Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Los Amigos vahvistuu ensi kaudeksi

Haastattelin Los Amigosien manageria Emreä. Joukkueen edellinen kausi päätty pettymykseen, ja joukkue pelaa ensi kaudellakin kiekkodivaria. Uuteen kauteen lähdetään kovilla tavoitteilla.

Redden: Mitä olet itse mieltä siitä, että sarjojen joukkuemäärää suurennettiin kuudeksitoista, mitä hyvää ja huonoa näet tässä?

Emre:
Sarjamuutoksista en ollut aluksi kovinkaan innostunut. Lähinnä arvelutti kasvava pelimäärä ja se saako kaikki pelejä pelattua. Mutta nyt vähän aikaa asiaa pohdittuani näin siinä ainaki yhden hyvän puolen, runkosarjalla on nyt enemmän merkitystä. Ennen yli puolet pääsi jatkamaan karsinnoissa ja pleijareissa, nyt ei, mikä tuo jännitystä runkosarjaan.

Redden: Kerro Los Amigosin kaudesta ja liigakarsinnoista, millaiset fiilikset jäi, kun nousua ei tullut?

Emre: Viime kausi ei herkkua ollut. Ei oikein napannut pelaaminen, kun koko joukkueen suoritustaso oli niin alhainen. Mikään ei oikein onnistunut, kaikki meni alakanttiin. En tykännyt. Nousua en edes oikeastaan noilla peliesityksillä odottanut, ja ansaitusti hävittiin Viru Valgelle, ei siinä mitään.

Redden: Pelaatte ensi kaudellakin kiekkodivaria, ja uusia joukkueita nousi paljon kakkosdivarista uudistumisen jälkeen, mitä mieltä olet uusista joukkueista, keiden uskot taistelevan runkosarjan voitosta?

Emre: No kyllähä sieltä tais melkosia tiimejä nousta kakosesta, en tiiä ees ketä. Ja veikkaan et taso on aika heikko verrattuna pariin viime kauteen divarissa. Liigan ja divarin tasoero kasvoi entisestään. Saa nähdä miten motivoi pelata sellaisia pelaajia vastaan, joista ei ole koskaan kuullut. Mut kaikki tiimit lähdetään voittamaan!

Redden: Pulsu siirtyi teille liigajoukkue Ajax Amsterdamista, siirron taustat, millainen rooli Pulsulla on tulevalla kaudella, ja mitä odotatte häneltä?

Emre: Pulsu. Loistava pelimies. Ei voi muuta sanoa. Todella tyytyväinen täytyy olla että herra valitsi meidät. Olihan siirto jo lähellä ennen viime kautta, mutta silloin Pulsu halus viel kattoo miten bexin ja madon kaa sujuis liigassa. Ei kultaa tullut, mut motivoituneena se meille tulee maaleja mättämään! Pulsulta odotan maaleja, syöttöjä, pelin ratkaisevia tekoja. Kovat odotukset, mut niin ne on tollasen kaverin kanssa oltavakin.

Redden: Mielenkiintoa on herättänyt Heatleyn try-out teillä, tuleeko hän pelaamaan teillä kiekkodivaria ensi kaudella, jos pelaa niin millainen rooli hänellä on, ja millaiset odotukset?

Emre: Heatleyhan on, kuten kaikki tietää, Pulsun vanha ketjukaveri Humba-ajoilta. Kaveri on vielä ns. avoin kysymys, koska tuntuu olevan aika epäaktiivinen. Itse näen kuitenkin, että potentiaalia kovan luokan maalintekijäksi on ja todellakin toivon että hänet Amigo-paidassa ensi kaudella näemme. Silloin saataisiin kaksi vanhaa tutkaparia kasaan, Pulsu - Heatley ja Emre - Karvis.

Redden: Viimeiseksi kysyn joukkueen tavoitteita kaudelle 1/007, ja kenen uskot nappaavan kiekkoliigan mestaruuden, entä kuka voittaa kiekkodivarin runkosarjan, ketä pidät kiekkodivarin parhaana hyökkääjänä tulevalla kaudella, ja miksi?

Emre: Joukkueen tavoite on ei enempää eikä vähempää kuin nousu liigaaa. Muuta ei tällä materiaalilla voi odottaa! Kiekkoliigan voi voittaa monikin joukkue, todella vaikea sanoa tohon mitään. En osaa voittajaa sanoa, 5-6 joukkueella mahdollisuudet ihan selkeästi. Kiekkodivarin voittaa Los Amigos. Kiekkodivarin paras hyökkääjä on Pulsu.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 10.01.2007 20:31
Luettu: 997 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.