Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Haastattelussa Kims85!

Värikkään uran tehnyt puolustuspelaaja Kims85, 21, on päättänyt lopettaa uransa ainakin liigojen parissa. Uransa aikana mies tehtaili tehopisteet 1+16, 27 ottelussa Kiekkodivaria. Divarikarsintaa Kims pelasi puolestaan neljä ottelua (1+2) ja kakkosdivaria 19 ottelua tehoin 2+15. Päätin siis ottaa Kimsin haastatteluun ja kirjoittaa ensimmäisen juttuni paitsioon!

Lähdit Darra oy:stä ja siirryit omaperustamiisi Hirvikärpäsiin. Kertoisitko hieman taustoista ja mikä sai sinut jättämään Darran?
Hain kiekosta sitä ns viimeistä sytykettä, kun Puasonen tarjosi Darrapestiä. Darralla olikin koossa tosi vahva porukka try-outteineen. Sittemmin tuli vähän catfightiä Wilzun kanssa, joka johtuin pelillisestä näkemyseroista ja toiminnasta pelien aikana. Se kuitenkin selvitettiin, mutta toinenkin ongelma oli olemassa. Darra heikentyi huomattavasti khallen pelikiellon myötä, ja kun Myllaro ja Lierokin päästettiin menemään ja pakkaan alkoi ilmaantua jos jonkinlaista seilaajaa, niin meininki meni yli. Tässä vaiheessa uraa, kun kiekkoon hakee ns viimeistä toivon kipinää, ei noin sekavassa tilanteessa mukana oleminen kiinnostanut. Tuo sekasorto vaikutti pitkälti lopettamispäätökseeni.

Monet tietävät, että näitä lopettamispäätöksiäsi on nähty useita ja varmastikaan kaikki eivät usko päätöksen pitävyyteen. Oletko nyt aivan varma, että jatkat loppu-urasi Hirvikärpäsissä?
Kyllä olen. Nuo aikaisemmat päätökset on johtuneet yksinkertaisesti lapsellisista kohtauksista, joita kiekko nykyään tarjoaa herkkähermoiselle publat sunmuut tuntien. Nyt päätös on selvä, koska mulla ei kaiken kukkuraksi ole enää tarpeeksi skilliä pelata mitään sarjaa, ja aikaakaan sen enempää. Kimssin värikäs ura jatkuu tandemajeluna Hirvikärpäsissä.

No nyt kun urasi huipulla taitaa olla paketissa, niin kertoisitko yleisölle, että mitä pidät suurimpana saavutuksenasi kiekossa? Entä mitä kaikkea tästä on jäänyt käteen?
Suurin saavutus lienee Hobiittien huikea nosto 1 divariin! Tein sen yksin voittamalla kaikki pelit. ( tyyli lainatt Zidlicky a.k.a sixtyonelta ). Saavutuksia mun urallani ei pahemmin ole, kun ei o tullu pärjättyä jostain kumman syystä sarjoissa. Kiekko oli pitkään osa mun jokapäiväistä elämää ja varsinkin Orrille mulla on kiitoksen paikka. Kalmassa pelasin elämäni kiekkoa aikanaan. Harmi, että sekin keskeytyi erimielisyyksiin muutamien pelaajien kanssa. Sivuseikka lienee se, että Hobiittien nousu tuli ilman pelin peliä ja sittemmin Hobiitit vetäytyi sarjasta..

No eipä tässä kai muita kysymyksiä tule mieleen, kiitokset haastattelustanne ja toivotaan että päätöksenne pitää! (tosin ei mulla mitään sitä vastaan ole vaikka "jatkaisit")
Päätös pitää, ja tahdon tähän loppuun kertoa vielä tarinan.

Olipa kerran pienen pieni kims joka pelasi internetpeliä hikisessä kaksiossaan. Kims kirjautui sisään kiekkoon ja katsoi ZOMG mikä paratiisi, opettelenpa tämän. Hän törmäsi ensimmäiseen ihmiseen -> Korppariin (silloinen NoutajaX) joka totesi LOULOULOU, Noutaja ajaa punaisella autollaaa-a-aaaaaaa. Kims järkyttyi ja jatkoi matkaansa.

Seuraavaksi hän koki jotain suurta. Vastaan tuli Orr ja kysyi: kerkeeks olee, meil ois matsi? Kims toki lähti Orrin mukaan.. mutta paikalle eksyi susi lammas-asusteessa, hän oli Salolnen joka totesi: evo. Kims järkyttyi ja jatkoi matkaansa pettyneenä. Hän oli kuullut huhun.. jos osaat ookkekikan, saat joukkueen!

Kims tapasi matkansa varrella vielä useita mukavia ihmisiä, kuten Yuizyn joka on tunnettu homojutuistaan. Tähän kims ihastuikin, mutta totesi jälkeenpäin Yuizyn olevan postihuijari ja järkyttyi totaalisesti.. Puasonen oli paikalla ja tarjosi kämmentään. Kims tarttui tähän. Loppu on haastattelussa.

Kirjoittanut: tommii
Julkaistu 05.01.2007 23:24
Luettu: 1156 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.