Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

New Delhi Bulls säilyttää liigapaikkansa

New Delhi Bulls säilytti paikkansa liigassa.

Pitkän kiekkoliigan kokemuksen omaava entinen George W. Bush HC, nykyinen New Delhi Bulls säilytti paikan liigassa todella heikosti menneen kauden jälkeen. NDB pelasi liigassa säilymisestä ensin Pelijengiä vastaan, mutta Pelijengi otti selvin ottein kauan havittelemansa liigapaikan otteluvoitoin 3-0. Seuraavaan otteluun NDB otti niskastaan kiinni ja kokoonpanolla Hanki, M.Bartek, Raxa-Jacq ja Kitka, joukkue voitti selkein ottein nousuhuumassa olleen H.C.A.P:n otteluvoitoin 3-1.Haastattelin New Delhi Bullsin kovaa höökiä Hankia.

Westcott - Miksi tuollainen tulos runkosarjassa?

Hank
- Varmaa suurin syy siihe oli et oltiin muita huonompia.

Westcott - Miltä ensi kausi näyttää, tavoitteita? Entäpä kokoonpano, onko luvassa isojakin muutoksia vai jatketaanko täsmälleen samalla porukalla?

Hank
- kyllähän niit muutoksia tulee ku pari pakkii lähti ja raxa luultavasti viel. ja sit bartsul alkaa intti ni tarvitaan vahvistuksii. T
äl hetkellä kai viis varmaa pelajaa rosteris ens kaudelle

Westcott - Mitäs tavoitteita on enskaudelle?

Hank
- no eipä olla hirveesti siit puhuttu. ainaki nyt varmaa pysyy liigas ja pärjätä vähän paremmin ku viime kaudel

Westcott - Jos saisitte valita ihan kenet vaan pelaajan joukkueeseenne, niin kuka se olisi ja miksi?

Hank
- no bartsu kai noista lähinnä on vastuussa. ite tulin vast kauden puoles välis ni vähän vaikee kovin isoihin kyssäreihin vastailla. mut rapster ois ollu mun mielest aika sopiva. itellä ainaki ollu vaikeuksii ohittaa sitä, ja hyökkäyksiiki näyttäis tukevan aika hyvin.

Haastattelin vielä Delhien todellista työmyyrää M.Bartekkia.

Westcott
- Millä eväillä kukistitte liigakarsinnassa H.C.A.P:n

M.Bartek
- No koitettii pelata tiukkaa puolustuspelii ja iskee paikoista maalit...tuloksellisesti meni ihan nappiin,mutta eihän se kaunista peliä ollu kumminkaa

Westcott
- No milläs taktiikalla lähdetään enskauteen?

M.Bartek
- Ei meil mitää erityist taktiikkaa oo,mutta luulisin, et pitkälti samalla kaavalla vedetää ku tääki kausi,eli vastaiskuilla jne

Westcott - Millainen kokoonpano on enskaudella tulossa, kun Hank tuossa aiemmin hihkaisi että että Raxa lähtee luultavasti ja ite olet menossa armeijan leiviin. Uusia pelaajia tutkaimissa?

M.Bartek - No vaihtuvuutta on taas liikaakin tulossa ja pakko tässä on tutkailla uusia pelaajia korvaamaan vanhoja. Perusrunko pitäis olla kasassa,mutta onhan tässä aikanaan nii moni pelaaja kerenny lupailemaan kaikkea,mutta rikkonut sitte lupauksensa kauden alla ja pakka hajonnut käsiin useasti. Mutta ensisijaisesti etsitään kovaa maalintekijää ja Puolustavaa puolustajaa.

Westcott - Vielä viimeinen, nähdäänkö M.Bartek vielä armeijan jälkeen kiekkokentillä?

M.Bartek - Katsellaan :)

Kirjoittanut: Westcott
Julkaistu 13.12.2006 21:38
Luettu: 972 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.