen joukkueessa vakuuttaakin ensi kaudella ennennäkemättömän kova kuusikko: Pylle, uhkeeC, Klak, kumijalka, joulumies sekä ainut pakki wire. Klak tosin saattaa vielä lähteä, vaikka tuskin se mihinkään pääsee. Jos kuitenkin joku sen huolii, niin yks hyökkääjä saattaa vielä tulla. Lisäks wire saattaa saada jonkun pakkikaveriks, vaikka ei me noita pakkeja paljoa tarvita, kun pelataan aina yhellä tai nollalla pakilla. Uudet hankinnat pääsi molemmat jengiin, kun suhteilla keplottelivat itsensä mukaan. Ensi kaudella ollaankin varmasti Kiekkoliigan sarjojen korsolaisin joukkue.
Tulevan kauden tavoitteet on tietty nousussa, kun jengi on niin kova ja Pylle niin vaativa johtaja. Vaikka noita lähtijöitä onkin nyt jonkun verran, niin luotto korsolaisiin, alkoholismiin ja korsolaiseen alkoholismiin on kova. Kaudella tullaan varmasti pelaamaan johtajamme näköistä, seksikästä kiekkoa, jossa tulee paljon maaleja. Nii ja ei olla hävitty matsiakaan tänä vuonna, joten ollaan kovassa iskussa! - uhkeeC

Analyysi: Marshallsaarten Mainioiden kokoonpano muuttui aikalailla viime kauden jälkeen, pari miestä saatiin tilalle. Vahvistukseksi saapuivat siis kumijalka ja joulumies, tuiki tuntemattomia kummatkin, ainakin minulle. Joukkue myös koki kovia menetyksiä, jetse, mikko., Örkki, roby ja juhi jättivät joukkueen. Joukkueen puolustuspeli on täysin wiren harteilla, vaikka muu joukkue tekisi paljon maaleja, on Mainioiden menestys pitkälti kiinni wiren tekosista. Joukkue pelaa hyvin yhteen, kuten tiiviiltä kuuden miehen kokoonpanolta saattaa odottaakkin. Uskon loppupeleissä Marshasaarten Mainioiden sijoittuvan 2.divarin
keskikastiin.

Seuraa häntä: joulumies: arvaamaton mies, vaikuttaa hyökkäyspäässä, tässäkö divarin maalitykki?

Firenze

Merkittävimmät tulijat: Jokerider (Helsingin Jokerit), Tumpp i(Restart), Masta (-), Khioya (stercus accidit), Heatley (Völlig Zugefroren EM )

Merkittävimmät lähtijät: Homie ( HC Roikkulämy)

Vastuuhenkilön mietteet: Tavoitteekseen joukkue on asettanut pääsyn jatkopeleihin, tässä tapauksessa 1.divarikarsintoihin. Pelilliset tavoitteet ovat omanpään puhtaana pito sekä totta kai tehdä vastustajaa enemmän maaleja. Tärkeimpiin rooleihin pelaajien lisäksi nousevat mahdollisesti maalivahti sekä Mastan kone. Näillä eväillä Firenze lähtee tulevaan kauteen hakemaan menestystä sekä yleisöystävällistä kiekkoa. Pelejä alle ja aktiivisuutta niin eiköhän sillä tuu ihan hyvää settiä.

Analyysi: Firenze sai joukkueeseen loistohankintoja. Tumppi ja Jokerider. Tiimin rosteri muuttui Hoki-Liiga kauden jälkeen aikamoisesti, lähteneiden tilalle saatiin vähintäänkin hyvät vahvistukset. Uskon joukkueen yllättävän ja yltävän 1.divarikarsintoihin.

Seuraa häntä: Heatley

Heatley, Vuosaaren maalitykki, joka on pelannut mm. Humbassa, HCH:ssa sekä omaperustamassaan Takapenkin Tytöissä, tulee olemaan suuri apu Firenzelle. Käsittämättömät tehot kaudella 2/2004 liigassa Takapenkin Tytöissä (20gp 95+12=107) iskenyt Heatley tulee voittamaan maalipörssin. Usko pois.

HIFK

Merkittävimmät tulijat: Goljat (Kanat), Inca (kanat) , soma(-)

Merkittävimmät lähtijät: Outsi(-) Hollow (Nature Club)

Vastuuhenkilön mietteet: 2 aktiivisinta hyökkiähän (hollow ja outsi) meiltä lähti jo juuri ennen karsintoja ja pakkipäästä menetettiin niin ikään pappis ja dufva ennen karsintoja kahdella pakilla (minä ja craps) vedettiin sitten itse karsinnat, koska bolan oli silloin vielä armeijan kurkkusalaateissa mutta Bolan on jo kotiutunu, ja päässyt aika hyvin jo peliin mukaan, hollowia ja outsia karsintoihin paikkamaan otettu weebi (bamela) toi meille paikan kakkoseen, mutta kuopus joutui jättämään meidät, koska kaverilla yläpää on vielä hieman liian ailahteleva, tilalle on sitten hommattu goljat, jolla ei myöskään oikein kokemusta kovista peleistä ole, mutta potentiaalia huomattavasti enemmän kuin muilla pyrkyreillä.

Analyysi: HIFK esitti karsinnoissa hyvää peliä voittaen lohkonsa suht koht niukasti. Joukkue pelasi hyvin yhteen ja voitti lohkon ehkä jopa hiukan yllättäen jättäen taakseen mm. Restartin, Lugun, HC Halkon. Joukkue sai pari vahvistusta Kanoista, Goljatin ja Incan. Molemmat täyttävät luultavasti ruutunsa hyvin. Joukkue menetti kaksi tärkeää pelaajaa, Outsin ja Hollowin, jotka siirtyivät Kanoihin(Outsi), ja Nature Clubiin(Hollow) Rohkenisin ehkä povata HIFKn pojille jopa nousua ykköseen.

Seuraa häntä: Goljat

Uusi kaveri Kiekkoliigan piireissä, potentiaalinen pelaaja, taidot riittävät mutta kestääkö kantti?

FHR

Merkittävimmät tulijat: WayLoo (Marshallsaarten Mainiot), Kada (HC Playboys)

Merkittävimmät lähtijät: Laza(-)

Vastuuhenkilön mietteet: Synkältä näyttää... Luulis että joku olisi innostunut paikan säilyttämisestä, mutta niin ei käyny.. Tämän hetkinen ottelutahti on kolme matsia / kuukausi ja aktiivisia pelaajia tasan kolme eikä parannusta tilanteeseen ole näkyvissä. -Poro24

Analyysi: Joukkueessa kävivät taas ovet tiuhaa tahtia ja tällä kertaa joukkueeseen saatiin puolustuspään lukoksi WayLoo joka siirtyi FHRään Marshallsaarten Mainioista, ja hyökkäyspäätä avittamaan tuli Kada. Joukkueen henkisenä muurina toimii Poro24 joka luotsaa joukkueensa luultavasti läpi 2.divarikarsinnoista.

Seuraa häntä: WayLoo: Marshallsaarten Mainioiden mainio pakki viime kaudelta, siirtyi kiekkoilemaan FHR:n, varmaotteinen puolustaja joka on suuressa roolissa FHRn puolustuksessa.

Divine Scorers and Joska

Merkittävimmät tulijat: Beyer(Rykälätty), Mige(-), Hulikoli (Lugu)

Merkittävimmät lähtijät: -

Vastuuhenkilön mietteet: Tavoitteena vois olla vaikka ekalla kierroksella play-off-viivan tuntumaan ja sitten toisella kierroksella paukutella tarvittavat pisteet pleijareihin. Henk.koht. odotuksista voisin mainita Nismo-Hulikoli-parin onnistumista puolustuspäässä, pojat on varmoja kuin kivet ja liikkuvatkin kuin kivet. Hyökkääjistä Migeltä ja Beyeriltä
maaleja ja allekirjoittaneelta, pby:ltä ja Squlta höntsäsurffailua - RestLess

Analyysi: Joukkue ei kokenut suuria muutoksia ennen kautta, muutama pelaaja tuli ja muutama pelaaja meni. Merkittäviä vaihvistuksia DSaJ sai puolustuspäähän Lugusta josta se hankki Hulikolin. Joukkueeseen tuli myös Beyer jolta voi odottaa varmaa maalintekoa, samoin myös Migeltä. Joukkueesta ei erotu varsinaisia superstaroja mutta varsinaisia heikkoja lenkkejäkään ei ole joten joukku selviytynee kaudesta ilman 2.divarikarsintoja.

Seuraa häntä: Hulikoli

Lugusta ennen kauden alkua DSaJhin siirtynyt Hulikoli luutii omassa päässä varmaotteisesti. Mielenkiintoinen pelaaja.

Lugu

Merkittävimmät tulijat: Kaarto (Detroit Hardcore), Fenni (H.C.A.P)

Merkittävimmät lähtijät: Mazter (Les Boys)

Vastuuhenkilön mietteet: Valmistautuminen alkavaan kauteen on sujunut todella mallikkaasti, joukkue alkaa olemaan parhaassa iskussa juuri kauden kynnyksellä. Pyrimme pelaamaan tulevalla kaudella iloista ja syöttelevää joukkuepeliä. Joukkueessa tulee olemaan monia mielenkiintoisia pelaajia ja seurattavaa varmasti riittää. Nostaisin kuitenkin esille hyökkääjän nimeltä Kaarto. Kaarto on todella vakuuttanut minut harjoituspeleissä. Tässä pelaajassa on uskomaton määrä taitoa ja tahtoa. Tavoite on sijoittua runkosarjassa viiden parhaan joukkoon. - Beezer

Analyysi: Lugu sijoittui 2.divarikarsinnoissa sijalle kolme, ja näin nousi uudistuneeseen 2.divariin.  Kokoonpano on valmis, ja se onkin erittäin lupaava. Puolustuksen johtohahmona toimii Team Jupiterista tuttu Murppi , muita puolustajia ovat Beezer, Teukka & Sepi. Hyökkäykseen on monta vaihtoehtoa, Kaartoa on kehuttu, ja ylistettu jopa kakkosdivarin parhaimmaksi hyökkääjäksi, monipuolinen kaveri, jonka pitäisi pystyä yli 40pisteen kauteen. Fenni kiekkoili viime kaudella H.C.A.P:n riveissä, tehot eivät olleet kummemmat, enkä usko hänen yltävän tälläkään kaudella 25pisteen. pelsu tunnetaan kovana maalintekijänä, joka on Lugun oma kasvatti, tulee tekemään yli 20 maalia. Muut vaihtoehdot hyökkäykseen ovat Desed ja Laitataklauksesta hankittu cerveza. Lugun pitäisi syöttelevällä ja hyökkäävällä pelityylillä olla korkealla.

Beetlehemin Seimiveikot

Merkittävimmät tulijat: JTurro & Tassu (FC Kiviniemi), Poliisi (Hautausmaantarkastajat)

Merkittävimmät lähtijät:

Vastuuhenkilön mietteet: Valmistautuminen olisi voinut mennä paremminkin, aktiivisuuden kanssa on ollut ongelmia, eikä kunnolla olla päästy valmistautumaan kauteen. Lisäksi parilla pelaajalla on nettiyhteyksien kanssa ollut ongelmia ja senkin takia olemme vielä hyökkääjää kokoonpanoon etsineet. Tavoitteet ovat ensimmäiselle kaudella hieman avoimet. Lähdetään peli kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää. Toki lähdetään nousua tavoittelemaan, mutta mikään pakkoasia se ei ole. Itse näkisin hyvänä tavoitteena löytää tasaisen suorittamisen otteisiin ja sitä kautta tulos tulee, jos on tullakseen. Tärkeimmäksi pelaajaksi nostaisin ehdottomasti Stapletonin. Hänen tehoistaan on paljon kiinni, miten pärjäämme. Myös N-co:a kannattaa seurata, unohtamatta pakkiparia JTurro-Tassu. Moni pelaajamme pelaa ensimmäiset Kiekkoliigapelinsä ja varmasti haluaa liigoista suurimmassa näyttää parasta osaamistaan. Muut liigan joukkueet ovat tuttuja harjoituspelien kautta, mutta liigapelit ovat kuitenkin asia erikseen joten kauden mittaan vasta pystymme muita analysoimaan paremmin. Eniten henkilökohtaisesti seuraan Excelsioria. He voivat yllättää monet kauden aikana. Heitän vielä veikkauksen runkosarjan kärkikolmikosta, jätän oman joukkueen pois laskuista. 1. Restart 2.Lugu 3.Pohjolan Leijonat

Analyysi: Beetlehemin Seimiveikot ovat myös uusi nimi kiekkoliigassa. Joukkue vahvistui kiviniemi kaksikolla, joiden panos tulee olemaan tärkeä. Poliisi hankittiin vahvistamaan hyökkäystä juuri kauden alla. Stapleton saattaa olla ykköspyssy joukkueessa, ja jopa pistepörssissä korkealla. ShadowT on myös hyvä maalintekijä. Muut joukkueen jäsenet ovat hieman tuntemattomampia itselleni sekä varmasti muille. Odotukset joukkueelta saattavat olla kovat, koska useita nimekkäitä pelaajia löytyy.

Restart

Merkittävimmät tulijat: Borgir

Merkittävimmät lähtijät: Cloudi (Pohjolan Leijonat), Tumppi (Firenze), Roque (Last Period)

Vastuuhenkilön mietteet: Tavoitteet kauteen on korkeat johtuen viimekauden menestyksestä motun paidassa tällä samalla porukalla. Uskon että ollaan heti kauden alusta kovassa iskussa, kun katsomme, esim harkkapelien tilastoja niin kyllä ainakin siinä valossa ei pitäisi heti 9-0 ekassa matsissa pataan tulla. Tumppi otti ja erosi tiimistä, tosin kaveri ei ollut muutenkaan suuremmoisen aktiivinen. Raappa otettiin hyökkäyspäähän tuomaan rentoutta ja loistavaa syöttösilmää. Alempaa pakkia on etitty jo pitemmän aikaa (kovaa sellaista) ja nyt tuntuu että sellainen on löydetty, elikkä Puppet. Erittäin taitava kaveri. Jeccu on mies joka pystyy hyvänä hetkenä tekemään ottelussa vaikka joka vedolla maalin. slutin listaan totta kai avainpelaajiin. Crusher on tuleva tähti, ihan ehdotonta eliittiä, parantaa otteitaan kokoajan. on mielenkiintoista nähdä miten Epäilys onnistuu ylemmän pakin roolissa. ja kai se minä siellä "maalivahdin" roolissa puppetin ohella kiekkoja nappailen. - Hercu

Analyysi: Restart tunnettiin viime kaudella nimellä Masters of the universe, kuitenkin He-Man potki heidät kauden jälkeen, kiekkoliigan johtokunta antoi heille mahdollisuuden kakkosten karsinnoissa. Karsinnat sujuivat saldolla 3-0-2, ja karsintojen toinen sija kruunasi nousun kakkoseen. Joukkueeseen on liittynyt alempi puolustaja Borgir, muut ovat tuttuja motusta. Lähteneitä ovat Cloudi, Roque ja Tumppi. Joukkueen kokoonpano näyttää iskukykyiseltä, ja sellaiselta jolla Restart pystyisi tekemään saman tempun kuin viime kaudella, eli nousu ykkösdivariin. Itse odotan slutin olevan pistepörssissä korkealla. Hercun johdolla puolustuskaan ei varmasti vuoda, joukkuepuolustaminen kun on tuttua tälle porukalle.

Takapihan kollit

Merkittävimmät tulijat: Maigo (Lasers), Tomekki (Helsingin Jokerit)

Merkittävimmät lähtijät: Ceetee (Team Element)

Vastuuhenkilön mietteet: No valmistautuminen kauteen on mennyt oikein hienosti että kahdella hyökillä ollaan nyt pelailtu, kun Maigo on jossain ulkomailla ja Tomekilla on  kone paskana. Sitten tuohon tavoitteisiin... en tiiä, ei meillä varmaa mitään tavoitteita kuhan 2.divaris vaikka pystyttäisiin, en tiedä kyllä mitä nuo muut on sanonut! Ja sitten kaikki pelaajat yhtä tärkeitä ja jokaisesta voitosta kiitos kuuluu koko joukkueelle! - Manerna

Analyysi: Takapihan kollit sijoittuivat 2.divarikarsinnoissa sijalle kaksi ja näin ollen nousivat 2.divariin. Pelaajisto näyttää hyvin tuntemattomalta, Ridge on jäänyt varmasti useiden mieleen Habsin paidasta viime kaudella. Ridge tuleekin varmasti olemaan tärkeä lenkki Takapihan Kolleille. Muut puolustajat ovat manerna, Tuutsi, naama. Hyökkäyksessä löytyy nelikko Dark, nevis, Maigo & Tomekki. Tomekki hankittiin Helsingin Jokereista, ja Maigo tuli Lasersista. Uusi joukkue kiekkoliigan alaisuudessa, jolta ei välttämättä paljoa odoteta.

Excelsior

Merkittävimmät tulijat:

Merkittävimmät lähtijät: Sorokin ( - )

Vastuuhenkilön mietteet: Lähdetään ainakin aluksi kattelemaan miten homma lähtee käyntiin, kun kaikki joukkueet melkein on uusia. Pelaajisto on ollut jo pidemmän aikaa sama ja mitään järkyttäviä muutoksia siihen tuskin tulee missään vaiheessa kautta, luotetaan näihin ja katsellaan mihin ne riittää, toivottavasti pudotuspeleihin, mitkä on vähimmäistavoitteet. Preseason on mennyt joukkueelta todella hyvin ja innolla odotellaan, että päästäisiin jo pelaamaan. Pelaajisto aika suurella todennäköisyydellä on tuossa ja lisähankintoja ei näillä näkymin ole tulossa.

Analyysi: Hieman tuntemattomampi joukkue minulle, kolme edellistä kautta pelannut Datsun-liigassa, josta viime kaudella napsahti hopeaa. Voitti karsintalohkonsa kahden pisteen erolla ennen Takapihan Kolleja, mutten usko, että pärjäävät yhtä hyvin divarissa.

Seuraa häntä: Supermrio

Pohjolan Leijonat

Merkittävimmät tulijat: Cloudi (Aaltoliike Redux)

Merkittävimmät lähtijät:

Vastuuhenkilön mietteet: no tavoitteina on tietenki nousu 1.divariin, ja ehkä sit vähä henkilökohtaisempi tavote on tol modinil pistepörssin voitto. hyvällä joukkuehengellä mennää kummiski, saa nyt nähä sit mihi taidot riittää ja mihin ei

Analyysi: Pelasi yhden kauden Hoki-divaria ollen toinen, ja oman karsintalohkonsa voiton kautta nousi kakkoseen. Värväsivät ennen kautta Cloudin vahvistamaan puolustusta, ja useat pelaajat vaihtoivat nimimerkkinsä toisiin, ennakontekijän harmiksi. Veikkaanpa, että tulevat olemaan divarin keskitasoa.

Seuraa häntä: sieni

Laitataklaus

Merkittävimmät tulijat: Westcott (Fortune Club)

Merkittävimmät lähtijät: Tollo (Kangasalan Voitto), OthoKhyl (Rowdyruff Boys), cerveza (Lugu)

Vastuuhenkilön mietteet: Ensimäinen kausi kyseessä kiekkoliigan sarjoissa, joten lähdetään tekemään sellaista taisaista sarjaa ja mitää hirmuisia odotuksia ei ole, mutta vähintään sarjapaikan pitäminen on minimi tavoite. Pakka alkaa olemaan aikalailla kasassa ja hyvin mielin lähdemme tulevaan kauteen.

Analyysi: Saattaa olla varsin vahvakin joukkue, vaikkakin oli viime kaudella Hoki-liigassa runkosarjassa vasta kymmenes. Yritti jo viime kaudella kakkosdivariin, mutta silloin ei paikkaa auennut, nyt oman karsintalohkonsa lohkovoitto.

Seuraa häntä: Laita

Rykälätty

Merkittävimmät tulijat:

Merkittävimmät lähtijät: Kamikase ( - )

Vastuuhenkilön mietteet: Odotukset on kovat, kokemusta näet on paljon mm. hokiliigasta ja ollaan pelattu samalla ryppäällä pari vuotta, lähetään haastaan ihan jokaista sakkia todenteolla. Karsinnatkin suju melkeempä yli odotusten joten hyvillä fiiliksillä lähetään kauteen. niin joo ja tavotteena tietysti runkosarjan kärkipaikka, muu ei kelpaa, ketään ei lähdetä kumartelemaan.

Analyysi: Hoki-liiga veteraani, ollut mukana sarjassa jo toisesta kaudesta lähtien, tuloksena kaksi hopeaa ja pronssi. Sumppujoukkueeksikin sanottu, mutta hyökkäyspäässäkin on varsin kovaa menoa. Uskon joukkueen olevan varsin korkealla sarjataulukossa, muttei aivan kärkikahinoissa.

Seuraa häntä: Angel

Nature Club

Merkittävimmät tulijat:

Merkittävimmät lähtijät: Etvartti ( - ), blink ( - )

Vastuuhenkilön mietteet: -

Analyysi: Uskoakseni pärjää varsin hyvin ensimmäisellä kakkosdivarikaudellaan, vaikkakin pelaajat ovat melko mitäänsanomattomia minulle. Kiekkocupissa pääsi neljännelle kierrokselle, jossa FC MalPo lopulta tiputti joukkueen jatkosta. Käytösongelmia joskus ollut, saa nähdä miten käyttäytyvät.

Seuraa häntä: Sydis

2. Divariennakon tekemisestä kiitos kuuluu CodeFX:lle, Spotlightille ja Reddenille.

CodeFX (Pohjolan leijonat, Excelsior, Nature Club, Laitataklaus, Rykälätty)

Redden (Lugu, Beetlehemin Seimiveikot, Restart, Takapihan Kollit)

Spotlight (H.C.P, Firenze, HIFK, Marshallsaarten Mainiot, Divine Scorers and Joska, FHR)

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 20.01.2007 20:50
Luettu: 1325 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.