Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Rowdyruff Boys - Mietteitä menneestä ja tulevasta

Rowdyruff Boys – Mietteitä menneestä ja tulevasta

Pitkään Kiekkoliigan ykkösdivarissa junnannut RB oli viime kaudella todella lähellä paikkaa liigakarsinnoissa. Lopuksi vain yksi piste erotti RB:n kahdeksanneksi selvinneestä Failed Onesista ja RB jäi sijalle 9 ja sai aloittaa valmistautumisen divarikauteen 1/07. Joukkueen tehomies, Gunski iski pistepörssin sijalle kolme tehoilemalla 53 pistettä, joista 25 maaleja. Gunskin vierellä viihtyivät eniten Clymer (16 ottelua, 28 pistettä) ja –HaBa- (16 ottelua, 30 pistettä). Vanhan koulukunnan tähti, sotajermu, piipahti hyökkäilemässä seitsemässä ottelussa, käteen jäi rakkojen lisäksi kuusi tehomerkintää. Puolustuksessa peliaikaa jakoivat Jupsa, Amigo, Benjamin, V.Retku ja Longi. Longi pelasi eniten, 19 ottelua. Puolustajista tehokkaimmat olivat V.Retku ja Longi, molemmat tekivät tehot 2+17. Seuraavassa hieman puolustuksen johtohahmojen mietteitä menneestä ja tulevasta divarikaudesta.

Ensimmäiseksi pääosaa tässä stoorissa esittävän Longin mietteitä.

Saarinen: Kerro divarikaudesta 3/2006. Millainen maku jäi? Täyttyivätkö tavoitteet? Mitkä joukkueet olivat mielestäsi pahimpia ja mitkä köykäisimpiä vastustajia?

Longi
: Kauteenhan lähettiin aika kovilla odotuksilla ja sellasella fiiliksillä että ainaki pleijareihin mennään. Kausi lähti tahmeesti käyntii ja ei oikeestaa saatu missään vaiheessa kunnon voittoputkea päälle. Jäätii sitten pleijareitten ulkopuolelle ja kyllähän se ainaki nakers aika pahasti. Lopussa ois pystyny viel pelastamaa tilanteen mutta ei riittäny potku... Helpoin vastus oli omasta mielestä Narrit, vaikka aika takki auki lähettii.

Saarinen: Kuka pelaajistasi vastasi odotuksiasi parhaiten?

Longi
: Kyllähän Gunskille olin aika isoa roolia kaavaillu ja hyvin pysty täyttämään odotukset. Pistepörssin kolmas, ei paljoa enempää voi vaatia.

Saarinen: Tavoitteet ensi kaudelle?

Longi
: No ei olla nyt joukkueen kesken vielä kauheesti puhuttu ens kaudesta. Ehkä parempikin niin et lähetään ihan peli kerrallaan voittamaan ja katotaa minne riittää. Toivottavasti riittää korkeelle.

Saarinen: Hankitte Omenan ja Viisumin, mitä odotat heiltä? Ainakin pre-seasonilla kaverit ovat olleet hyvässä iskussa!

Longi
: Joo niin on. Haettii ennen kauden alkua aktiivista pakkia ja hyökkääjää ja saatiin paljon parempaa mitä ootettiin. Tapaus HCAP oli ainaki meille onnenpotku. Jos vire pysyy samana ni jälki tulee olemaan tuhoisaa ens kaudella, kun meillä on nyt molemmat pistepörssin kärkinimet ja divarin parhaimpia hyökkääviä pakkeja remmissä.

Saarinen: Joukkueenne menetti vain pari viikkoa ennen kauden alkua viime kauden tähtenne, Gunskin, tuliko lähtö yllätyksenä? Kenen harteille Gunskin viittaa tullaan ensi kaudella sovittelemaan? Tapahtuiko lähtö hyvissä väleissä vai polteltiinko siltoja johonkin suuntaan?

Longi
: Lähtö tuli joo yllätyksenä. Tosin parina viime päivänä oli jotain aavistuksia et saattaa olla lähössä. Paha menetyshän tää on varsinki ku näin viime tingassa lähtee. Mutta ei me onneksi yhen miehen varassa olla ja yhtä tai kahta hyökkääjää haetaan vielä rinkiin mukaan. Gunski ite sano että haluaa välillä kokeilla uusia tuulia ja kyllähän sen tavallaa ymmärtääkin, mut mitää riitaa tai mitään semmosta ei ollu. Kavereita ollaan viel.

Saarinen: Mitä mieltä olet Kiekkoliigan uudistuksesta joukkuemäärien suhteen?

Longi
: No me äänestettii tän uudistuksen puolesta, et ihan tyytyväinen oon. Saa vähän enemmän väriä tähänki sarjaan. Varmaan tulee mielenkiintone kausi.

Saarinen: Ja sitten lopuksi sana on vapaa, jos jotain mielenkiintoista sanottavaa löytyy... esimerkiksi hyviä puujalkavitsejä lukijat lukevat mielellään! Ja terveiset menemään!

Longi
: No en oo puujalkavitsi -miehiä enkä muutenkaan ikinä puhu muutako asiaa, mut terveisiä haluun lähettää kaikille muille paitsi äitille.

V.Retkullekin oli varattuna muutama kysymys ja pieni sivuosa, jeeeej!

Saarinen: Kommentoi mennyttä divarikautta. Miten kausi sujui itseltäsi ja joukkueeltasi, kuka oli mielestäsi parhaiten onnistunut pelaaja? Pahimmat ja helpoimmat vastukset?

V.Retku
: No ennen kautta oli kyllä lupa oottaa vaikka mitä, harkat suju ja porukka oli aktiivinen. Itelä kausi meni pisteitten valosa hyvin, mutta puolustus ei jotenki vaan toiminu niinku ois pitäny. Joukkue pelas alle oman tasonsa, mutta saatiin onneksi makkeita voittojaki. Gunskihan nyt oli liekeisä ja selevästi paras eplaaja. Pahimmat vastukset oli selevästi Pelijengi,TVV ja Les Boys. Pelijengi ja TVV kumpiki puolustaa tiiminä niin hyvin, eikä kunnon paikkoja. Helepoimmat oli taas Narrilauma ja HC PU.

Saarinen: Entä mitä odotat ensi kaudella joukkueeltasi?

V.Retku
: Nyt on kerranki ihan realistiset mahollisuuet liigaannousuun, peli kulukee ainaki tällä hetkelä mallikkaasti ja on hyvä henki. Viimekauen sijotusta ainaki lähetään parantaan, kaikki siitä etteenpäin on plussaa.

Saarinen: Ja loppuun vapaa sana sitten. Kerro jotain hassunhauskoja juttuja!

V.Retku
: Gunski sais jättää sen pilunsa vähemmäle ja alakaa taas eplaamaan tosissaan xD Terveisiä #gimmelin naapeile ja mabele!! Nii ja pyyän anteeksi Sixtyonelta RB:n mukahauskoja juttuja.

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 10.01.2007 21:32
Luettu: 1048 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.