Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Les Boys - Varovaisin tavoittein, kovin hankinnoin

Les Boys - Varovaisin tavoittein, kovin hankinnoin

Kakkosdivarista ykköseen kauden 2/06 päätteeksi kivunnut Les Boys näytti todellisen luonteensa heti ensimmäisellä divarikaudellaan. Kausi 3/06 päättyi Les Boysin osalta sarjanousuun kaikkein pyhimpään, Kiekkoliigaan. Joukkueen tähtenä hääri managerin virkaakin sivutoimenaan hoiteleva Jallis, joka valittiin divarin parhaaksi hyökkääjäksi sekä divarin parhaaksi pelaajaksi. Jallis oli joukkueen pelin sielu ja teki eniten tehoja sekä runkosarjassa (21+32=53) että liigakarsinnassa (6+5=11). Runkosarjan tehot riittivät pistepörssin neljännelle sijalle (tasoissa kolmosen kanssa, vähemmän maaleja) ja syöttöpörssin toiselle sijalle. Jalliksen vierellä hyökkäyksessä viihtyivät eniten Iiro ja ElMano, 30 ja 31 tehopistettä. Hyökkäävänä puolustajana toiminut MZA teki myös 30 pistettä, varsin kunnioitettava saalis puolustajalle. Oman maalin puhtaana pitämisestä vastasivat Exteban ja Exercitum. Seuraavalle kaudelle Les Boys hankki siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä, kun viime kauden maalikuningas liigasta, Sugar ja Mazter liittyivät joukkueeseen hiljattain. Seuraavassa Jalliksen ja Mazterin mietteitä koskien siirtoja, viime kautta ja tulevaa liigakautta!

Ensimmäiseksi haastatteluvuoron sai itseoikeutetusti manageri Jallis.

Saarinen: Kerro sopivan lyhyesti Les Boysin kaudesta ja fiiliksistä nousun jälkeen, mitä mieltä olit vastustajistanne divarissa, ketkä olivat pahimpia, keitä vastaan voittaminen onnistui helpommin?

Jallis: No juu eli kausi meni kyllä paremmin mitä odotettiin, lähdettiin kuitenkin vaan sarjapaikkaa pitämään, mutta näköjään rahkeet riitti sitten vähä pitemmälle. Nousu oli tietenki tosi jees ja varmasti jokainen pelaaja sai pientä egobuustia siitä. ;) Vastustajista oli varmasti kaikista vaikein Pelijengi, ei vaan jotenki meidän pelityyli sovi niitä vastaan. Helpoimmaksi vois tietenki sanoa Narrilauman, perusteluiksi vaikka että kaksi voittoa irtosi vielä aika suurinumeroisesti.

Saarinen: Kehen pelaajistostasi managerilla on syytä olla erityisen tyytyväinen viime kauden osalta ja miksi?

Jallis: Tähän on vaikea sanoa yhtä pelaajaa. Jos nyt pitää sanoa kuitenkin joku niin sanotaan pakkipari exteban ja Exercitum. MZA:n kikkailtua itsensä pelikieltoon oli tosi vaikea saada oma peli kuntoon. Ei meinaan ollu enää kovin kädellisiä hyökkääviä puolustajia. Kuitenkin nämä kaverit todisti sen, että puolustamallakin voi voittaa jos tekee ne tarvittavat.

Saarinen: Mistä hyvästä MZA pelikieltoa sai?

Jallis: Käväsi äkkiä pois joukkueesta erimielisyyksien takia.

Saarinen: Kokoonpanoon on tullut muutoksia, hyökkäykseen kovia nimiä (Sugar ja Mazter), mitä odotat uusilta vahvistuksilta ja vieläkö Les Boys aikoo riehua Rupla-Romanin lailla siirtomarkkinoilla?

Jallis: Sugar oli meille kyllä siinä mielessä helppo hankinta kun maalintekijää tarvittiin niin tommonen viimekauden maalikuningas osu haaviin. Mazter on tosi syöttelevä kaveri ja sopii tosi hyvin syöttelevään joukkueeseen. Maalintekokin luonnistuu paremmin kuin hyvin, molemmat hankinnat siis kokonaisuudessa todella hyviä. Ja tällä hetkellä joukkueeseen ei ole tulossa enää muutoksia, kokoonpano on ilmoitettu jo foorumille, joten näillä mennään.

Saarinen: Millaiset ovat ensi kauden tavoitteet?

Jallis: Eli divarin lailla lähdetään sarjapaikkaa pitämään, saa nyt sitten nähdä millainen on liigan ja divarin ero (tuleeko happopitoisuus yllätyksenä? xD).

Saarinen: Ja tähän loppuun vapaa sana managerismieheltä, varsågod!

Jallis: Eli ensi kaudelle sitten vaan parempaa onnea palkintojen jaossa Predalle ja Mutille, jälkimmäisellä tulee olemaan varmasti raskas kausi kun tuli syöttöpisteisiin muutos. Lisäksi Kimssille tsemppiä vaan, kolmattakymmenettäyhdeksättä comebackiä odotellaan. Ja ensi kerralla jos joku vielä haluaa saada mut pelikieltoon niin koittaa sitten edes paremmin. Jos vielä jotain fiksua sanois niin onnea kaikille vaan ensi kauteen!

Jallis has left the building. Mazter sisään!

Saarinen: Tulit uutena joukkueeseen nyt preseasonilla. Millaista on olla osa Les Boysia?

Mazter: Todella hienoa, kuten arvata saattaa. :D Diggaan erityisesti hyökkäyspelistä suosivista joukkueista, ja vielä kun LB oli itte kiinnostunut ottamaan meikäläisen ni makee homma.

Saarinen: Mitä odotat ensi kaudella itseltäsi ja joukkueeltasi?

Mazter: No ennen kaikkea menestymistä joukkueelta. (Oon tylsä, tiedän.) Tosin tulokasjoukkueilta ei yleensä ensimmäiseltä liigakaudelta huikeita odoteta, joten sikäli mielenkiintoista lähteä haastamaan nuita isoja porukoita. Itteltä ei oo sen kummosempia toiveita, ku että pelata sais paljon ja sitä kautta tulis onnistumisia. Lähinnä tasasuus pelivireessa ois se helmein jutska.

Saarinen: Onko tämä tulkittava niin, että mestaruutta odotellaa?

Mazter: En kommentoi. Voit tulla kyseleen lisää kuhan saadaan kausi aloteltua. ;)

Saarinen: Melko monen joukkueen jälkeen olet päätynyt Les Boysiin, tuntuuko Les Boys mahdollisesti "siltä oikealta"?

Mazter: Nohnoh, tällä hetkellä joo, mutta niinhän olen monesti sanonut.. :D Meininki täällä on todella jees, joten miksikäs sitä vaihtamaan.

Saarinen: Sitten vapaa sana, vaikkapa hyvä puujalkavitsi tähän väliin! Terveiset kans.

Mazter: Pusut Naattorille! Ja jalkakikkaamakynäkeijot alas.

Jees, onnea Les Boysille noususta ja menestystä ensi kaudelle liigaan!

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 08.01.2007 16:16
Luettu: 1134 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.