Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kaarto siirtyi tuoreeseen 2.divarijengi Luguun!

Kaarto siirtyi tuoreeseen 2.divarijengi Luguun!

2.Divarikarsintaa Detroit Hardcoressa, 2.Divaria H.C.A.P:ssä ja Hc Halkossa, sekä 1.Divaria että Divarikarsintaa H.C.A.P:ssä pelannut Kaarto on päättänyt jatkaa uraansa 2.Divariin kaudelle 1/07 nousseessa Lugussa.

Asian tiimoilta haastattelin Lugun vastuuhenkilö Teukkaa
Miten Kaarron try-out vakuutti teidät?
Teukka: Heti ensimmäisissä peleissään Kaarto osotti, että kyseessä on kova pelimies, maalintekijä ja otteluiden ratkaisija joka kaiken lisäksi halusi tosissaan meille. Try-out pelattiin lähinnä hänen ehdoillaan, Lugun johto oli heti myyty, taitava pelaaja. :)

Mikä on Kaarron rooli ensi kaudella Lugussa?
Teukka: All-around hyökkääjä, tää jätkä osaa oikeestaan roolin ku roolin hyökkäyspäässä. Maskipelaaminen, laukaukset, pelinrakennus suorastaan täydellistä. Joukkueessa on neljä hyökkääjää Pelsu, Desed, Kaarto & Fenni, jokainen pelaaja saa mahdollisuuden kauden alussa ja vain kuumat tulevat jatkamaan, joten roolia on vielä vaikea tässä vaiheessa alkaa sanomaan, roolitus on avoin. Meillä on niin monipuoliset hyökkääjät, että ne pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa.Mutta näin nopeasti ja oikeasti tietämättömänä voisin heittää Kaarron rooliksi pelinrakennuksen.

Mitä tavoitteita olette asettaneet kaudelle 1/07?
Teukka:Tokihan tässä vois heittää sen perinteisen mestaruus tottakai, mutta me ollaan vielä aika pieniä poikia isoissa piireissä, joten ehkäpä karsintojen välttäminen ois se main-tavote kaudelle, eli vähintään sijaa 9. lähetään hakemaan, toki playoffit ois tosi kova bonus, mutta ei se maailma tule siihen kaatumaan, jos ei pleijareihin asti päästä.

Kiitos haastattelusta Teukka, ja toivon Lugulle menestystä kaudelle 1/07!
Teukka: Kiitos, kiitos! :)

Oma mielipiteeni Kaarrosta harjoituspelien perusteella on seuraavanlainen:
Mielestäni Kaarto viimeistelee varmasti ja rakentaa myös peliä mukiin menevästi. Peli näyttää myös kulkevan puolustajien ja hyökkääjie välillä ja Kaarron ja muun joukkueen pasmat sopivat yhteen. Uskon Kaarron olevan Lugun parhaimpia pistemiehiä ensi kaudella, miksei jopa korkealla pistepörssissä.

Kirjoittanut: Spotlight
Julkaistu 08.01.2007 17:14
Luettu: 1090 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.