Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Laitataklaus ennen ja nyt

Historiaa:

Laitataklaus luotiin 4.5.2005 nykyisen Laita nimimerkin toimesta. Aluksi joukkueella ei ollut mitään päämäärää, tarkoituksena oli vain päästä pelailemaan tiimipelejä. Laita sai heti ensinmäisinä päivinä joukkueeseen pelaamaan entisestä joukkueestaan pelaajan nimeltä asonic. Siitä asti he ovat olleet tämän joukkueen ”pääjehuina”.
No siinä sitten he värväilivät aina satunaisesti pakittelemaan kaikkia random pelaajia. Matkanvarrella haaviin tarttui jopa pari pelimiestäkin: Kurosawa & antza. Tällä nelikolla höystimme aika paljolti joukkueemme ensinmäisiä pelejä.
Askeleet kohti tasokasta pelaamista oli otettava 4 vs 4 muodossa, joten 3vs3 muodosta alettiin luopua hiljalleen. Joukkueeseen oli myös hankittava enemmän pelaajia, koska neljällä miehellä oli kovin vaikea pelata aktiivisesti 4vs4 muotoa. No eihän kukaan olisi tämmöiseen aloittelevaan joukkueeseen tullut ykkösnimimerkillä, niinpä tyydyimme hankkimaan joidenkin hyvien pelaajien kakkos nimimerkkejä joukkueen vahvuuteen.
Kehityimme hurjasti pelatessamme kovia vastustajia vastaan 4vs4 muodossa. Otimme turpaan useilta vastustajilta, mutta joukkueen johto tiedosti sen, että kovia pelejä pelatessa kehittyisimme entistä paremmaksi joukkueeksi. Kova harjoitus lopulta palkittiin, siitä seuraavassa..
Syksymmällä, kun Laitataklaus oli alkanut vakiinnuttamaan paikkaansa top - 100 listalla ja pelit kulkivat siihen malliin, että monet huippujoukkueet jyrättiin mennen tullen, joukkueen kannalta oli tehtävä iso muutos. Joukkueesta tehtiin täysipainoisesti ykkösnick joukkue. Useat pelaajat siirtyivät pelaamaan meille ykkösnimimerkillä ja saimme muutaman uuden hyvän vahvistuksen. Muutoksen jälkeen joukkueen itseluottamus kasvoi. Laitataklauksesta oli kiistatta syntymässä kiekon tähtitaivaalle uusi valopilkku.
Joulun jälkeen odotimme jännittyneenä tietoa kiekkoliigan divarikarsintoihin I/06 pääsystä, kun saimme tiedon, ettemme päässeet, oli joukkueemme jokainen pelaaja hieman pettynyt. Siitä sisuuntuneena haimme Hoki-Liigan divarikarsintoihin, jonne meidät valittiin. Karsinnat suoritettiin mallikkaasti, hävisimme vain yhden pelin karsinnoissa ja olimme lohko kakkosia. Nousu Hoki-Divariin oli siis suoritettu. Hoki-Divarin runkosarja pelattiin mallikkaasti loppuun asti ja sijoituimme kolmansiksi.
Päätimme hakea jälleen kerran kiekkoliigan kauden II/06 karsintoihin. Tällä kertaa kannatti, sillä suureksi iloksemme huomasimme, että olimme päässeet esikarsintoihin. Esikarsinnoissa vastaan asettui vaarallinen Les Boys. Pelejä pelattiin kaksi kappaletta ja jatkoon pääsi kyseisten ottelujen yhteistuloksella. Molemmat pelit olivat äärinmäisen tasaväkisiä ja ainakin allekirjoittaneen elämänsä parhaimmat. Ensinmäinen peli päättyi tasapeliin ja toinen peli ratkesi vasta jatkoajalla Les Boysin hyväksi tuolla ikimuistoisella uudenaikaisella vanhanaikaisella "Very Happy". Kaikki oli niin pienestä kiinni. Joukkue taisteli hienosti ja usko omiin oli kova, mutta Les Boys oli himpun verran parempi.
Tippuminen esikarsinnoista tarkoitti auttamatta sitä, että seuraavakin kausi pelattaisiin Hoki-Divarissa ja niinhän siinä sitten kävi. Jokainen pelaaja, joka esikarsinnoissa pelasi jatkoi joukkueessamme hokikaudellekkin ja runko pysyi hyvin kasassa, vaikka pettymys olikin kova.
Laitataklauksen uran toinen Hoki-Divari kausi aloitettiin samalla vanhalla runkolla, höystettynä parilla uudella nimellä. Ensinmäinen kierros ei mennyt aivan putkeen, eikä toinenkaan. Lopulta runkosarja sijoitus oli viides ja sillä ansaittiin paikka liigakarsintoihin. Liigakarsinnat suoritettiin ja nousu itse liigaan oli selvä. Hoki-liigan ensinmäinen kierros meni ihan mahtavasti. Olimme vielä kärjen tuntumassa, mutta toinen kierros oli jotain aivan muuta.. Häviöitä... häviöiden perään ja tämä koitui lopulta kohtalokkaaksi, sillä emme edes päässeet pleijjareihin.. Muutaman päivän kuluttua tästä saimme kuulla ilouutisen, sillä kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin otettaisiin kuulema suoraan kaikki hoki-liigassa pelaavat joukkueet karsimaan. Niimpä tietysti mekin pääsimme karsimaan, joten hankimme parit uudet vahvistukset ja pistimme harkoilla, lyhyessä ajassa pelin jotenkin uomilleen..  Karsinnassa koettiin mahtavia vääntöjä ja loppujen lopuksi LT voitti oman lohkonsa ( 4voittoa & 1häviö)... tämä takasi paikan kaudelle I/07 kiekkoliigaan 2.divariin.

Näin tarinoitsi Laitataklauksen manageri & rahastonhoitaja Laita.

Saavutuksia:

Hoki-liigan divarikarsinnat: 2
Hoki-Divari runkosarja I/06: 3
Hoki-Divari runkosarja II/06: 5
Hoki-liigan liigakarsinnat: 6 -> Nousu liigaan
Hoki-liigan runkosarja III/06: 10
Kiekkoliigan 2.Divarikarsinnat kaudelle I/07: Oman lohkon 1 -> Nousu kiekkoliigan 2.Divariin

Pelaajat :

Puolustajat:

Laita
Ikä: 19
Kuvaus: Laitaklausen sielu,isähahmo,profiilipelaaja ja pitkäikäisin

Rone
Ikä: 16
Kuvaus: Luottopakki. Jää usein Laidan nousujen varjoon, mutta joskus Rone raapasee viivasta ja lujaa!! On myös kova reissaaamaan ja tietenkin Laidan tapaan Oulun alueelta, joten täys pelle pohojan poika.

Foster
Ikä: 16
Kuvaus: Fosteri on saletisti joukkueen oudoin tapaus. Selkeä persoonallisuushäriö ja saavutuksina yksi foorumiplussa.

C.Norris
Ikä: Syntynyt 70-luvulla
Kuvaus: Vanhin pelaaja ja sen näkee. Jää nuolemaan usiasti näppejä, kun nuoremmat kaverit liukuu pyllymäes eelle.

Westcott
Ikä: 16
Kuvaus: ( en kuvaa itseäni :oo/ )


Hyökkääjät

mono
Ikä: 18
Kuvaus: Monokokkeli se vasta hurmuri on. Perusläski tampereensonni, joka koluaa tampereen yössä, tepe bileissä. Tietenkin pimpan toivossa. Syöttää muuten kiekossaa enemmä ku koko joukkue yhteensä!

cerveza
Ikä: 18
Kuvaus: Jäkälä, hähhähää. On muute universiumin ihanimma pulisongit, tällä toisella perusläskillä tampereensonnilla. Kikettää aina sillon tällön, mutta ajelee autolla lujempaa, ku kimi formulalla!

OthoKhyl
Ikä: 18
Kuvaus: Helevetinmoinen hillo ja tätähän hilloa kututaan OthoMunkiksi. "Ei pelata, koska noilla on Otho".. Tämmösiä lauseita kuulee melkein päivittäin. Omistaa myös kattavan noviisifanilauman, jota koko LT häpeää.

kölli
Ikä: 18
Kuvaus: Tampereensonni mono,cerven ja Othon tapaan. Tuorein tapaus näistä, joten vielä vähän vaikea kuvailtava, kuitenkin samaa roskaväkeä, joten lukekaamme rivien välejä.

L.Nagy
Ikä: 16
Kuvaus: Tunnettu huikean pitkistä kääkkäsistä selostuksista, ennen peliä ja pelin jälkeen. Paiskii duunia ja raataa, mutta tulosta, syntyykö sitä :DD

Halla
Ikä: 16
Kuvaus:  "Oliko se nyt eilen, kun meni hermot Boozziin, niin virvoin erätauolla."  EH!!! Busted

Orr
Ikä: yli 25v, tarkkaa ikää ei tiedossa.
Kuvaus: Viagran voimalla ampuu, syöttää, polkee, taklaa, seisoo.. On se rautanen pappa!

2 Divarin yksi kuumimmista tiimeistä. Kauden jälkeen 70% varmuudellä nähtänee divarissa.

Kirjoittanut: Westcott
Julkaistu 03.01.2007 21:28
Luettu: 1249 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.