Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Perkeleen ja Elite Razorin kuulumisia

Kiekkoliigan 2.divarissa viime kaudella vakuuttavasti pelannut Elite Razor pyöritti vastustajan toisensa jälkeen uuvuksiin ja nousi ansaitusti sarjaporrasta ylemmäs (vaikka karsintoja ei tarvittukaan). Kyselin Razorin tulikuuman puolustajan, Perkeleen, mietteitä.


Jyräsitte viime kaudella 2.divarissa leikiten keulapaikalle ja kauden päätteeksi Razorin miehet putsasivat pöydät palkintogaalassa. Miten kuvailisit mennyttä kautta itsesi ja joukkueen osalta? Tuliko sarjan voitto yllättävänkin helposti?

Perkele: Vois sanoa että se oli yllätys... Itselle eka kausi kiekkoliigan alla ja ER kuitenkin edelliskaudella lähinnä keskikastissa. Hiottiin ennen kautta 1-1-2 taktiikkamme huippukuntoon ja sitä kautta sitten pärjättiin. Oltiin ehkä nimenomaan 2.divarin paras JOUKKUE, ja kun lisäksi joukkueessa oli Katin ja Waken kaltaisia yksilöitä, niin lopulta oltiin aika murskaavia. Itse yllätyin siitä, että taso ei lopulta ollut kovin paljon korkeampi, kuin hoki-liigassa.

Olit viime kaudella yksin puolustajana pelatessasi kuin muuri omassa päässä ja varmasti moni joukkue on huomannut taitosi. Kuinka kauan aiot jatkaa kiekkoilemista Razorissa?

Perkele: Nyt olen sitoutunut ensi kauteen, vaikka liigastakin kyselyjä on tullut... Haluan maksaa nyt ER:lle takaisin sen, että olivat aikanaan ainoa joukkue kiekkoliigan alta, joka uskalsi minut riveihinsä värvätä. Siis ensi kauteen ER:ssä. Tulevaisuus ensi kauden jälkeen riippuu menestyksestä, tietenkin haaveena olisi pärjätä ihan liigatasolla.

Mitkä seikat näet omina vahvuuksinasi pelaajana ja missä olisi vielä parantamisen varaa?

Perkele: Tietty semmoinen pakin rutiini on aika hyvällä mallilla. Ja kohtuu monipuolinen olen, heikoin osa-alue on mielestäni tasaisuus, mutta siihen ei ole muuta lääkettä kuin reenaaminen, ja nimenomaan kovalla tasolla.

Kuinka suuri isku Waken siirtyminen HC Ylikuntoon oli teille ja kuinka aiotte paikata hänen jättämän aukon hyökkäyspäässä?

Perkele: Siitä meinasi tulla isokin isku, sillä monet puhuivat jo siirtymisestä tai tauon pitämisestä ja muusta. Kun ensijärkytys meni ohi, niin olemme nyt kaikki päättäneet jatkaa elämää normaalisti ilman Wakkea, ja uusia miehiä ollaan tuolla playmakerin paikalla kokeiltu. Tavoite olisi ennen ensi kautta löytää uusi, sillä Kenkä on alkukaudesta vieläpä lomamatkalla, ja hän on tällä hetkellä ainoa pelaaja tuolle "Wakkepaikalle".

Millä aseilla lähdette ensi kauteen 1. divarissa ja kuinka korkealta uskot partaterien löytyvän kauden päätteeksi?

Perkele: Paljon riippuu tulevan playmakerin sopeutumisesta ryhmään. 1.divari on ensi kaudella lähes viime kauden 2.divari, ja uskon, että voimme hyvinkin olla aivan piikillä ensi kaudellakin. Joukkuepelaamisemme on parhaimmillaan sillä tasolla, että runkosarjan voitto ja nousu liigaan on mielestäni täysin saavutettavissa.

Kiitos haastattelusta ja onnea matkaan! Haluatko lähettää vielä lopuksi terveisiä lukijoille?

Perkele: Kiitos ja ei mulla oikeen lisättävää... Paitsi että Mazziolle, viime kauden moraalisesti parhaalle 2.divaripakille terveisiä! Ja vebsille.


Niin tuumi Perkele, oman ennustukseni mukaan partaterät nähdään ensi kauden divarin runkosarjan jälkeen kolmen parhaan joukossa.

_____
Allekirjoittaneen ensimmäinen paitsio-kirjoitus. Pyrin tekemään jatkossakin juttuja lukijoita kiinnostavista joukkueista ja pelaajista, ehdotuksia saa antaa vaikkapa ircissä!

Kirjoittanut: Kashmir
Julkaistu 09.01.2007 17:08
Luettu: 1159 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.