Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Team Viru Valge taistelemaan Kiekkoliigan herruudesta!

Team Viru Valge mukaan taisteluun Kiekkoliigan herruudesta kaudella 1/2007!

Kiekkoliigan laajentumisen myötä paikka Kiekkoliigan ylimmällä sarjatasolla, Kiekkoliigassa oli tuleva avautumaan lukuisille uusille joukkueille. Yksi näistä onnekkaista (tai pikemminkin taidokkaista) joukkueista oli Team Viru Valge. Team Viru Valgen pistekuninkaana runkosarjassa hääri PWNAGEr, joka niittasi yhteensä 21 maalia ja kahmi kasaan 44 pistettä. Puolustuksessa Justi kahmi kasaan huikeat 33 pistettä ylemmän pakin tontilta ja Darkki puhdisti maalinedustaa kovin ottein, maalin edessä ei kuulemma paljoa muuta kuin makuupaikkoja jaettu! Kovan luutimisen ohella Darkki ehti nakuttaa 20 pistettäkin, ihan mukava saalis alemmalle pakille. Runkosarjassa Team Viru Valge oli tiukkojen vaiheiden jälkeen neljäs, keräten kasaan 25 pistettä 22 ottelusta. Liigakarsinnoissa Team Viru Valge sai vastaansa kovan Los Amigosin ja raivasi Amigot tieltään voitoin 3-1 tiukkojen vaiheiden ja miestä raastavan asemasodan, niin kutsutun ”playoff-kiekon” jälkeen. Liigakarsinnoissa Team Viru Valgen pistekuningas oli Justi viidellä pistellään kolmessa ottelussa ja maalikuninkaana hääräsi maalivainustaan laajalti ja pitkään tunnettu T.Salama, joka ampui pikkumustan verkkoon kolme kertaa yhtä monessa ottelussa.

Ja piinapenkkiini pääsi itseoikeutetusti joukkueen tähti ja manageri, PWNAGEr aka Sorrower!

Saarinen: Kerro lyhyesti Team Viru Valgen kaudesta ja fiiliksistä lopputuleman jälkeen, mitä mieltä olet vastustajistanne divarissa, ketkä olivat pahimpia, keitä vastaan voittaminen oli helpompaa?

Sorrower: Kausi alko iha hyvin, lopussa kusi sitten hiukan enemmän (tappio Narrilaumalle jne.). Nousufiilikset on iha hyvät ja muutama ottikin vähän alkomahoolia kun nousu ratkes. Vastustajat oli ihan kivoi ja sit iha tylsiiki, pahimmiks rankkaisin varmaa Amigosit. Helpoin vastus ehkä Les Boys.

Saarinen: Ei kai alaikäiset ottaneet alkoholia :(

Sorrower: Ei ollu tarjoilua alaikäisille.

Saarinen: Hyvä, se on kiellettyä!

Saarinen: ”Kiitos kuuluu koko joukkueelle”, totesi kaikkien rakastama pullaposki Timo Jutilakin aikanaan, mutta kenelle antaisit tässä ja nyt erityiskiitokset nousustanne?

Sorrower: Oltii Justin kaa aika iskus täl kaudel, mutta loppupeleissä Koikkis varmastikin pelas parhaalla tasolla. Voin mä Darkkiaki ylistää, se on aika lörpsy pylly, mut kyl siihe kiekot jää, kun se parkkeeraa maalin etee! Haluaisin myös tähän väliin todeta, että Manzan on kova jätkä!

Saarinen: Miltä ensi kausi näyttää, tavoitteita? Entäpä kokoonpano, onko luvassa isojakin muutoksia vai jatketaanko täsmälleen samalla porukalla?

Sorrower: Ens kaudelle lähetää pääosin samalla rosterilla ja tavotteet yllättäen runkosarjan voitossa ja kullassa. Kokoonpanoon semmosia muutoksia, että Sipuli pihalle ja Orke nyt sisää, kun Orken pelikielto loppu. Ehkä Enskakin pääsee kokeilee, jos alkaa taas pelailee. Sipulin ura meillä loppuu, koska harkkaaminen ei paljoa kiinnostanut, vaan sarjaa olis pitäny pelata ja se kärvisti muun joukkueen tunteita.

Saarinen: Tähän loppuun arvon herra manatseri voisi sitten kertoilla mitä mieleen juolahtaa, sana on vapaa!

Sorrower: Rang on tärg ja siks meinattii mennä ohi Contin ranghuijareista! Anime on kivaa! Sit haluaisin lähettää Darkille terveiset: gg, tasane!

Sorrower: Kts.

Saarinen: Kiitos haastattelussa oiva managerismies Sorrower.

Ja sitten loppuun vielä kommentteja ”lörpsy pylly” -luottopuolustaja Darkilta!

Saarinen: Haluatko kommentoida jotenkin teidän nousua?

Darkki: gg, tasane

Onnittelut vielä kerran Team Viru Valgelle noususta ja kova zemi ens kauteen! Jalat, jalat!

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 12.12.2006 15:49
Luettu: 1387 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.