Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kouvola Sabres, katsaus menneeseen ja tulevaan.

Kouvola Sabresin ura Kiekkoliigan alaisuudessa alkoi kaudella 3/2006, jolloin KS selvitti tiensä 2divarikarsinnoista 2divariin. Kyseisellä kaudella KS selvitti tiensä divariin kaudeksi 1/2007. Kyselin Zippolta hieman viime kauden kulusta ja mietteitä tulevasta kaudesta.


Toni: Ensiksi haluan onnitella divaripaikan saavuttamisesta. Niin viime kautennehan päättyi nousujuhliin, kerrohan hieman kauden kulusta ja tapahtumista.

Zippo: Kiitos. Alkukaudesta lähdettiin katsomaan, mihin riittää rahkeet ja pelit menivät ihan kivasti. Sitten rupes tulokset huononemaan ja olimme vasta kahdeksansia 1. kierroksen jälkeen, joka oli kyllä pettymys. 2. kierrokselle sitten santeri otti Mastan paikan ja tulokset paranivat todella paljon ja taisimme olla 2. kierroksella paras joukkue. Ayoso, Avain ja minä pelattiin oikeastaan läpikauden ja sitten siinä kävi n. 10 muuta sälliä häärimässä. Cupissa pelasimme ihan hyvin ja pääsimme neljän sakkiin, mutta sitten MalPo pääs tiputtamaan jatkoajalla tiukan matsin päätteeksi. Olisihan se ollut tietysti hienoa päästä vieläkin pidemmälle, mutta ehkä sitten ensi kerralla.

Toni: Jossain vaiheessa puhuttiinkin KS:n hajoamisesta kesken kauden, näin ei kuitenkaan käynyt. Oliko sinulle selvää, että hajoamista kesken kauden ei tule tapahtumaan?

Zippo: Ydinrungon kanssa mietittiin, mitä tehdään ja suurin osa kavereista vakuutti, etteivät mihinkää ole lähdössä, joten se oli tiimin sisällä selvää, että kausi saadaan vietyä läpi. Sitten otettiin siihen muutamia kavereita testaamaan, joista Outsi ja Dufva pääsivät muutaman 2. divaripelinkin pelaamaan, mutta sitten potkittiin, kun eivät sopeutuneet joukkoon. Marenki sitten vielä värvättiin loppukaudesta mukaan ja ei ole tarvinnut katua.

Toni: Pienoinen pelaaja-analyysi alisuoriutujista ja yllättäjistä kauden aikana olleista pelaajista.

Zippo: Orr ja Mänty hoitivat omat osuutensa hyvin, vaikka vastuu olikin pieni. Nostaisin santerin kuitenkin tärkeimmäksi pelaajaksi 2. kierroksella. Mastalta ja foubalta olisin odottanut parempia suorituksia.

Toni: Joukkueenne harjoituspelit ovat sujuneet loistavasti, mutta millaisia tavoitteita kaudelle 1/2007 divarissa?

Zippo: Tavoitteena divarissa olla kärkikamppailussa mukana ja nousta liigaan kaudeksi 2/07.

Toni: Joukkueessanne näyttäisi olevan muutama tuore naama, kerrohan hieman niistä, sekä potkituista ja lähteneistä pelaajista.

Zippo: Akademiks ja Slo ovat meidän uudet vahvistukset ensi kaudelle. Kummatkin on ihan lepposia ja mukavia pelureilta. Akademiks syöttelee, puolustaa ja rakentaa peliä todella hyvin. Slo on puolustuksessa hoitanut hommansa kiitettävästi ja viivassakaan mikään puukäsi ole. Ensi kaudellahan sen todellisen taidon sitten näkee, jota uskon kummallakin olevan. Orr erosi kauden päätteeksi ja lähti metsästämään uusia haasteita, kun meillä vastuu oli sen verran vähäistä. Avaimen kanssa sovittiin jo ensi kaudelle sopimus, mutta sitten päädyttiin vielä potkimaan hänet. Syynä avaimen potkuihin olivat liiallinen vineeminen ja eikä pysyny kaverilla muutenkaa jalat maassa. Joukkuhenki rakoili useean otteeseen viime kaudenkin aikana Avaimen takia. Tenkrat on vaan höntsäämässä meillä tän tauon ajan eli Kuolemassa se ens kaudella nähdään eikä meillä, mitä todennäköisemmin.

Toni: Mitenkäs pelaajapolitiikka, haetteko kenties jollekkin pelipaikalle täydennystä?

Zippo: Tällä hetkellä haetaan hyökkääjää, jolta odotamme hyvää puolustuspelaamista ja syöttelyä. Pelityyliin saisi sopia muutenkin aika nopeasti ja maalientekokaan olisi pahasta. Jos käy niin, että sopivaa ei löydy pelaamme ensi kauden kolmella hyökkääjällä.

Toni: Kiitos haastattelusta Zippo ja onnea tulevaan kauteen.

Zippo: Kiitos :)


Saavuttaakko KS asetetut tavoitteet? Onko KS:n pelaajavaihtuvuus yhtä suurta, kuin menneellä kaudella? Tuleva kausi kertoo vastaukset näihin kinkkisiin kysymyksiin.

Kirjoittanut: Toni
Julkaistu 26.12.2006 23:56
Luettu: 1187 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.