Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Katsaus Darra OY:n 3/006 kauteen

Darra OY sijoittui kaudella 3/006 runkosarjassa sijalle yhdeksän, näin ollen he välttyivät liigakarsinnoilta ja ovat varmuudella liigassa kaudella 1/07. Runkosarjassa Darra OY voitti seitsemän ottelua, pelasi neljä tasapeliä, ja hävisi yksitoista ottelua.Tehtyjä maaleja 56 & päästettyjä maaleja 69.

HotShot voitti tulokaskaudellaan Darra OY:n sisäisen pistepörssin tehoilla 13+13=26. Xirean teki ainoastaan 25 tehopistettä tällä kaudella, kahdella aikaisemmalla kaudella yhteensä 54+36=90. Kaudeksi 1/07 Xirean siirtyi S.S.K.:n riveihin, myöskin Scott siirtyi S.S.K:hon ensi kaudeksi. Viime kauden porukasta myöskin Akademiks, Rafael, C-Kunto, P.Varis, -Flap- eivät pelaa Darra OY:n riveissä kaudella 1/07.

"nooh, kausihan lähti ihan hyvin liikenteeseen, kavosta voitto  ja sit ssk ja humban kaa tasan. Toki kaikista noista oisi voinut tavoitella voittoa, tietenkin. Toisaalta koko viime kautta varjosti aktiivisuuden puute. Tuli vietettyä aika monta iltaa pelkästään tuon hotshotin kaa publaa pelaillen. Vaikkakin kaikki pelit saatiin loppujen lopuks pelattua niin itelle jäi ainakin paskat fiilikset. Piti jopa tehä lievä avautumistarina joukkue foorumille, jotta sais porukkaa heräteltyä. Ketään ei varsinaisesti yllättänyt.. lähinnä aktiivisuus yllätti.
scottin lähtö sai sit aikaan kuten oletin massaliikenteen jonka mukana sit lähti loppujen lopuksi xirean ja flap. Nooh.. onnekseni voin sanoa että vanhentupa joukkue kertaheitolla.
tottakai uusia pelaajia tulee hankittua. Paha se on lähteä 4 pelaajalla pelaamaan liigaa. Kimssi sinäänsä hyvä valinta, että ikää löytyy ja tähän asti ainakin vaikuttanut ihan fiksulta kaverilta. Horo (a-non) on ainakin vähissä harkkapeleissä pyöritellyt peliä kelvollisesti, joten en sinäänsä yllättyis vaikka saatais joukkueeseen uusi tony. Kohu värväys grizzler on darran paidassa käyttäytynyt mielestäni ihan kelvollisesti. Lisäksi todella hyvä pakki, ainakin harkkapeleissä. Wilzusta ny ei käytännössä tarvitse sanoa mitään. Kaikkihan tuntee wilzun, edelleen ois kuitenki joukkue yhtä puolustajaa vajaa. tavoitteiksi ensikaudelle uskallan sanoa että pleijareihin tähdätään. Mikäli saadaan aktiivisuus aikasempien kausien tasolle niin luvassa on kyllä paljon parempi kausi kuin edellis kausi.
ei minulla mitään uudistusta vastaan oo. Isompi liiga enempi pelejä niin mikäs siin. Ei kai tossa ihmeempiä voi uusista jengeistäkään sanoa. Muuta kuin että terveisiksi heille voi sanoa, että muistakaa jo legendaariseksi noussut "liigan ja divarin ero", näin tarinoi Darra OY:n manageri Juakko.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 29.12.2006 12:23
Luettu: 1313 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.