Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kauhava - Divari vain välietappi kohti liigaa?

Dodiih nyt näyttäs Kauhavanki ens kauden kokoonpano olevan pikku hiljaa sitten lukkoon lyöty ja ei voi sanoo muutaku et hurjalle näyttää ainaskin harkkapelien perusteella! Uusina tulokkaina joukkueessa nähdään muutaman kauden kliigasta taukoa pitänyt Joelli (JÖLLI), Voodoo Peoplesta kaapattu Randelin ja Todd?
Jeps mut annetaan joukkueen kapun Hoojiin tehdä selkoa heistä, mutta ensin kerrataan hiukan Kauhavan edes mennyttä kautta. Pakkaa ei saatu kauden aikana ehkä ihan täysin uomiinsa ku vaikka verrattaan toissa kauteen jossa suht samalla sakilla väännettiin koko kausi ja tuloksena silloin oli runkkiksen ykköspaikka, pleijjareissa Les boys kuitenki tiputti kauhavalaiset niukasti jatkosta divarikarsintojen toisella kierroksella. Edes menneen kauden runkosarja ei sujunut ehkä aivan toivotulla tavalla, pelaajia oli paljon ja se näkyi otteissa mutta runkosarjan 5 tila ei sinänsä mikään huono ole, mutta Kauhavalaisilta kyllä kieltämättä varmasti enemmän odotettiin, joka tapauksessa ensi kaudella he tulevat varmasti keikkumaan ihan siellä divarin kärkipäässä!
Harkkapelit tosiaan ovat sujuneet todella vakuuttavasti, jälleen täksi kaudeksi takasin otettu Chris (Adinho) on ollut hyvä piriste hyökkäyksiä voimakkaasti tukevana puolustajana, yksi viimekauden komeetoista Naattori nähdään jälleen ensi kaudella Kauhavan paidassa, kyselyjä hänen mukaan on tullut usealtakin eri taholta, mutta kauhava on kuitenki kuullemma se koti ;) Myös mahdollinen maajoukkueemme seuraava päävalmentaja Väinämö pukee niinikään Kauhavan paiden ylleen, tässä jälleen erinomainen hyökkäävä puolustaja! Mitä voidaan hyökkääjistä sanoa? Runkosarjan paras pelaaja: Hocke, HC Kauhava. yms yms, Henray kavereitten kesken renu myös todella vakuuttava hyökkääjä, meriitteinä mainittakoon toissa kauden pistepörssin 3 sija. Tunskilta ja Henraylta kyllä odottaisin kuitenkin hiukan enemmän aktiivisuutta näin kauden alla sillä moisia maalitykkejä on suotta pitää piilossa. Henkilökohtainen veikkaukseni tosiaan on että tässä on ihan se ensikauden runkosarjan voittaja joukkue, otetaan haistatteluun joukkueen herra ja hidalgo Hocke ja kysytään onko hän samaa mieltä?

Chelios: 11 päevöö aekoo divarin alkuun, milläs mielillä kauteen lähdetään, miten pelit on omasta mielestäsi lähtenyt uudistuneella rosterilla pelit käyntiin ja voisitko samalla analysoida jokaista uutta pelaajaa erikseen?

Hocke: Joukkue lähtee hyvillä mielillä tulevaan kauteen. Joukkueen koostumusta haettiin kauteen yllättävänkin pitkään ja vihdoinkin, kun oikeat pelaajat löytyivät muuttuivat suuret tappioputket lyhkäisiin voittoputkiin! Vasta muutamat viimeiset päivät ovat olleet sitä peliä mitä aikoinaan Kauhava esitti ja pelikin maistuu makeammalle varsinkin viime kauden jälkeen. Sitten pelaajien kimppuun: Adinho: joka on ollut ennenkin joukkueessa ja ei ollut vaikea valita uudestaan. Tuo joukkueeseen selkeästi hyökkäävän pakin, joista on ollut pulaa jo kauan aikaa, myös alakerrassa poika räpeltää kun pieni poika hiekkalaatikolla. Randelin: kaveri löydettiin Voodoista hyvin harkkapelien perusteella. Rande etsi tiimiä, me etsimme hyökkääjää joka hoitaa maalinteon, pystyy syöttelemään ja pelaamaan alaspäin niin kaikki loksahtivat yhteen ja saatiin ryttyisen pieneen paperiin allekirjoitus ”randevaan”. Todd: Kaveri hommattiin kanoista testille, koska joukkue haki vielä yhtä hyvää hyökkääjää. Todd sopi heti alusta asti hyvin koostumukseen ja pelityyliin niin ei voitu muuta kun pistää adminit perään ja kobakobaanalle… JÖLLI: Registä löydettiin ja regiin jätetään! Joukkueeseen tarvitaan aina pari maskottia ja Väinämön lisäksi löytyi toinen ojassa kulkija…. Nonii, JÖLLI siis tosiaan löydettiin yölliseltä publa käynniltä. Poika osoitti hyvää pelikäsitystä ja aktiivisuus oli tässä vaiheessa tipotiessään Kauhavassa, niin päätin kysyä kaveria kokeilemaan tiimiin. JÖLLI kantaa kaudella pääosissa omassa päässä vastuuta peruspelillä.

Chelios: Kävisitkö vielä läpi viimekauden jälkeen joukkueen jättäneet pelaajat miksi saivat lähteä jne?

Hocke: Suurin osa pelaajista sai lähteä jossain vaiheessa kautta, myös pari lähti omasta tahdosta. Itse asiassa kaikki ovat varmasti hyviä pelaajia, mutta pelityylit eivät natsanneet elikkäs parempi näin kaikkien kannalta.

Chelios: Entäpä ensi kauden tavoitteet henk. koht sekä joukkueen tavoite?

Hocke: Joukkueen tavoite on aina lähteä voittamaan ja tätä kautta hakemaan terävintä kärkeä. Omatavoitteet ovat joukkueen menestyksellä ja tehdä yli neljä maalia tulevana kautena, sitten vielä kun saisi viruksen pois, joka on vaivannut pelaamista viimeiset 4kk, yleensä erää kohden kaks kunnon piikkiä vähintään!

Chelios: Ehkä tyhmää kysyä sulta mut mitä veikkaat kuka voittaa ens kauden pistepörssin? :)

Hocke: JÖLLI, epätarkka kuti ja hitaat kädet.

Chelios: Huhujen mukaan Naattori kuullemma joutuu ensi kauden istumaan penkillä, pitääkö paikkansa?

Hocke: Pitää, oma paikka jo kaksi vuotta o/

Chelios: Ihan pakko vielä tähän loppuun kysästä et miks et oo enää Hoojii?

Hocke: Periaatteessa olen ollut aina Hocke, tosin kaveri piireissä myös kannan nimeä HJ eli ihan mikä vaan, kyl nimiä piisaa… Kysy vaikka renult?!

Chelios: Kiitoksia kovasti ja kovasti myös onnea tulevaan kauteen divarissa!

Hocke: Kiitokset sulle!

Jepulisjee mutta kassellaan eroaako Westcottin mietteet divari ennakoissa paljon omistani kauhavan suhteen ;)

Kirjoittanut: Chelios
Julkaistu 11.01.2007 23:22
Luettu: 1198 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.