Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Peli on peliä

Peli on peliä

En kyllä valitettavasti koskaan halunnu uskoa et joudun tämmöstä kirjotusta rustaamaan, juuri kun olin saanut valmiiksi "Failed Ones liigaan!" tekstin niin siitä pari päivää ja Delpiero on jälleen ainut kaveri FO:ssa, aivan ku näin ois käyny joskus ennenki?
Nooh joka tapauksessa kuten kaikki jo tietävät nyt on pystyssä uusi tiimi nimeltä Ghostbusters jossa vanhojen tuttujen FO:n pelaajien lisäksi nähdään yhden kiekon vanhimmista nickeistä omistava Voodoo Peoplen Turre, myös huikean määrän kokemusta omaava Hurtaj, erinomaisesti hyökkäyksiä tukeva puolustaja Nuuska sekä mahdollisesti myös maan mainio Klak?
Harkkapelejä nämä konkarit ovat saaneet ihan mukavan määrän pelailtua ja vielä kohtuullisen hyvällä menestyksellä, mutta vielä haussa olisi yksi pakki? Ja sen verran tästä mahdollisesta uudesta pelaajasta voin kertoo että ei sekään jannu varmasti tule olemaan ihan mikään jauhopeukalo ;)
Olen melko varma että pleijjareissa tämä porukka tullaan näkemään ja huastatellaanpa nyt mielestäni yhtä joukkueen tärkeintä pelaajaa ensi kaudella:

Chelios: Kertaappas vielä et mites siinä nyt näin kävi?

Plaz: Hommahan lähti siitä kun FO:n pelaava kokoonpano yritti savustaa joukkueen pitkäaikaisinta jäsentä Delpieroa ulos johtuen pelillisistä ja loppupeleissä myös erimielisyyksistä joukkueen asioissa. Muutaman tunnin väittelyn jälkeen tilanne sitten lopulta kärjistyi siihen että muutama kaveri lähti itse ja loput Delpiero hoiteli ulos numeron 45 golfkengällä. Tilanne olisi kenties ollut ratkaistavissa myös toisella tavalla, mutta menneitä on enää turha murehtia.

Chelios Miten nää uudet kaverit on jengiin sopeutunut?

Plaz: Turrehan ehti käväistä jo Failed Onesin paidassa muutaman pelin lätkimässä ja onkin siitä lähtien esittänyt toistuvasti vakuuttavia otteita. Turre on vähän ajautunut alimman pakin varmistavaan rooliin johtuen joukkueen muista hyökkäysintoisista pakeista. Turre luutiikin kiitettävällä tarkkuudella ne lukuisat 3vs1-hyökkäykset, osallistuen kuitenkin samalla myös kiekolliseen peliin. Turre vaan ehtii joka paikkaan. :)

nuuska on myös vakuuttanut otteillaan koko joukkueen. nuuska tukee erittäin vahvasti hyökkäyksiä ja onkin heti alusta asti sopeutunut joukkueen pelityyliin loistavasti. nuuska onkin ainakin allekirjoittaneen jo vakuuttanut otteillaan ja mukavan lunkilla syöttelypelillään.

Hurtaj on myös nuuskan tapaan sopeutunut joukkueeseen loistavasti. Hurtaj tuntuukin sopivan joukkueen syöttelevään pelityyliin loistavasti. Tarjoilu pelaa puhumattakaan siitä että myös laukaus lähtee tarvittaessa todella äkäisesti. Hurtaj on myös esittänyt muutaman käsittämättömän soolon osoittaen että nämä kädet eivät kiekollisena jäätymään ehdi. :)

Uusin kaveri Klak yllätti myös taidoillaan positiivisesti. Klak onkin ollut todella aktiivinen ja energinen. Veto lähtee kipakasti ja välillä Klak on myös räväyttänyt yllättäviäkin suorituksia kentällä.Chelios: Joko teillä alkaa hahmottua tämä mahdollinen alakerran vahvistaja?

Plaz: Elikkä Turre ja nuuskahan ovat molemmat vielä testillä ja tässä katsellaan koska mahdollisia sopimuksia aletaan kirjoittamaan :). Mutta ennen sopimusten virallistamista mahtuisi tosiaan vielä joku kovan luokan pulustaja todistamaan kykynsä.

Chelios: Tullaanko Renberg näkemään joukkueen kokoonpanossa ensi kaudella?

Plaz: Renberg ei ilmeisesti ehdi kiireiltään pelaamaan aktiivisesti kiekkoliigassa. Sääli se on katsella kun näinkin hyvät kädet lipuvat logitechilta aivan muihin maisemiin.. :)

Chelios: Entäs joukkueen tavotteet ensi kaudelle?

Plaz: Kyllä me sinne liigan kärkipäähän pyritään harjailemaan. Joukkue on alkanut löytää sen kuuluisan "yhteisen sävelen", ja kokoonpano on täynnä todella kovia ja kokeneita nimiä. Fiilis onkin sellainen että tällä kaudella joukkueella on todella hyvät mahdollisuudet menestykseen. Joku voisi kenties heittää mustan hevosen viittaa niskaan, mutta joukkueen sisällä menestys ei tulisi suurena yllätyksenä.

Chelios: Minkäslaisia vaihtoehtoja tiimin nimestä on pyöritelty kun huhujen mukaan se on vaihtumassa?

Plaz: Onhan niitä ollut huonoja ja vielä huonompia ehdotuksia. Mikäli jollain olisi mielessä hyvää joukkueen nimeä niin ehdotuksia voisi laittaa vaikka notella minulle. Jos hyvä nimi löytyy niin sen ehdottaja tuodaan luonnollisesti julkisuuteen ja yleiseen ihailuun. :)

Chelios: Oisitko halunnu vielä terveisiä lähetellä?

Plaz: Nää terveiset ei oo oikein mun alaa mutta toivotetaan tasapuolisesti kaikille joukkueille pelionnea ja rentoa meininkiä vuodelle 2007!

Chelios: Mutta kiitoksia kovasti haastattelusta! Ja onnea ens kauteen, toivottavasti pääsen sulkemaan sun maalihanoja ens kaudella ;)

Plaz: No mullahan tää maalihana toimii vaan satunnaisesti, ja silloinkoin tipoitellen. Tää hana onki helppo tukkia vaikkei sitten oliskaan se italialainen viiksekäs putkimies :) Sussa taitaakin olla pientä putkimiehen vikaa niin eiköhän me ens kaudella kohdata :D

Jeps jeps mutta jäädään jännäilemää kuis käy ;)

Kirjoittanut: Chelios
Julkaistu 02.01.2007 00:47
Luettu: 1136 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.